AmPedro píše:Proč moderátor více méně taxativně vyjmenoval body o kterých se má diskutovat?k/quote]
Je tam napsáno
Možné otázky k diskuzi, ne
Témata, která budete v diskuzi probírat 
. Vždyť něco pro začátek vymyslet můžu, nebo ne?
No, ale jinak abych řekl pravdu, docela jsem čekal, že se ozve někdo, komu se pravidla nebudou líbit. Podle mě je ale pořád lepší mít přísnější pravidla, než aby se to na MobilForu zvrhlo v něco, co bylo na starším fóru Živě ("diskuze" o tom, jak chutnají výkaly atp.).
Úlohu moderátora dělám rád a je to pro mě čest, ale k tomu patří i tvoření pravidel (FAQů apod.), podle kterývh by se ostatní udeři měli řídit. Není to nařizování, co
musí dělat, ale jak by se
měli chovat. Vždyť třeba v lese je zakázáno rozdělávat oheň. Proč? - No protože by mohl začít hořet a dál by to takto nefungovalo, protože pokud by požár nikdo neuhasil, les by shořel. A to je případ MobilFora. Pokud někdo napíše v MobilForu (les) odkaz na warez (oheň) a nezareagují moderátoři (hasiči), začne to tady hořet, a až si budou stěžovat majitelé RedBossu apod. společností, žádné fórum už nemusí být (a to je ten shořelý les).
Důežitá diskuze o řadě x75 není nějaké s prominutím buzerování, jenom reakce na časté otázky na tuto řadu. Nebude lepší, když se bude řešit jednom threadu, než aby v sekci vzniklo nepřeberné množství témat s touto tématikou? I v moderátorském fóru jsme něco to řešili...
Jinak jsem ovšem rád, že jste si pravidla přečetl

.