Marek L. píše:To mě samozřejmě napadlo, ale bydliště jsem nechtěl rušit, protože to pro někoho může být zajímavý údaj. A povolání se mi zase nedaří dostat do sekce k avataru.d/quote]
Tady ty věci jsou asi v lang_main.php, takže bych zkusil zkopírovat bydliště a zkusit to na-editovat jako povolání. Další možností je změna některé z ikon na ikonku mobilního telefonu.
Jak na povolání....
Doplněno: Postup
Jak přejmenovat Povolání na telefon
a) Přejmenovat v lang_main.php $lang['Occupation'] = "Povolání"; na $lang['Occupation'] = "Telefon"; //// Přejmenuje na celém fóru Povolání na Telefon
Doplněno 2
Jak zobrazit Telefon (Povolání v levým boxu u příspěvků
b) Teoreticky by to mělo být, tak že ve složce template a následně v každé možnosti template (ty 3 skiny) je potřeba přidat do souboru wievtopic_body.tpl další specifický kód:
Ten levý box začíná znakem: <!-- BEGIN postrow -->
V něm je výpis těchto značek
<span class="postdetails">{postrow.POSTER_RANK}<br />{postrow.RANK_IMAGE}{postrow.POSTER_AVATAR}<br /><br />{postrow.POSTER_JOINED}<br />{postrow.POSTER_POSTS}<br />{postrow.POSTER_FROM}</span>
Dle logiky, by tedy mělo stači připsat <br />{postrow.Occupation} či <br />{Occupation} ........ V lang_main.php je occupation navoleno jako Telefon (místo povolání) tak by to snad mohlo jít

.
Nemám kde to vyzkoušet, takže krok b) je podle mejch logickejch úvah