Tak jsem si přečetl všechny vaše reakce a vypravil se do trafiky pro ono zázračné poslední číslo. Na obálce nápis recenze na K750i, tak se po cestě na chatu ani nemůžu dočkat. Pár reklam mi nevadí, nepřijde mi, že by jich v časopise bylo zas tolik. Grafická úprava taky není úplně nejhorší, takže první dojem docela fajn. Začínám recenzí na moji oblíbenou 6681 a tady sranda pomalu přestává. Drobné nepřesnosti bych ještě přešel, ale uvést několikrát bez rozpaků, že telefon používá RS-MMC, když jede jen s RS-DV-MMC, to je docela síla. Spoustu neznalců to může dost zmást. Informační hodnota veškerá žádná, recenze je jakoby opsaná z katalogu mobilů na MobilManii. Po pár stránkách narazím na rozhovor tuším se Zuzanou Belohorcovou, nechápu, co tu dělá. No nic. Ostatní recenze se nesou úplně ve stejném duchu, jako ta první, tu na K700 nevyjímaje. Skoro jako opsaná z propagačních materiálů, téměř žádné osobní postřehy, jen suchý výčet vlastností. Nepřesnosti, občas až hotové nesmysly. Začínám mít pocit, že pro časopis píší lidé, co recenzované mobily ani neměli v ruce. Dostává mě hláška, že do t610 nejdou nahrát JAVA aplikace, nebo něco v tom smyslu. Tak to jsem rád, že já jsem měl asi nějaký vylepšený model

Překlepů zas tak moc nenajdete, dá se to. Přehled her je fajn, ten mi tu sedí, klidně by mohl být i delší. Zbytek je klasická omáčka, pár pozadí, témata atd. Celkový dojem: Časopis pro 13-15 leté, formou i obsahem.