mód na rychlou odpověď

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod McLaren 28. 3. 2005 19:11

Chělo by to eště mód na rychlou odpověď pod tématem :!:
McLaren
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 30. 3. 2005 14:03

Nevím jestli myslíš to co já, ale jak vidím tak většina lidí klikne na "Citovat" než aby dlouho rolovala nahoru nebo dolů kvůli tlačítku "Zaslat odpověď.. To by mohlo být vedle tlačítka citovat, at se to nekomplikuje a diskuze je přehlédnější...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Daft 30. 3. 2005 14:20

Mario píše:Nevím jestli myslíš to co já, ale jak vidím tak většina lidí klikne na "Citovat" než aby dlouho rolovala nahoru nebo dolů kvůli tlačítku "Zaslat odpověď.. To by mohlo být vedle tlačítka citovat, at se to nekomplikuje a diskuze je přehlédnější...j/quote]

tak to asi moc diskuznich serveru neznas, mario vi, o cem mluvi a ja jsem jednoznacne pro, ovladani for typu phpbb neni zrovna nejslavnejsi
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod miho 30. 3. 2005 15:33

Mod na rychlou odpoved je v priprave. Nejcasteji pouzivany modul quickreply je prilis "tezkotonazni"- 13kB navic na kazde strance modemisty jiste nepotesi.
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Standa 30. 3. 2005 17:31

Urcite jsem pro, je to mnohem lepsi, mam gprs a zrovna rychlovka to neni a potom co dam "Zaslat odpověd" to chvili trva nez se nacte stranka se psanim prispevku.
Standa
Junior

Odeslat příspěvekod Freddy (novy) 30. 3. 2005 17:49

miho píše:13kB navic na kazde strance modemisty jiste nepotesi.

Tak na ty bych ale fakt ohled nebral...
Nejde o to, co dokáže telefon, jde o to co chcete udělat vy.
Freddy (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 30. 3. 2005 18:02

Freddy píše:
miho píše:13kB navic na kazde strance modemisty jiste nepotesi.

Tak na ty bych ale fakt ohled nebral...

:roll: :roll: :roll: :roll: ............. I to jsou ctenari a i na ty je treba brat ohled :wink: Jedine, jestli nejde, (coz asi ne...) udelat forum jako je tu tema phpBBlite nebo jak se jmenuje a tam to nedat, ale to se mi zda technicky nemozne... Proste de facto textovou verzi fora :)
MobilerxXx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod fales 30. 3. 2005 20:54

Ja jsem teda jednoznaccne pro rychlou odpoved.
fales
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 30. 3. 2005 21:22

O pár příspěvků výš administrátor jasně říká, že mód pro rychlou odpověď je v přípravě. Čeho chcete dosáhnout neustálým opakování, že to chcete taky?
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Daft 30. 3. 2005 21:25

Marek L. píše:O pár příspěvků výš administrátor jasně říká, že mód pro rychlou odpověď je v přípravě...j/quote]

Marku, nejste vy ve stresu posledni dobou? :) Co je na tom, ze clovek souhlasi, myslim, ze to berete trochu moc vazne, trochu volnosti, jde preci o diskuzi... ;)
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 30. 3. 2005 21:31

Kdepak, tady je mnohem přísnější režim než na starším fóru. Nesmyslné přitakávání je první věc, která se na fórech automaticky maže. A byl bych rád, kdyby to co nejvíc lidí pochopilo už od začátku.

Tohle není chat.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor