Jaké fórum vyhraje: staré nebo nové?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Jaké fórum je lepší?
Toto nové fórum 98 %  78%  [ 98 ]
Staré fórum na MobilManii 27 %  21%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 125

Odeslat příspěvekod dejvidek 30. 3. 2005 21:55

Daft píše:jenze moderator ma moznost spravovat teoreticky vsechno, ja bych chtel ale spravovat to, co si zalozim, o to tady jde - takze nepochopeni c. 1

Moderátor může editovat to, co mu povolí administrátor, tedy každá sekce může mít jiného moderátora, nebo moderátor může moderovat třeba dvě témata. Ty si můžeš příspěvek dodatečně upravit nebo smazat. Pokud si založil thread, můžeš mu změnit název, doplnit hlasování - záleží zda tohle povolí admin.
quote="Daft"]citace? fajn, hezka vec, ale co, kdyz chci odkazat na prispevek, ktery je uplne jinde, ne kousek nademnou (kdyz uz jsme u hl - goto, gotopr) - nepochopeni c. 2

Vždyť můžeš odkázat na příspěvek, který je úplně někde jinde, proč by ne? Jde odkázat na konkrétní příspěvek, který se pak zobrazí přímo před tebou - nemusí se listovat stránkou.

dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Daft 30. 3. 2005 22:05

dejve, zase si ale nerozumime, ja nechci, aby se na jedne strance nacitalo napr. 150 prispevku (nebo opravdu pusobim jako takovy magor?), to, co jsem myslel bylo, ze mi prijde zbytecna potvrzovaci stranka o tom, ze jsem neco odeslal, o tom, ze jsem oznacil prispevky za prectene - uz vis? tahle informace jednoho radku by se mohla objevit nekde nahore a ne zbytecne na extra strance..
a odkazem jsem myslel odkaz na konkretni diskuzi ve ktery se prispevek nachazi, vytrhnuti z kontextu obcas rika tak akorat nic
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 30. 3. 2005 22:19

Stránku, která oznamuje přečtení příspěvku, jsem chtěl zrušit, ale programátor mě přesvědčil. Bez ní by se hodně lidí snažilo "refreshovat" fórum při čekání na reakce a příspěvek by odeslali znovu. Navíc jde jen o třísekundový redirekt a kdo nechce čekat, může klepnout na odkaz.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Daft 30. 3. 2005 22:22

Marek L. píše:Stránku, která oznamuje přečtení příspěvku, jsem chtěl zrušit...z/quote]

Skoda, ze jste byl 'presvedcen' - modemisti, popr. gprs-isti by zruseni urcite uvitali. Navic si myslim, ze clovek, co odesle neco vickrat, by mohl mit dost rozumu na to, aby prebytky smazal.
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod Anik 30. 3. 2005 22:29

Tak tohle to nove forum se mi vubec nelibi,prijde mi strasne neprehledny,nevim,mozna jde jenom o zvyk,radeji bych chtela zptaky to puvodni!
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 30. 3. 2005 22:45

Daft píše:Skoda, ze jste byl 'presvedcen' - modemisti, popr. gprs-isti by zruseni urcite uvitali. Navic si myslim, ze clovek, co odesle neco vickrat, by mohl mit dost rozumu na to, aby prebytky smazal.

3/4 lidí tu nejsou schopný (či jsou líní) editovat vlastní příspěvek, zkracovat citace a budou si po sobě něco mazat? No tak to pochybuju. Viz. diskuse na mm, kde někdo kliká tak dlouho až je toho celý sklo. Ta jedna obrazovka se dá přežít i na GPRS či modemu. Stačí si vypnout reklamy a nula k nule pojde :)
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Daft 30. 3. 2005 22:52

dejvidek píše: Stačí si vypnout reklamy a nula k nule pojde :)
dejvj/quote]

a co provozovatele....? adblock je sice ucinny nastroj, ale neprijde mi zrovna fer, ja sam filtruju plevel pres css (bude to tim, ze si nacitani onech reklam muzu dovolit a neresim ho) - resp., tohle bys pred Markem proste nemel rikat :)))
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod Morton 31. 3. 2005 09:42

Když teď srovnám staré a nové Fórum, je to nové přehlednější a hlavně rychlejší a nabízí víc možností. Nějaké dohadování o reklamách je dohadování o ničem, protože je to věc, která je bohužel nevyhnutelná.
Nové Fórum, je z hlediska aktuálnosti a hlavně rychlosti jednoznačně lepší.
Morton
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mu.mi 31. 3. 2005 10:08

Zpočátku jsem měl nedůvěru k novému Fóru, teď vidím, že je skutečně lepší než to původní.
Mu.mi
Junior

Odeslat příspěvekod JIRIKI 31. 3. 2005 10:36

Taky myslím, že toto fórum je lepší. Je to jen otázka zvyku.
Jdi do boje z vesela, nebo? mrtví, kteří se neusmívají jsou oškliví. (LONDON)
JIRIKI
Junior

Odeslat příspěvekod romulus 31. 3. 2005 12:32

Marek L. píše:Stránku, která oznamuje přečtení příspěvku, jsem chtěl zrušit, ale programátor mě přesvědčil. Bez ní by se hodně lidí snažilo "refreshovat" fórum při čekání na reakce a příspěvek by odeslali znovu. Navíc jde jen o třísekundový redirekt a kdo nechce čekat, může klepnout na odkaz. /quote]
Programátor Vás asi odbyl aby si ušetřil práci. Redirekt je sice pro odesílání formulářů nutný, ale může být okamžitý, aniž by se cokoliv zobrazilo.
Sami sice tuto stránku na fóru máme (dokonce s nefunkčním redirektem), ale ne proto, že by byla potřebná, ale z nedostatku času na její odstranění.
Jinak phpBB fórum je určitě přehlednější a kvalitnější fórum než to staré, ale já osobně jsem se děsil chvíle, kdy se rozšíří i na takto velké servery. S každou verzí se objevují nové bezpečnostní díry, které jsou díky velkému rozšíření lákavým cílem pro amatérské hackery a díky veřejnému zdrojovému kódu jdou i snadno nalézt.
romulus
Junior

Odeslat příspěvekod Majk 31. 3. 2005 15:22

Podle me by tato anketa mela bejt primo na MM. Takhle tu hlasuje jen vetsina lidi co chce chodit na tohle forum a nekteri ze stareho sem nechodi. Ja sem tu treba cet jen asi 2 diskuse a z toho jedna je tato.
A rozhodne toto forum nebudu navstevovat tak casto jako stare, pokud vubec.
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LEXX2 31. 3. 2005 17:14

No já teda zatím nevím. Rozhodně by to chtělo víc provázanosti na Mobilmánii je hezké, že z Mobilmánie sem se dostanu jedním ťuknutím, ale zpět se tak snadno nedostanu. Já například často čtu reakce na fóru a mezitím přepínám na bazar a teď po uvedení nového fóra mám dvě okna jedno s fórem a jedno s bazarem. Takže prosím Marka L. jestli by nešlo větší provázání s Mobilmánií a taky bych hodně uvítal barvy jako na Mobilmánii všechny co jsou tady na výběr se mi spíš vůbec nelíbí. To je můj názor.
LEXX2
Junior

Odeslat příspěvekod Sasha 1. 4. 2005 08:12

Majk píše:Podle me by tato anketa mela bejt primo na MM.

Presne tak.

"Posledni diskuze ve foru":
Jsou jen z noveho fora? To dost lidi ovlivni, do jakeho fora vlezou. Ja treba driv vubec neklikal na Forum, ale jen na konkretni dotaz z hlavni stranky.

Proc se zde objevuji nektere dotazy 2x? Neslo by to osetrit?
Napr:
Informace o buňce (CB) 16
Informace o buňce (CB) 16
Problém s SX1.Please poradte. 1
Problém s SX1.Please poradte. 1
Sasha
Sasha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daft 1. 4. 2005 08:59

Jen by me zajimalo, kolik prispevku se denne objevilo na starem foru v porovnani s novym (ktere ted urcite zazilo jakysi boom, protoze se jedna o novinku, co si budeme povidat).
Daft
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka