Co vám vadí na mobilmanii?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 25. 1. 2007 18:41

Hm, hm... přemýšlím. Že by za umístěním v žebříčku mohly parametry telefonu?
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Pade 25. 1. 2007 19:02

jak si nato prisiel ze percenta su umelo navysene?
Pade
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sk.kk 26. 1. 2007 12:02

Pade píše:jak si nato prisiel ze percenta su umelo navysene?

Nikto mi nevie vysvetliť systém hodnotenia, tak si myslím, že je to priemer z hodnotenia jednotlivých kategórii!!! No a Nokie sú na tom stále lepšie než ostatné značky! Vyvráťte mi to ak sa mýlim :wink: !
sk.kk
Junior

Odeslat příspěvekod sk.kk 26. 1. 2007 12:06

Marek L. píše:Hm, hm... přemýšlím. Že by za umístěním v žebříčku mohly parametry telefonu?r/quote]

Chceš mi tvrdiť, že niesu zoradené v rebríčku podľa parametrov...? Tak potom podľa čoho, podľa krabice v ktorej sú zabalené?!? :wink:
sk.kk
Junior

Odeslat příspěvekod Ivo M. 26. 1. 2007 14:27

Parametry telefonu jsou jedine kriterium, podle nehoz jsou telefony hodnoceny. Pokud mate pocit, ze je nektere znacce umele zvysovano hodnoceni, pak je to opravdu jen pocit.
Naposledy upravil Ivo M. dne 26. 1. 2007 16:11, celkově upraveno 1
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod noker1 26. 1. 2007 15:59

v poslednom case mi mobilmania vyhadzuje chybu databazy
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mazo 26. 1. 2007 16:11

aj mne. mam problemy sa pripojit z wapu. chybovych hlasok je niekolko,ale najcastejsia je ta s databazou.
Voda všetko zaplavuje a zmýva ľudské hriechy...
mazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pade 26. 1. 2007 18:16

mne to z wapu ide vzdy v pohode...
Pade
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod N3o21 26. 1. 2007 18:37

Ivo M. píše:Parametry telefonu jsou jedine kriterium, podle nehoz jsou telefony hodnoceny. Pokud mate pocit, ze je nektere znacce umele zvysovano hodnoceni, pak je to opravdu jen pocit.

aaaaaaaaha...
ze jsem si nevsiml... Nebo ze by si recenzenti nevsimly vsech vlastnosti telefonu?

Co napriklad vychvalovani WM stroju za novou funkci, kterou jiz jiny systemy oplivaji dlouhou dobu?
U nokii prictete jako plus uplnou ezvyznamnost, kterou ma kazdy telefon, u jineho se o tom ani nezminite.
Tedy jak ktery lide samozrejme...
No, nic. stejne to smazete... Ale zkuste nekdy ty telefony opravdu pouzivat... Ja vim ze vam je to fuk, ptz porad stridate telefony za recenzovane... Ale kdyz uz to ma byt recenze...
N3o21
Junior

Odeslat příspěvekod Rashka 26. 1. 2007 18:54

N3:
Co to meleš za blbosti?
U recenzí sou většinou vychvalovány takové věci, které buď ostatní mobily ještě nemají, a nebo takové funkce, na které se u té určité platformy (nebo značky) čekalo hodně dlouho. A recenze je navíc subjektivní, takže ty s příp. recenzentem nemusíš souhlasit. A na bodovém hodnocení se takovéhle věcičky neprojeví :wink:
Rashka
Junior

Odeslat příspěvekod Ivo M. 26. 1. 2007 18:58

Moment, ted nevim, jestli si uplne rozumime. Zapocitavany jsou jen parametry v Katalogu - tedy funkce, ktere lze v telefonu najit a do nichz vubec nepromlouva subjektivni nazor recenzenta (tzn. ze ani plusy a minusy na konci Katalogu do hodnoceni nezasahuji).

Clovek pisici recenzi nema vubec moznost hodnoceni ovlivnit. Ano, muze vychvalovat funkci, ktera je u jine znacky uz davno samozrejmosti, ale toto se do hodnoceni v Katalogu vubec nepromitne - tam jde opravdu jen o funkce, ktere muzete v telefonu najit, zadna subjektivni hodnoceni, zadne zvyhodnovani znacek, operacnich systemu apod.
T-Mobile CZ
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod sk.kk 26. 1. 2007 20:22

Rashka píše:N3:
Co to meleš za blbosti?
U recenzí sou většinou vychvalovány takové věci, které buď ostatní mobily ještě nemají, a nebo takové funkce, na které se u té určité platformy (nebo značky) čekalo hodně dlouho. A recenze je navíc subjektivní, takže ty s příp. recenzentem nemusíš souhlasit. A na bodovém hodnocení se takovéhle věcičky neprojeví :wink::/quote]

Skus si teda vyvolať hodnotenie mobilu, ktorý uvádzaš že máš (Nokia N70) Uvádzajú tam hodnotenie 85%, ale keď si "kupeckými" počtami zrátaš priemer podľa kritérií tak Ti vyjde 80,5555....6%! A to už určite Tvoj mobil nezaradí na 14. miesto v hodnotení...!!! :pozor2
Pritom uvediem aj môj príklad SE W810i: Uvádzajú hodnotenie 85%, vyrátaný priemer 84,444444..%!!! Poradie - 18. miesto! A mohol by som pokračovať!!! ...ale :wink:
sk.kk
Junior

Odeslat příspěvekod sk.kk 26. 1. 2007 20:24

Ak som sa niekoho dotkol tak nech mi prepáči!!! :wink: :wink: :wink:
sk.kk
Junior

Odeslat příspěvekod sk.kk 26. 1. 2007 20:33

Ivo M. píše:Parametry telefonu jsou jedine kriterium, podle nehoz jsou telefony hodnoceny. Pokud mate pocit, ze je nektere znacce umele zvysovano hodnoceni, pak je to opravdu jen pocit.

Prečítaj si prosím Ťa príspevok vyššie a vysvetli mi to teda Ty!!! :hm
sk.kk
Junior

Odeslat příspěvekod N3o21 26. 1. 2007 21:13

No, pokud nekdo u hloupeho telefonu zmini jako novinku neco co maji jine telefony uz dlouhou dobu, jenom konkretni vyrobce proste nebyl schopen to do teleofnu zapracovat, a pak je ta funkce, u jinych telefonu bezna. prohlasena za jeden z nejvetsich kladu... prijde mi to prinejmensim podivne.

btw, katalog mobilu... u mobilu uvadeny naprosto nepresne informace... Parametry jsou tam takove, ktere platily na stare mobily, a vubec, podstatne veci tam chybi.
2 Telefony maji v jedne kategorii naprosto shodne funkce/parameztry, presto ma jeden vyssi hodnoceni... fakt podivne nahody...
Spis bych rekl ze Nokia sype vice nez nejaky SE nebo Siemens.
To same plati o OS.

Drive jsem mel predplacene mobility, ale zmizely sloupky palmOS, ale to mi tak nevadilo, ale v kazdem cisle bylo napsano tolik o nokiich, a casopis zacal byt dost neobjektivni, takze sem predplatne zrusil...

Sry za mensi flame...

Ale co se mi libi jsou recenze pro me novych redaktoru (moc je neznam, precijen, casopis neodebiram, a tolik zas nectu).
Treba pan Kůžel dle meho pise velmi dobre.
N3o21
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka