Zamknuté téma

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 24. 11. 2005 19:08

Existují čtenáři, kteří pravidla fóra respektují a snaží se je dodžovat.

Na druhou stranu jsou i ti, kteří si spojují slovo moderátor s nutným zlem, proti kterému je potřeba bojovat, pravidla nepravidla. Pochopte prosím, že kolega thread nezamknul proto, aby vás naštval. Stejné téma už na fóru existuje, proto jej zamknul a všechny čtenáře požádal, aby v diskusi na toto téma pokračovali v již existujícím starším threadu.
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod najnaj 24. 11. 2005 19:16

Chodim do diskusie kazdy den, chcem len podotknut, ze toto je prvykrat co nesuhlasim s moderatorom a mam proti nim staznost. Mrzi ma,ze vy sa pokladate sa niekoho viac a neberiete napady (nas obycajnych) aj ked su dobre. Este raz chcem podotknut,ze thread, ktory je v diskusii o ceskych operatoroch nema nic spolocne s threadom o slovenskych operatorov. Ked budem chciet zistit kolko zo Slovakov pouziva ceske SIM karty tak si pozriem thread v slovenskej diskusii ked naopak tak v ceskej. Nebudte taki nezlomni.Odomknite tema, ktore bolo chybne zamknute, pretoze take este neexistuje!
Pomozte pri tvorbe databazy slovenskych BTS
najnaj
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 24. 11. 2005 19:25

Já se omlouvám, protože tato hádka je praktcky způsobená mnou - neuvědomil jsem si, že jsem v sekci o českých operátorech a do ankety jsem napsal i slovenské.. Tzn. že slovenští operátoři "nemohou" mít svoji diskuzi (sloveso nemohou je v uvozovkách záměrně).
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod najnaj 24. 11. 2005 19:41

ConPower píše:Tzn. že slovenští operátoři "nemohou" mít svoji diskuzi (sloveso oi]nemohou[/i] je v uvozovkách záměrně).
najnaj
Junior

Odeslat příspěvekod najnaj 24. 11. 2005 23:15

Neviem ci to robite naschval alebo nie,ale zamknut temu viete hned. Ked spravite chybu a mate ju odomknut tak nie a nie sa rozhybat. Nebudte taki tvrdohlavi a odomknite temu
najnaj
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 24. 11. 2005 23:43

Moje vyjádření k zamknutí threadu o operátorech.
Zamknul sem ho proto, že existuje velmi podobné téma, kde navíc je anketa v níž jsou i slovenští operátoři. Takže tam může hlasovat kdokoliv kdo používá CZ, SK či zahraničního opa. Z toho důvodu jsem odkázal na anketu, kde jsou zahrnuti i slovenští operátoři.
Argument, že odkazuji na starou diskusi je podle mne zcela irelevatní. V první řadě:
1. Co je stará diskuse? Je to týden zpět? 14 dní? Měsíc? Půl roku? Jak to rozlišit?
2. Téma staré x měsíců může být stále aktuální - reklamace, kolik provoláte, jaký máte aktuálně mobil a tak podobně - není třeba každý měsíc zakládat nové téma jen proto, že do něj nikdo nepíše.

Dále obecně:
2najnaj: Stížnosti se nikdo nebrání. Zrovna nedávno (včera? ani nevím) sem opět odemknul thread který sem unáhleně zamknul a dotyčnému sem se omluvil. Je nás několik moderátorů, každý mám na věc jiný pohled a hledáme alespoň velmi blízký kompromis jak moderovat diskuse, jak řešit tu či onu situaci a nikdy se jako moderátoři všichni neshodnem - natož abychom se zavděčili všem stovkám uživatelům. O tom jak moderovat debatujeme každý den.
Je tedy přirozené, že můj názor (či názor jiného moderátora) se někomu líbit nemusí, není ale reálné, aby se o každém zamknutí nebo smazání hlasovalo zda to je OK či ne.
Je smutné, že si kdekdo představuje, že si moderátoři chrochtají blahem, že můžou mazat, přesouvat, dirigovat či "buzerovat". Jenže už nikdo nevidí to, že ve dvě ráno se zařizuje anketa, aby mohla být tak veliká, že se mažou věci týkající se warezu, že se prostě fórum udžuje ve stavu, aby mělo informační hodnotu, smysl a aby to nebyl bordel. Že se odpovídá uživatelům, kteří v nás vidí jen magory co si dovolují, atd, atd.
Kéž by to bylo tak, že bychom museli do chodu fóra zasahovat co nejméně, jéje.
dejv
Naposledy upravil dejvidek dne 26. 11. 2005 12:10, celkově upraveno 1
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod najnaj 24. 11. 2005 23:51

Necitas dobre, ja som napisal, ze nie ceska tema je stara,ale ze tym,ze ta slovenske je bloknuta tak sa casom vytrati. Vela ludi nechodi do ceskeho fora a nevidim dovod na co by tam mali chodit. A ako som uz spomenul je dobre,ze budu dve diskusie na oboch forach.Ked budem chciet vediet ci pouziva nejaky Slovak cesku kartu tak si to pozrem v slovenskom fore. Ale nevidim dovod preco mam hlasovat, ze pouzivam Orange v teme "Eurotel, Oskar, T-Mobile a další v ČR" aj slepi vidi (a to je uz co povedat) ze tam sa slovenski operatori nehodia. Ak to nie je taky velky problem tak to odblokujte, pretoze fakt vytvorim novy thread, kedze taky v slovenskych operatoroch chyba.
najnaj
Junior

Odeslat příspěvekod spree 25. 11. 2005 17:17

najnaj mas uplnu pravdu. Temu o ceskych operatoroch vobec necitam.
spree
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 25. 11. 2005 17:49

Jasně... zamkněte si smetiště a bude klid :D vzali jste si moc velké sousto :) být vámi tak bych spíše pracoval na tom aby server stíhal a ne zamykat smetiště.

Ale dělejte si co chcete :)
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod YAMATO 25. 11. 2005 18:59

Spíš než zamykání bych radši viděl mazání duplicitních (leckdy i triplicitních, ba i víc) threadů...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod najnaj 25. 11. 2005 22:36

Je na mobilmanii aj nejaky slovensky moderator? Pretoze tito ceski "intelingenti" asi nepochopia, ze rovnaka tema v dvoch roznych diskusiach nie je na skodu. Takych diskusii, ktore su rovnake najdete viac. Davam navrh, aby sa Cesi nemontovali do diskusie o slovenskych operatoroch, pretoze ju ocividne nevedia moderovat.
najnaj
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 25. 11. 2005 22:53

Prosím, netahejte sem nacionalistické nálady. Mohu vás ubezpečit, že čeští moderátoři velmi často mažou narážky na slovenské uživatele a slovenštinu na tomto fóru. Pokud budete pokračovat stejným stylem, můžete se dočkat podobného zákroku. Tohle je fórum o mobilech a nebudete sem tahat kdo je Čech a kdo je Slovák.

Já navrhuji jinou věc: když vám někdo zamkne téma, napište mu slušnou soukromou zprávu a zkuste mu vysvětlit, proč by mělo být téma obnoveno. Psaní naštvaných a urážlivých příspěvků do veřejné diskuze nikdy ničemu nepomohlo. Rozhodnutí je zde ale opravdu na moderátorovi.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod najnaj 25. 11. 2005 23:37

Sice som to napisal v sukromnej sprave, ale aby bolo jasno tak to napisem aj verejne.
Sukromnu spravu som napisal danemu moteratorovi (slusnu) a aj v tejto diskusii som spomenul, ze mi neodpisal. Preslo uz niekolko dni a stale odpoved nemam. Slusnost o ktoru sa to upierate kaze aspon odpisat.
Vsetci si mozu dobre precitat, ze v uvodnych prispevkoch som poprosil o odomknutie, ale kedze som sa dockal iba ignoracie a stale tema nebola odomknuta musel som pritvrdit.
Stale som presvedceni (a dostal som za pravdu), ze Slovaci (neberte to znova ako nacionalizmus) nechodia do ceskej diskusie a tym padom tema bola zamknuta nepravom.
najnaj
Junior

Odeslat příspěvekod najnaj 25. 11. 2005 23:41

A este chcem podotknut, ze nie som vobec proti Cechom. Ja len aby to tu zle nevyznelo. Ide mi skor o to, ze ceski moderatori,by sa podla mojho nazoru (asi aj podla praxe) nemali starat do moderovania slovenskej diskusie.
najnaj
Junior

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 26. 11. 2005 00:27

najnaj: a to uz preco? ved moderator nezalezi na narodnosti moze sa starat kam chce....potom keby to nerobili tak co by bolo v svk diskusiach? samy flame
a urobit svk moderator? no nemyslim...potom by tu bolo vela moderov a to by uz nebolo to prave orechove
Andrew-DC
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka