Co vám vadí na mobilmanii?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 11. 2006 18:08

Mě taky vadí někteří uživatelé, kteří uznávají jen jednu značku. Osobně neuznávám třeba nokiu. Líbí se mi jen pár modelů z řady N. N91, N92, N93.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod matho83 5. 11. 2006 18:28

Najviac asi dookola sa opakujuce thready, z coho vznika strasny chaos, nehovoriac o threadoch na 1pouzitie
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod esquire 6. 11. 2006 19:49

nirman: To je lepší používat nějakou RSS čtečku. Ta by tě nijak neobtěžovala a přečetl by sis to, kdykoli bys potřeboval. Ten problém, jak popisuješ je tím, že MM přidává nové články vždy o půlnoci (tedy ty připravené pro další den).
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 16. 1. 2007 20:58

Mě tu skoro nic nevadí, zatím sem nenašel nic podstatnýho co by stálo za řeč.
Naposledy upravil vaclavbarak dne 24. 1. 2007 00:26, celkově upraveno 1
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Vencos 16. 1. 2007 21:04

vyloženě mi to nevadí, je to spíš nezvyk, ale je to tu moc málo modrý :mrgreen:
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Brůča (novy) 17. 1. 2007 22:03

Vadí mi to,že jsem přišla o svůj původní nick- Brůča.Nešlo mi přihlásit se ani přes Brůča (novy),prostě to stále házelo hlášku,že mám zadané buď špatně jméno nebo heslo.Zkusila jsem i požádat o nové heslo,ale na můj mail mi nic nepřišlo,takže jsem dala novou registraci a začínám zase od začátku. :cry:

EDIT:
No,tak teď zírám,přihlásila jsem se pod novým nickem Brůča1,u kterého mám i jiné heslo,ale po odeslání předešlého příspěvku se mi objevil původní nick. :shock:

//De Funes: příspěvky sloučeny. Pro editaci Vašeho předchozího příspěvku můžete použít tlačítko s nůžkami Obrázek
SE K750i + Motorola E398
Brůča (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Janko (novy) 17. 1. 2007 22:54

MNE VADI WAPOVA VERZIA TOHTO FORA, KTORA HO CINI TYM PADOM NEPOUZITELNYM!!!!! pretoze, ze citat napr 400prispevkovu verziu od 200 prispevku nie je mozne!
Janko (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 24. 1. 2007 00:24

nirman píše:Ja mam zarizene aby mi chodily novinky z MM na email.Ovsem dost mi vadi kdyz mi ty emaily chodi ve dve rano.Vyuzivam totiz i dalsi sluzbu ktera mi email preposle na mobil ve forme SMS a telefon nikdy nevypinam.Jestli to mate nekdo stejne a chodi vam to taky brzy rano dejte vedet at si nemyslim ze mam takovou smulu a muzem protestovat...

Neboj tu smůlu nemáš jenom ty, já jsem si to musel vypnout protože dostávat sms ve 2 hod. ráno ještě když vstávám do práce, tak to je hrozný.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod achzarit 24. 1. 2007 06:01

uz od minule verze mobilmanie,me vadi jak je pomala,a dlouho najizdi ci dokonce ani nenajizdi... :twisted:
achzarit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sk.kk 24. 1. 2007 23:28

Jedna z mála vecí, ktorá mi na MM vadí je percentuálne hodnotenie mobilov v katalógu. Neviem, či sa nad tým niekto pozastavoval, ale pri konečnom hodnotení a zaradení mobilov do rebríčka Nokie majú o 2 - 5% prilepšené hodnotenie. mobily ostatných značiek majú priradené percentá správne, v horšom prípade im nejaké to percento uberú!!! Osobne si myslím, že je to zavádzanie, lebo niektorí čitatelia sa pri kúpe mobilu obracajú aj na výsledky tohto hodnotenia! Inač je MM super!!! :hm
sk.kk
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 24. 1. 2007 23:46

Typ telefonu nemá na hodnocení vůbec žádný vliv.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 25. 1. 2007 00:22

vaclavbarak píše:
nirman píše:Ja mam zarizene aby mi chodily novinky z MM na email.Ovsem dost mi vadi kdyz mi ty emaily chodi ve dve rano.Vyuzivam totiz i dalsi sluzbu ktera mi email preposle na mobil ve forme SMS a telefon nikdy nevypinam.Jestli to mate nekdo stejne a chodi vam to taky brzy rano dejte vedet at si nemyslim ze mam takovou smulu a muzem protestovat...

Neboj tu smůlu nemáš jenom ty, já jsem si to musel vypnout protože dostávat sms ve 2 hod. ráno ještě když vstávám do práce, tak to je hrozný.t/quote]

mně přišlo za včerejška na dnešek od 23.00 - 6.50 hod cca 11sms.. :-P
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zhusak 25. 1. 2007 00:26

Vadi mi,ze se nikdo nestara o Bazar na MM. Alespon posledni dobou je to des.
zhusak
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 25. 1. 2007 15:13

zhusak: To asi proto, že se pracuje na novém Bazaru.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sk.kk 25. 1. 2007 16:33

Marek L. píše:Typ telefonu nemá na hodnocení vůbec žádný vliv. /quote]

Tak potom čo? Žeby provízia pre správcu stránky?!?
sk.kk
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka