Jaké fórum vyhraje: staré nebo nové?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Jaké fórum je lepší?
Toto nové fórum 98 %  78%  [ 98 ]
Staré fórum na MobilManii 27 %  21%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 125

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 28. 3. 2005 08:52

To mě samozřejmě napadlo, ale bydliště jsem nechtěl rušit, protože to pro někoho může být zajímavý údaj. A povolání se mi zase nedaří dostat do sekce k avataru.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Loco(smazano) 28. 3. 2005 09:44

Marek L. píše:To mě samozřejmě napadlo, ale bydliště jsem nechtěl rušit, protože to pro někoho může být zajímavý údaj. A povolání se mi zase nedaří dostat do sekce k avataru.d/quote]

Tady ty věci jsou asi v lang_main.php, takže bych zkusil zkopírovat bydliště a zkusit to na-editovat jako povolání. Další možností je změna některé z ikon na ikonku mobilního telefonu.

Jak na povolání....
Doplněno: Postup

Jak přejmenovat Povolání na telefon
a) Přejmenovat v lang_main.php $lang['Occupation'] = "Povolání"; na $lang['Occupation'] = "Telefon"; //// Přejmenuje na celém fóru Povolání na Telefon

Doplněno 2

Jak zobrazit Telefon (Povolání v levým boxu u příspěvků
b) Teoreticky by to mělo být, tak že ve složce template a následně v každé možnosti template (ty 3 skiny) je potřeba přidat do souboru wievtopic_body.tpl další specifický kód:

Ten levý box začíná znakem: <!-- BEGIN postrow -->

V něm je výpis těchto značek

<span class="postdetails">{postrow.POSTER_RANK}<br />{postrow.RANK_IMAGE}{postrow.POSTER_AVATAR}<br /><br />{postrow.POSTER_JOINED}<br />{postrow.POSTER_POSTS}<br />{postrow.POSTER_FROM}</span>

Dle logiky, by tedy mělo stači připsat <br />{postrow.Occupation} či <br />{Occupation} ........ V lang_main.php je occupation navoleno jako Telefon (místo povolání) tak by to snad mohlo jít ;-).

Nemám kde to vyzkoušet, takže krok b) je podle mejch logickejch úvah :?
Loco(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Loco(smazano) 28. 3. 2005 11:03

btw: Koukám, že se to asi vyřešilo přes ten mód, tak nic :mrgreen:
Loco(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod XXTeens 28. 3. 2005 17:31

Neměli jste dělat žádné rozvětvené kategorie, měla tu být jen jedna. Takhle to tu totiž nebude ta správná žumpa
:lol:
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 28. 3. 2005 17:35

XXTeens píše:Takhle to tu totiž nebude ta správná žumpa
:lol: /quote]

Žumpa tady opravdu nebude. Právě jsem vám mimochodem smazal příspěvek s jednou takovou "duchaplnou" poznámkou. Pokud nemáte co říct, raději mlčte.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Cyborg 28. 3. 2005 18:17

Nové fórum se mi moc líbí, jsem tu chvilku a myslím že bude určitě úspěšné...
Cyborg
Junior

Odeslat příspěvekod Croog 28. 3. 2005 19:00

Hodnocení uživatelů rozhodně na základě počtu příspěvků nedělat i když jste už odstranili ten počet. Buď nedělat vůbec žádné, nebo na fórum nainstalovat ten rankovací systém, kde ostatní mohou hodnotit užitečnost příspěvků. Zde je ale nutno si uvědomit možné problémy při upgradu fóra na novou verzi!

Dále mě překvapuje, že jste fórum nijak nespojili s hlavní stránkou mobilmanie. Myslím že sjednotit minimálně hlavičku by tomu rozhodně neuškodilo. Musel by se ale předělat celý grafický template, tento by se na to nehodil.. Rozhodně by tato větší svázanost fóra měla odraz ve větším migraci čtenářů sem a tam.. Otázka je, jestli je to v tomto případě žádoucí. I takto budete muset jistě sehnat více moderátorů, protože návštěvnost bude vysoká.

EDIT: Velice chválím implemetnaci phpBBToGo.
Naposledy upravil Croog dne 28. 3. 2005 19:09, celkově upraveno 1
Croog
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 28. 3. 2005 19:09

Forum bude propojené s MobilManií. Už teď tam jsou odkazy a brzy přidáme i box s nejnovějšími tématy, stejně jako u starého fóra.

Odstraňte prosím z podpisu tu adresu. Díky.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Paul_Wayne 28. 3. 2005 19:10

Myslim,ze nova verze fora MM je lepsi;uz jsem zvykl na jeji podobu jinde a co vic : jde do nej psat i z Opery,takze sbohem,IExplorer 8) !!!
Paul_Wayne
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomashl 28. 3. 2005 19:23

rozhodně toto nové fórum, to staré na MM je, s prominutim, příšerné a navštívit ho byla fakt vyjimečná situace :wink:
tomashl
Junior

Odeslat příspěvekod Croog 28. 3. 2005 19:33

Další věc: nechápu vaší volbu maximálních rozměrů pro avatar. Maximální šířka je zbytečně malá, vždy bude takto vedle obrázku prázdné místo, zatímco výška je moc velká. Vzhledem k tomu, že min 80% příspěvků bývá na jeden řádek, tak velice zbytečně roztahuje a znepřehledňuje fórum.
Croog
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 28. 3. 2005 19:36

Velikost asi upravím, už jsem nad tím také přemýšlel.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod czechian 28. 3. 2005 19:38

Paul_Wayne píše:Myslim,ze nova verze fora MM je lepsi;uz jsem zvykl na jeji podobu jinde a co vic : jde do nej psat i z Opery,takze sbohem,IExplorer 8) !!!

Hlavně do Opery se dá voperovat do kontextového menu BBcode, a tak je editace vkládaného snadnáááá... :mrgreen:
czechian
Junior

Odeslat příspěvekod czechian 28. 3. 2005 19:40

Marek L. píše:Velikost asi upravím, už jsem nad tím také přemýšlel.
czechian
Junior

Odeslat příspěvekod Loco(smazano) 28. 3. 2005 21:06

czechian píše:Na mém oblíbeném fóru je velikost avataru omezená na 50x50px a nikomu to nevadí. a/quote]

To je už docela málo, optimální se mi zdá 80x80 pix.
Naposledy upravil Loco(smazano) dne 29. 3. 2005 17:47, celkově upraveno 1
Loco(smazano)
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka