Chci dát nějakým způsobem najevo nesouhlas se zamknutím tématu "kolik měsíčně provoláte" (Smetiště)...
..samozřejmě souhlasím, že někteří "nováčci" absolutně zbytečně zakládájí stejné "thready" (většinou i se stejným názvem, a po krátkém časovém úseku), a samozřejmě mi to vadí a odkaz na stejné! starší téma považuju za užitečný..-ale většinou se s tím nic nedělá..A najednou koukám a je zamknuto výše jmenované téma a je dán odkaz na téma jiné -několik měsíců staré( květen05), které má ale úplně jiný obsah, a to "Kolik celkem jste už provolali ???"..pročetla jsem si ho, a reagovat na něj nechci, chtěla jsem reagovat na měsíční vyučtování a příp. diskutovat na toto téma...starší téma je pro mě nepřehledné -není konkrétní "kolik jsme celkem provolali -za rok?, za celý život?, od doby uzavření smlouvy s operátorem?, na počítadle hovorů současného MT?, od doby používání prvního MT? -a v tom případě není stejně v mých silách to zpočítat!...takže mi odkaz nevyhovuje(a témata nejsou stejná, jen podobná)..a minimáně chci vyvětlení...
janah09