BESÍDKA ZVLÁŠTNÍ ŠKOLY (PARDON)

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Chytrák 27. 4. 2005 18:32

Ale tady se fakt neřeší zajímavost a nezajímavost... jde prostě o to, že jsou ta témata asi z podobnýho ústavu, jako je nadpis..
Chytrák
Junior

Odeslat příspěvekod Murmi 27. 4. 2005 19:44

Nesouhlasím s autorem tohoto tématu. Já si taky rád "pokecám " někdy i o ničem, vždyť o čem jsou diskuse? A ty naše zdaleka nepřipomínají některé debaty na parlamentní úrovni, přestože tyto často patří spíše do hospod.
Mám zaměstnání, které souvisí velmi úzce s elektronikou a kde se ode mne očekavá posudek nebo řešení na technické úrovni a přesto mně lákají diskuse, které se touto problematikou nezabývají a jsou jen o jednoduchém názoru, jestli ano nebo ne. Vždyť je to Fórum s mnoha tématickými okruhy a je tady taky skvělé smetiště.

Jsme snad lidi a ne technicky zaměření roboti s elektronickými mozky ( a líběj se nám ženský, nebo alespoň mně).
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 2. 5. 2005 19:26

2 chytrák: kdyby sem měli chodit pouze inteligentní a na mobily se zaměřující profesionálové, pak by zde nebylo 2000 lidí, ale pouze úzký okruh uživatelů.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod morki 2. 5. 2005 20:00

Kdyz se ti podobny temata nelibi tak to necti nikdo ti necpe abys to cetl. Zas nakej intelektual kterej chce bejt zajimavej a chytrej jak radio vid. Takovy inteligenty jak ty fakt miluju
morki
Junior

Odeslat příspěvekod Martin 9. 5. 2005 10:25

aaa, pan je inteligent...

Clovek tu obcas musi zasnout nad tim, co jsou nekteri prispevatele schopni sem napsat. Ale vzhledem k tomu vekovemu rozlozeni je to celkem v normalu.
Martin
Kolemjdoucí

Předchozí stránka