Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
XXTeens píše:Fórum, kam mohou přispívat jen registrovaní uživatelé, je předem výrazně ochuzeno. Sice se odfiltruje ten nejhorší bordel, ale zase spousta lidí nebude odpovídat na něco, na co ví odpověď, neb je odradí registrace. V podstatě to tu bude za chvíli trpět ponorkovou nemocí..t/quote]
Daft píše:jak tak pouzivam phpbb forum, tak zjistuji dalsi a dalsi nedostatky....
Daft píše:az ted jsem si vsiml, ze z mm se clovek dostava primo sem na forum a stare forum je schovano, ale vre to v nem porad vic nez tady.....
dejvidek píše:Daft píše:jak tak pouzivam phpbb forum, tak zjistuji dalsi a dalsi nedostatky....
Moderátoři: Pokud by sis přečetl úvodní téma, tak zjistíš, že Marek tam píše o tom, že kdo chce být moderátorem, má možnost...,/quote]
AmPedro píše:Jen proto ze velka cast diskuzi ve svete jede na stejnem typu enginu jako nove forum MM jeste neznamena ze takovy typ fora musi byt nejlepsi.
Obcas je dobry veci delat svou cestou a "nenormalizovat" se podle ostatnich. Jen aby nakonec tohle forum nebylo nudny, prece jen takovy flame je sice prudka hadka ale i tam nekdy zazni zajimavy nazor.
Osobne se mi proste trochu vic libilo starsi forum svou volnosti. Stacilo do nej pridat par kategorii navic a pri zakladani diskuze vyzadovat zarazeni do jedne z nich a bylo by i pro vyhledavani prehlednejsi.
Povinna registrace je otrava.navic stejne se k neregistrovanym pridavala cast ip adresy a cela ip adresa se urcite logovala a identifikace tedy byla mozna.
Majk píše:Na tomhle foru mi vadi, ze je vygenerovany softem, kterej pouziva spousta firem. Vysledkem tedy je, ze forum je temer na chlup stejne jako stovky az tisice dalsich for. Cekal sem nakou originalitu . . . Nechci nikoho precenovat nebo podcenovat, ale myslim, ze vygenerovat takovehle forum by zvladnul i lecktery zak zakladni skoly pres ten SW).
Krom toho kdyz sem se podival na zdrojak, kterej ten SW programuje, je mi vcelku spatne. Tabulkovej layout a jeste nevalidni dle W3C.
Tot muj nazor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků