Hodnoceni prispevku na foru

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod YAMATO 5. 3. 2006 15:05

Kvůli podobným kreténům bych podobnou myšlenku zavrhnul...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 5. 3. 2006 15:09

[quote="Vyliž Pičínský"uSpoluobcany tmavsi pleti nenavstevuji.[/quote] Tak ne no :) z moji strany snaha byla ;)

A zas tolik jich tam neni, nemusis mit strach ;) Ale uz koncim, nebudu si svinit vlastni thread OT prispevkama :) Jak jsem rikal, na internetu se pouze bavim v zadnem pripade to neni soucast meho zivota, nijak vazne to neberu (asi narozdil od tebe) ;)
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod christian 5. 3. 2006 15:33

No tohle si moc nepredstavuju jak to technicky provest na phpBB (urcite by to slo,ale dalo by to vetsi praci) . Podle mne je to zbytecnost a stejne trochu jsme hodnoceni pres hodnoceni uzivatelu a prispevky jako "jj, to urcite" nebo "lol" by zrejme mely byt odstraneny jako OT..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod M. 5. 3. 2006 17:43

Stacilo by zatim, jak je na SF upozorneni na prispevky, ktere jsou v rozporu s pravidly fora.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Loco(smazano) 6. 3. 2006 18:30

Systém, který navrhnul myška je v důsledku neefektivní ze snadných důvodů, které psal Marek Lutonský. Navíc se neosvědčil...

Osobně jsem přemýšlel nad systémem, který se dá získat upravením hacku z neoficálních stránek phbb. Lidé základají témata, aby našli odpověd´ na svoji otázku. Na tom se dá založit (možná) kvalitní systém hodnocení.

Každému uživateli, který založí téma se u reakcí zobrazí hodnocení v podobě bodů (1 bod, 2 body a 3 body). Tyto body může uživatelům přidávat pouze zakladatel topicu, který má omezené množství bodů, co může rozdat. Samozřejmě moderátoři mají tyto možnosti všude, bez ohledu na to, jestli topic založili.

Dle zvyšujícího hodnocení (= založeného na počtu bodů) u uživatele přibývá počet bodů, který může uživatel rozdat. Od nováčka (7 bodů - týden), až třeba po profesioánala, který jich má (50 na týden).

Na základě bodů se potom odvijí název hodnocení a zaplnění grafu.

+ Hodnotí člověk, který potřebuje poradit.
+ Body dostáva uživatel, který tazateli poradí
+ Hodnocení je závislé na počtu bodů, tedy toho, jak uživatel radí
+ U témat, které jsou off-topic se dá možnost přidávání bodů uzamknout
+ Moderátoři sekcí mohou hodnotit uživatele, na které tazatel zapomene (když topic už nečte)
+ Žebříčky lidí s největším počtem bodů (=> odvijí se soutěže, schopnosti člověka atp.)

Tak kritizujte nebo vymýšlejte...
btw: druhý je těžší ;)
Loco(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 6. 3. 2006 18:48

2 Lukas: Ja uz vymyslel viz. vyse :) Jediny o co mi slo bylo omezeni nesmyslnych postu, nic vic, nic min ;) Tvuj navrh vypada sice dobre, neberu ti to, ale uz se to svoji komplikovanosti pomerne vzdaluje moji predstave, kterou jsem uz popsal.
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod hotspot 6. 3. 2006 18:52

Loco píše:+ Hodnotí člověk, který potřebuje poradit.a/quote]

Máš to vymyšlený pěkně, ale takhle by to myslím nešlo... uživatel sem chodí pro radu a nevím proč by najednou měla být jeho povinnost hodnotit rady, nehledě na to, že nemusí poznat která je dobrá a která ne. A kdybys to chtěl nechat na moderátorech - proboha, to bychom museli na internetu sedět celý den, abychom to stíhali hodnotit!
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jannnn 6. 3. 2006 18:53

souhlasim s M. Kdyz uz neco, tak anonymni bonzy (jako je na symbianforu(tam nevim jestli jsou anonymni)) jednoduchy, maximalne ucelny...
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 6. 3. 2006 18:59

Loco píše:Na základě bodů se potom odvijí název hodnocení a zaplnění grafu.

+ Hodnotí člověk, který potřebuje poradit.
+ Body dostáva uživatel, který tazateli poradí
+ Hodnocení je závislé na počtu bodů, tedy toho, jak uživatel radí
+ U témat, které jsou off-topic se dá možnost přidávání bodů uzamknout
+ Moderátoři sekcí mohou hodnotit uživatele, na které tazatel zapomene (když topic už nečte)
+ Žebříčky lidí s největším počtem bodů (=> odvijí se soutěže, schopnosti člověka atp.)

Tak kritizujte nebo vymýšlejte...
btw: druhý je těžší ;)I/quote]
NO opravdu to je dobře vymyšlený, ale jak říká hot_spot takhle by to fakt nešlo, protože NIKDO nebude u kompa sedět pořád aby se podíval jak kdo dává příspěvky....
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfov 6. 3. 2006 19:30

Nechapu...pokud nekdo posthunting provadi,tak o tom maji moderatori prehled,ne?A kdo tu udeluje vyssi hodnoceni?Zase moderatori.Tim padem,a taky proto nevidim zadny problem.Je tu jakysi prunik a vse by melo byt pod kontrolou...
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Loco(smazano) 6. 3. 2006 23:07

Moderátor něco napíše, ostatní se toho musí chytnout a off-topicovat. Nemůže to někdo promazat?!!

//hot_spot: Pravda, OT tu už bylo příliš... Promazáno.
Loco(smazano)
Junior

Předchozí stránka