Moderuje někdo Mobilmánii?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jito 8. 4. 2024 18:47

Vám nevadí ty stupidní příspěvky dementních klobás, které jsou u každého článku v kterém je zmíněn OS Android?
Je to tu čím dál větší žumpa a tím logicky menší návštěvnost...
jito
Junior

Odeslat příspěvekod eetm 8. 4. 2024 19:22

Nevadí. Zkus https://androidforum.cz/viewtopic.php?t=86465, tam moderovali a cenzurovali až tak moc, že mají návštěvnost skoro nulovou. :-)
eetm
Junior

Odeslat příspěvekod jito 8. 4. 2024 19:33

A viděl jsi ty příspěvky o kterých píšu? Např:
https://mobilmania.zive.cz/clanky/googl ... comments=1
jito
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 8. 4. 2024 21:28

jedná se patrně o duševně postiženého jedince, který má potřebu ventilovat své výplody pod různými účty, my tam nemáme možnost zasáhnout, několik jiných spamů jsem nahlásil, ale v tomto případě je to složitější
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod peta809 8. 4. 2024 21:42

jito píše:A viděl jsi ty příspěvky o kterých píšu? Např:
https://mobilmania.zive.cz/clanky/googl ... comments=1

Tak to je teda slušnej oddíl!
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod jito 9. 4. 2024 14:48

Nick Cave píše:jedná se patrně o duševně postiženého jedince, který má potřebu ventilovat své výplody pod různými účty, my tam nemáme možnost zasáhnout, několik jiných spamů jsem nahlásil, ale v tomto případě je to složitější

Chápu, díky za odpověď.
Chci si v klidu něco přečíst v diskuzi, a ta je doslova zahnojená haldou infantilních příspěvků. Tím pádem tam nemá smysl ani chodit, tedy navštěvovat web.
jito
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 9. 4. 2024 22:00

peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod metyn 10. 4. 2024 04:44

proč na takové komenty a dementy vůbec reagujete? ignorace je nejlepší způsob jak se jich zbavit
metyn
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 10. 4. 2024 15:59

jen pro informaci, dnes došlo k určitému posunu, díky administrátorům miho a MgX mi Marek Lutonský udělil práva moderování v diskuzích pod články na MM, kde nově budou všechny dementní příspěvky od psychicky narušeného uživatele Karl Klobása potažmo Klobása Uzená, Vinná i Neuzená (a také jeho další převleky a podoby) označovány jako off-topic, a kdo bude chtít, může si je rozkliknout, ovšem dost pochybuji, že se někdo takový najde - a také spam nebo vzájemné vulgární urážky budou odstraňovány.
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod P3p3k 10. 4. 2024 16:33

Diky!
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod jito 10. 4. 2024 17:25

Velké díky.
A opravdu jsem nečekal tak rychlou reakci s nějakým řešením. Díky za váš čas.
jito
Junior

Odeslat příspěvekod Pan Kája 30. 5. 2024 21:39

No, žádný zázrak se nekoná, ale chápu, že to asi není žádný med, někoho takového zastavit. Překvapuje mě jeho úsilí, protože takhle spamuje už snad přes rok?
Co mě trochu zaráží, že tu a tam se najednou objeví stovka plusů nebo mínusů v jeho příspěvcích nebo reakcích na něj.

Když jsme u toho, budu trochu mimo téma, ale poslední dobou se mi opakovaně (v různých diskuzích pod články) nepodařilo odeslat příspěvek pro porušení pravidel. Nikdy neobsahoval žádnou nadávku, vulgaritu, odkaz... není tam nějaká chyba?
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor