Moje vyjádření k zamknutí
threadu o operátorech.
Zamknul sem ho proto, že existuje velmi podobné téma, kde navíc je anketa v níž jsou i slovenští operátoři. Takže tam může hlasovat kdokoliv kdo používá CZ, SK či zahraničního opa. Z toho důvodu jsem odkázal na anketu, kde jsou zahrnuti i slovenští operátoři.
Argument, že odkazuji na starou diskusi je podle mne zcela irelevatní. V první řadě:
1. Co je stará diskuse? Je to týden zpět? 14 dní? Měsíc? Půl roku? Jak to rozlišit?
2. Téma staré x měsíců může být stále aktuální - reklamace, kolik provoláte, jaký máte aktuálně mobil a tak podobně - není třeba každý měsíc zakládat nové téma jen proto, že do něj nikdo nepíše.
Dále obecně:
2najnaj: Stížnosti se nikdo nebrání. Zrovna nedávno (včera? ani nevím) sem opět odemknul thread který sem unáhleně zamknul a dotyčnému sem se omluvil. Je nás několik moderátorů, každý mám na věc jiný pohled a hledáme alespoň velmi blízký kompromis jak moderovat diskuse, jak řešit tu či onu situaci a nikdy se jako moderátoři všichni neshodnem - natož abychom se zavděčili všem stovkám uživatelům. O tom jak moderovat debatujeme každý den.
Je tedy přirozené, že můj názor (či názor jiného moderátora) se někomu líbit nemusí, není ale reálné, aby se o každém zamknutí nebo smazání hlasovalo zda to je OK či ne.
Je smutné, že si kdekdo představuje, že si moderátoři chrochtají blahem, že můžou mazat, přesouvat, dirigovat či "buzerovat". Jenže už nikdo nevidí to, že ve dvě ráno se zařizuje anketa, aby mohla být tak veliká, že se mažou věci týkající se warezu, že se prostě fórum udžuje ve stavu, aby mělo informační hodnotu, smysl a aby to nebyl bordel. Že se odpovídá uživatelům, kteří v nás vidí jen magory co si dovolují, atd, atd.
Kéž by to bylo tak, že bychom museli do chodu fóra zasahovat co nejméně, jéje.
dejv