Co říkáte na YOP?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod LordGod 1. 6. 2005 11:19

Když stál YOP 9,50 ,- tak to bylo v poho. časopis sice na nic, ale třeba na záchod se dal použít :-) nebo když jste chtěli nějakou hru tak proč ne. ale aby za něj někdo platil 19 kč či kolik teďka stojí, to je přeháňka jak ...
Ty recenze jsou šílené.
Rozhovory taky.
Soutěže jsou taky vydíráním peněz.

Přepínám.
LordGod
LordGod
Junior

Odeslat příspěvekod král smetiště 5. 6. 2005 15:52

Tohle je spis parodie nez casopis.
král smetiště
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ice.dogg 5. 6. 2005 16:43

mobility forever...
ice.dogg
Junior

Odeslat příspěvekod Titus Historicus 10. 6. 2005 09:19

fotrik ty sesity papiry papiry kupuje a musim rict ze kdyby ne ty obrazky tak se nada na nic kokaut a je dobry tak akorat na topeni (na wc jetrochu tvrdy papir:))
Titus Historicus
Alcatel OT Club > Siemens M35 > Sony J70 > Siemens CF62 > ...no uvidíme... !
Titus Historicus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zamis 10. 6. 2005 11:34

Možná jsme to všichni blbě pochopili. Třeba je ten časopis níněnej fakt jako sranda.Všiml jsem si, že se u toho spousta z Vás docela pobavila, takže v tomto případě přesně splňuje svůj účel. Jinak argument typu, že to stojí pár korun je pěkná hovadina. Takový zhovadilosti nejsou ani v reklamních letácích tesca nebo globusu a ty jsou zadarmo.
zamis
Junior

Odeslat příspěvekod ECCALLIONE 11. 6. 2005 14:10

Hele, taky uznávám, že ten časopis není bůh ví jak profesionální, ale nemyslíte si, že každý projekt se v začátcích potýká s problémy... Vždyť je to přirozené... Třeba se za pár měsíců dočkáme důstojné konkurence Mobilit:o)
ECCALLIONE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hotspot 14. 8. 2005 21:49

Yop je prostě humus, stačí mi už jenom když čtu ty články od jistýho autora (teď nevím jak se jmenuje), přečtěte si TOP 10 pozadí v předminulým čísle a uvidíte, a to nemluvím o infantilních popiskách obrázků. Navíc mně docela pobavilo, když jsem viděl tři recenze na low-endy okolo 4 000, přičemž u každýho bylo uvedeno jako největší mínus že NEMAJÍ BLUETHOOTH :) anebo 28 x 35cm na 132 x 178pix že je hrubej displej... jedním slovem ***** ...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Předchozí stránka