Co říkáte na YOP?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Blesk(smazano) 30. 4. 2005 10:34

Poslední dvě čísla už jsou fakt dobrý. Ale psát Bluetooth jako Bluethooth, to je fak maso. Zvlášť na obálce
Blesk(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gloe 30. 4. 2005 10:37

Nemuzu si pomoct, tenhle casopis mi nic nedava a zadne informace z nej neziskam (ktere ja potrebuji). Takze pro me to je bezviznamnej platek listu, kterej je akorat tak dobrej na podpal, alo to je jen muj nazor.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Maso-X 30. 4. 2005 17:31

Je to neco jako Nova: velky komercni prostor pro reklamu. Clanky nejspis nepisou profici. Tomu, kdo se v MT vyzna to nic extra neda.Ale kdo vi, mozna se casem dostane na uroven.
Maso-X
Junior

Odeslat příspěvekod M. 30. 4. 2005 17:38

To se neda oznacit za casopis...
M.
Expert

Odeslat příspěvekod MMartinek 30. 4. 2005 17:56

To M: moje řeč, YOP je jen další komerční záležitost, která se snaží z lidí vytřískat prachy.... Články tam maj naprosto neodborný, recenze většinou na telefony, které byly recenzovány v mobilitách tak cca. před 3. měsíci... Toť můj názor.
A jinak, k playmobilu a Mobil hry(nebo jak se to menuje)-myslim si to samý...Když se např. někdo v poradně zeptá na to, jestli se mu budou na SE T630 hejbat obrázky(wallpaper, GIF, na pohotovostním displayi), tak mu daj odpověď, že se musí pořádně kouknout do složek s obrázky a najít tam nějaký pohyblivý obrázek, jinak mu není pomoci-toť má zkušenost(je to fakt úděsný!!!!!!!!!)!
Zlatý MOBILITY
Svět není jen o Mobilních telefonech, je i o příslušenství....
MMartinek
Junior

Odeslat příspěvekod AdamBo 5. 5. 2005 19:10

Jo hodnotím to spíš jako reklamní časák.

Když mam kompletně prostudovaný Mobility ,tak si v Yopu třeba i nějakou recenzi přečtu.

Jinak úroven se trochu zvětšila
AdamBo
Junior

Odeslat příspěvekod dolnajs 6. 5. 2005 08:37

Shodou okolnosti se mi o vikendu do ruky take dostal dubnovy Yop a byl jsem u vytrzeni, ze nekdo neco podobneho vubec vydavat muze. Nicmene jako reklamni noviny (tak na to po me zkusenosti pohlizim) je to hezke. :-)
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Osiris 6. 5. 2005 19:07

Naprosto psycho časopis.Stačí ten název YOP...co to má být?Chyby jsou super.Jako recesi bych to bral.
Acer TravelMate 4502lmi
One Touch Club>N5110:C35i>M50>T630
Osiris
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 6. 5. 2005 22:47

komerční vypatlanost..Snaha jen vytřiskat prachy jinak nic. Zadna snaha zadny zajem jen prachy.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jajar 8. 5. 2005 18:27

Asi nejhorší časopis, co jsem kdy po "HROMu" měl v ruce. Ani ne tak obsahem - časopis zaměřenej primárně pro mobilní zábavu mi nepřipadá jako špatnej nápad - ale gramatickým a "rádobyinformativním" obsahem to je fakt děs. Připadá mi to spíš jako nějakej plátek psanej někde v klubovně na koleni :mrgreen: .
Sony Xperia Z1 Compact
Dell Latitude E6540
Jajar
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří Hübner 9. 5. 2005 18:08

Pánové, když se vám nelíbí, tak si to nekupujte... Koupí si ho ten, komu se líbí. Šéfredaktor YOPu! je můj kamarád, takže toho nechte.
Kažodopádně máte právo na svůj názor, ale nesmí se to přehánět...
...I ta nejhorší hodina v životě má jen 60 minut...
Jiří Hübner
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pítr Bobáň 9. 5. 2005 18:36

Mel jsem to v ruce, ale je to silenost. Nejsou schopni ani udelat korekturu.
Pítr Bobáň
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AdamBo 14. 5. 2005 14:47

Koukal jsem ,že jim funguje konečně stránka a reklamace v jejich foru na nedostání hry atd. se snaží řešit.

No,tak nebudem stále jenom kritizovat
AdamBo
Junior

Odeslat příspěvekod fales 14. 5. 2005 17:51

Kvalita nic moc. Samy a samy reklamy kdyz uz tam nejaka recenze je tak je mi z toho kdyz si to prectu skoro na blibti. Jednoduse: Yop=*****
fales
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M@ngo 23. 5. 2005 17:43

škvár,škvár,škvár
MM...3310 5210 7210 N80 P900 P910i (5000) BB9780&apod. ... nová éra ...MM
M@ngo
Junior

Další stránka