Vylepšení

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod czechian 28. 3. 2005 20:50

Paul_Wayne píše:No ja nevim,mozna by to chtelo neco mezi,jako je na symbianforum.com...Cerna je fajn,ale neni ji ted trosku moc :wink: ?

Chjo, některým lidem se člověk nikdy nezavděčí. 8)

Sežeň template a grafiku a hezky požádej vedení, třeba ti to někdo přidá.
czechian
Junior

Odeslat příspěvekod Paul_Wayne 28. 3. 2005 20:56

Jak se rika - zivot neni jen cerny nebo bily :mrgreen: !
Ja spis hardware nez softik,takze asi pockam,nez si nekdo "zkazi ocicka"...Nic ve zlym,vazne lepsi nez jen vyber z jedne varianty :) .
Paul_Wayne
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod czechian 28. 3. 2005 21:44

Mám tady ještě jedno vylepšeníčko. Několik "smajlů", tedy log výrobců mobilů a tří českých operátorů.

Alcatel: Obrázek - Jenom "zvláštní" písmeno A
LG: Obrázek - Jenom kruh s LG, může být i s nápisem "life's good", ale bude dost titěrný
Motorola: Obrázek
Nokia: Obrázek - Jenom první písmeno, celé logo by dalo dost blbého smajla
Philips: Obrázek - Bohužel zase jenom první písmeno, logo je text
Samsung: Obrázek - Dost nešťastné logo
Sharp: Obrázek
Siemens: Obrázek - Snad by se obě "s" nepletla
SonyEricsson: Obrázek - Podle mně velmi povedené

Eurotel: Obrázek
Oskar: Obrázek
Tmobile: Obrázek

Ke stažení v zipu
czechian
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 29. 3. 2005 01:15

Ty loga výrobců vypadají pěkně. Ty by se někam měli použít. Jinak nešla by udělat nějaká podrobnější statistika? Různé ukazatele návštěvnosti třeba i s grafama, počet příspěvků za dny etc.? :hm
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod czechian 29. 3. 2005 05:27

tOplOaDer píše:Ty loga výrobců vypadají pěkně. Ty by se někam měli použít. Jinak nešla by udělat nějaká podrobnější statistika? Různé ukazatele návštěvnosti třeba i s grafama, počet příspěvků za dny etc.? :hmt/quote]

Normálně to v phpBB bývá, ale tady to asi při instalaci smazali. Nevím, jaký k tomu měli důvod. Každop. se tam normálně zobrazují nejaktivnější uživatelé, počet příspěvků na uživatele za poslední měsíc, užívání smajlů, zobrazení příloh apod.
czechian
Junior

Odeslat příspěvekod Ivo M. 29. 3. 2005 05:44

czechian píše:Normálně to v phpBB bývá, ale tady to asi při instalaci smazali. Nevím, jaký k tomu měli důvod...d/quote]

Nic se nemazalo. Statistiky jsou dostupné jako přídavný mod. Rozvažujeme, zda jej budeme používat nebo ne.
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod czechian 29. 3. 2005 05:54

Ivo M. píše:Nic se nemazalo. Statistiky jsou dostupné jako přídavný mod. Rozvažujeme, zda jej budeme používat nebo ne.e/quote]

Sorry, nechal jsem se zmást jiným systémem. Každop. hlasuju pro ve věci přidání. Občas se výsledky můžou hodit.
czechian
Junior

Odeslat příspěvekod M. 29. 3. 2005 17:27

Tomhlu foru uz nic nepomuze. Je hnusny, neprehledny a uplne stejny, jako vsechny ostatni na netu.
Stary forum jsem mel rad a travil jsem na nem hodne casu. Ted je to ale des, chce se mi z toho brecet, ne-li vic. Ted uz semka bohuzel budu chodit jen kdyz budu muset a to me stve.
Moc jste me zklamali!!!
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Standa 29. 3. 2005 17:55

M. píše:Tomhlu foru uz nic nepomuze. Je hnusny, neprehledny a uplne stejny, jako vsechny ostatni na netu.
Stary forum jsem mel rad a travil jsem na nem hodne casu. Ted je to ale des, chce se mi z toho brecet, ne-li vic. Ted uz semka bohuzel budu chodit jen kdyz budu muset a to me stve.
Moc jste me zklamali!!!

Nejses ty nahodou jeden ze spameru na starem foru?
Standa
Junior

Odeslat příspěvekod Standa 29. 3. 2005 17:59

Mám možná jeden návrh, nezdá se vám rank návštěvník poněkud "nevhodný"? nebylo by lepší použít slovo "Uživatel" ?
Standa
Junior

Odeslat příspěvekod -Sam- 29. 3. 2005 20:18

Standa píše:Mám možná jeden návrh, nezdá se vám rank návštěvník poněkud "nevhodný"? nebylo by lepší použít slovo "Uživatel" ?o/quote]

K tomuto přání se také přidávám.
-Sam-
Junior

Odeslat příspěvekod Takeru 29. 3. 2005 20:26

celkem bych uvítal možnost nechat si v jednotlivých tématech řadit příspěvky opačně. teď jsou nejnovější dole a opačně by byli tedy nahoře. stejně tak s tématy co jsou na víc stránek by se při kliku na téma neotevřela první ale poslední.
Get it, or get hit!
Takeru
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Croog 29. 3. 2005 20:29

Takeru píše:celkem bych uvítal možnost nechat si v jednotlivých tématech řadit příspěvky opačně. teď jsou nejnovější dole a opačně by byli tedy nahoře. stejně tak s tématy co jsou na víc stránek by se při kliku na téma neotevřela první ale poslední.
Croog
Junior

Odeslat příspěvekod Takeru 29. 3. 2005 20:41

Sorry, to je to když je někdo slepej ;)
Akorát ještě něco udělat s tím aby si to fórum pamatovalo :)
Get it, or get hit!
Takeru
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 30. 3. 2005 00:55

Hodně lidí si stěžuje na chybějící oranžovou. Možná, že by nebylo na škodu se pokusit o nejaký oranžový vzhled. Sice je to pěkné a barevné, ale skoro stejné jako většina ostatních no. :roll:
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka