BESÍDKA ZVLÁŠTNÍ ŠKOLY (PARDON)

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod skoroandel 26. 4. 2005 00:43

Pánové a dámy, máte také občas pocit, že určité diskuse zde (a není jich málo, naopak) připomínají slušně řečeno, debatu ve zvláštní škole? Mám na mysli otázky a debaty typu: kolik dat se přenese při běžném surfování, jakou barvu mobilu preferujete,idelní mobil, jakou značku byste nechtěli ani zadarmo,kolik peněz byste dali za dobrý mobil, kontroluje vám partner telefon,atd.atd.atd. Už jsem si mockrát říkal, že to tady snad ani nemá cenu, ještě že se občas objeví něco, co stojí za přečtení! Také máte takový pocit??
skoroandel
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 26. 4. 2005 00:49

Záleží na úhlu pohledu, stejně tak, jako ve společnosti, nemůžete očekávat, že zde najdete plně odobrné dotazy a odpovědi na ně, všechny diskuze se zde pohybují (co do informační hodnoty) od -1 přes 0 až po 1, také záleží na začlenění do sekce - od Smetiště toho moc nečekejte. Navíc to, co Vám připadá jako jednoduchá diskuze, může být pro ostatní zajímavým tématem.
Co je však mnohem víc na pováženou jsou opět a opět stejné diskuze (Jak nahrát aplikaci, Kdy bude telefon na trhu), ačkoli to samé se řešilo o 5 diskuzí nazpět atd. O možnosti zkusit vyhledávání ani nemluvě.
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod skoroandel 26. 4. 2005 01:02

Jasně, beru to, ani já nejsem žádný IT odborník, co by se zde mohl pouštět do velmi odborné diskuse, jenom mi přijde ten počet hloupých (možná tedy zdánlivě) diskusí velmi vysoký. No nic....
skoroandel
Junior

Odeslat příspěvekod btw 26. 4. 2005 01:18

skoroandel píše:...jenom mi přijde ten počet hloupých (možná tedy zdánlivě) diskusí velmi vysoký. No nic....o/quote]

Ano, tu tvoji nevyjímaje :mrgreen:

Editováno moderátorem Daft: Citujte pouze tu část, na kterou reagujete.
btw
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 26. 4. 2005 06:47

Tak založ nějakou pořádnou... :wink:
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Pítr Bobáň 26. 4. 2005 07:21

skoroandel píše:Pánové a dámy, máte také občas pocit, že určité diskuse zde (a není jich málo, naopak) připomínají slušně řečeno, debatu ve zvláštní škole? e/quote]

Jeste, ze tu je smetiste... Diskuze typu "Delate nekdo v McDonaldu" me fakt dojimaji...
Pítr Bobáň
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 26. 4. 2005 10:23

skoroandel píše:jakou značku byste nechtěli ani zadarmo..../quote]

K diskusi s tímto názvem sem se již vyjádřil a moje představa k čemu ten thread bude se naplnila, žádné argumenty, jen výkřiky "Značku XY nechci, je hnusná, atd." = debata o ničem.
Co se týče diskusí nad téma "ideální XY", "běžný XY", "normální XY" tak ty jsou na hraně, záleží jak se k tomu postaví účastníci diskuse. Pro každého je ideální mobil či třeba běžný datový provoz úplně něco jiného.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Chytrák 26. 4. 2005 19:25

Musím plně souhlasit s autorem tohodle tématu! Už jsem si to říkal kolikrát....
Chytrák
Junior

Odeslat příspěvekod syrrius 26. 4. 2005 19:38

je to jednoduche vsecky otazky jsou pro urcitou vrstvu lidi
Čte Vám partner zprávy? Kontroluje Vám mobil? Toto treba mi prijde jako docala blbe tema ale ma uz 5 stranek tak asi neco na tom bude hmm???
jakou značku byste nechtěli ani zadarmo... Toto je jen jinak formulovana otazka znelo by to lip "ktera znacka mobilnich telefonu se vam nelibi" pak byste se asi tvarili jinak.
nevim kolik by tu chdilo lidi kdyby tu byly jen temata na vysokych urovnich.
je to jednoduche pokud se ti tyto temata nelibi zaloz vlastni forum a napis tam zakaz vkladani temat typu JAKY MATE MOBIL A KOLIK VAM JE LET.
je to volba :-)
Er.Ga 628_Alc.Ot maxdb_Nok.3210_Nok.3310_Nok.3315_Nok.7110_Nok.5510 Nok.6210_Nok.3300_Nok.7250_Nok.3650_Nok.N-gage_Nok.6260_Nok.9210 Nok.6230i_SE.W810i_LG.Chocolate_SE.W880_SE.C902_Nok.E50_Sam.Star_Nok.E90....
syrrius
Junior

Odeslat příspěvekod Chytrák 26. 4. 2005 20:10

Jasně, že je to volba. Vždyť na řešení tohodle taky není nic špatnýho...
Chytrák
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 26. 4. 2005 20:42

Souhlasím se Syrriusem.

Když vás některá témata nezajímají, tak tam nemusíte chodit! Nikdo vás nenutí! Mě taky třeba nezajímají témata o CDMA, tak tam nechodím! A taky odpovídám jen na ty otázky (otázka = téma), které mě zaujaly. Ostatní přeskočím...
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Chytrák 26. 4. 2005 20:50

Myslím, že jde o něco jinýho.... jde o náplň. Téma o CDMA- třeba nezajímá, ale je aspoň o něčem. Proti tomu třeba "jakej mobil by jste nechtěli ani zadarmo"- flame.
Chytrák
Junior

Odeslat příspěvekod syrrius 26. 4. 2005 20:57

ja si radsi prectu "jakej mobil by jste nechtěli ani zadarmo" nez CDMA to pro me osobne je zati uplne zbytecne :-)
jak rikam je to volba :-)
Er.Ga 628_Alc.Ot maxdb_Nok.3210_Nok.3310_Nok.3315_Nok.7110_Nok.5510 Nok.6210_Nok.3300_Nok.7250_Nok.3650_Nok.N-gage_Nok.6260_Nok.9210 Nok.6230i_SE.W810i_LG.Chocolate_SE.W880_SE.C902_Nok.E50_Sam.Star_Nok.E90....
syrrius
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 26. 4. 2005 22:30

Jo..Souhlas..Občas si tu člověk přečte pěkné kraviny, ale co..
Prostě při nahlédnutí do diskuze s pro mě zajímavým titulkem je občas diskuze úplně mimo, tak to zavřu a nepřispívám.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 27. 4. 2005 16:07

Proč teda má diskuse kolik je vám let? 4 stránky nebo jaký máte prohlížeč 6 stránek? záleží pouze na uživatelích, kteřé téma se jím líbí a kam vlezou a kam ne, pro někoho je to zajímavé a pro někoho ne. Na toto fórum chodí stovky lidí různých skupin a zaměření, nemůžeš po nich chtít aby diskutovali o věcech jím neznámých... :hm
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Další stránka