Taky Vás v poslední době na mobilmanii nic moc nezaujalo?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Piotrusiek 4. 4. 2006 13:15

Zdá se to jenom mě, nebo mobilmania poslední dobou upadá? Dlouhou dobu to byl můj oblíbený server, ale teď se tady třeba ani za celý den nekouknu, protože mě už tady nějakou dobu nic nezaujalo. Je mi to líto:(
Piotrusiek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lipovitan 4. 4. 2006 14:53

Tiez mam taky nazor!Ked aj su nejake clanky na titulke tak sa nedaju precitat!Je to tu uz onicom.Ale nastastie su aj ine fora
lipovitan
Junior

Odeslat příspěvekod Driver 4. 4. 2006 14:55

Ja si stezovat nemuzu... Sice nečtu všechny články na MM, ale když si něco chci přečíst, tak si to přečtu a na obsah si stěžovat nemůžu..
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod YAMATO 4. 4. 2006 15:09

Možná že poslední dobou nevylezlo nic tak zajímavého...taková trošku mrtvá sezóna.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod matho83 4. 4. 2006 15:18

no tiez tak dajak , mna nic v poslednej dobe nezaujalo, hadam sa to zlepsi :oboze

ono v podstate fcie su dobre, uz to len napchat do jednej krabicky :hm :mrgreen:
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Honza D. 4. 4. 2006 15:24

Mám podobné pocity. Ale asi to nebude jen vina Mobilmanie, ono se toho poslední dobou fakt moc neděje. Ale je fakt, že i v tak okurkové sezóně se najde na konkurenčním serveru občas něco k přečtení. Tak bych to také viděl o snaze redaktorů.
Honza Dadák
Honza D.
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 4. 4. 2006 15:37

Mě taky už pár měsíců články a Bleskovky nic neříkají. Jsou takové jalové. Ale Fórum to tak nějak zachraňuje.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wcelda 4. 4. 2006 15:49

Jo, jo. Je to tak. Třeba odkaz na soutěž o sekačku na trávu je hodně o mobilní komunikaci. No ale aspoň nemusí člověk soutěže hledat, na mobilmanii má všechny jako na dlani. Snad budu mít stěští :)
wcelda
Sony CMD-C1 --> Nokia 3210 --> Siemens ME45 --> Nokia 6230i --> Nokia 6300
Peagas Twist --> Oskar Řekni mi --> Vodafone 50 Naplno --> Vodafone Nabito 300 -->Vodafone Nabito 350
wcelda
Junior

Odeslat příspěvekod Termix 4. 4. 2006 20:47

Jj,v poslednom case chodim len na mm len kvoli foru,nove clanky nic prevratne a svetoborne
Termix
Junior

Odeslat příspěvekod Matej Pospichal 4. 4. 2006 20:55

Mě se články stále líbí, ale je fakt, že teď po CEBITU je trochu okurková sezóna
,,Odvaž se a pak se uvidí"-Napoleon
Nějaká motorola:)-Nokia 6150-Siemens MT50-SE T630-SE D750i+512 MB MSPD+HPM70-???
Matej Pospichal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Matej Pospichal 4. 4. 2006 21:00

Ale aspoň je každou neděli nová recenze.
,,Odvaž se a pak se uvidí"-Napoleon
Nějaká motorola:)-Nokia 6150-Siemens MT50-SE T630-SE D750i+512 MB MSPD+HPM70-???
Matej Pospichal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Piotrusiek 4. 4. 2006 21:40

Taky mě hodně štvou ty bleskovky na jejich nová fóra a tak, ale zase na druhou stranu jsem díky odkazům na gadgets nazazil na pár zajímavých článků (a koupil si inteligentní plastelinu a powerball :) ) Bohužel Gadgets pro mě taky v poslední době ztrácí v bodování :( Tak teď nevím, jestli "dospívám" a hračičky mě už tolik neberou nebo páni redaktoři zlenivěli :?: Pevně doufám, že se to zlepší. Přecejen se asi těžko píše zajímavé bleskovky a recenze na super horké novinky, když zrovna žádné nejsou...
Ale abych si jenom nestěžoval- musím ocenit videa v recenzích, je to super! ... ikdyž dalo by se to ještě vylepšit :wink:
Piotrusiek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michalreznar 5. 4. 2006 10:20

Taky se mi zdá, že Bleskovky nejsou úplně aktuální, chybí tam spousta zásadních novinek u operátorů, příklad: Nové slevy u Tandemu Eurotelu, Nové ceny a podrobnosti o výhodných balíčcích Eurotelu, Info o novém průvodci videovoláním, Nová sms hra u Eurotelu, Nová stránka T-Mobile, Prodloužení akce u simek Twistu, Nová cena datové karty...

Zprávy takového typu byly na MobilManii vždycky a teď už poslední dobou vůbec...
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Termix 6. 4. 2006 07:41

Recenzie aj keby boli zrovna dve do tyzdna,nie su vsetko...
Termix
Junior

Odeslat příspěvekod Domo 6. 4. 2006 08:13

Mě zase vadí příspěvky našich bývalých krajanů /Slováků/,kteří tady řeší problémy se svými operátory na Slovensku a jejich akcemi a neakcemi,které mě tak můžou být u pr...e.Mají svou mobilmánii.sk.
Domo
Junior

Další stránka