Mobility - chybička se vloudila

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dejvidek 13. 6. 2005 07:18

2tOplOaDer: I Mobility dělají jen lidé.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod X_men 13. 6. 2005 09:39

Myslim, ze tam maji horsi chyby. Treba radi lidem vymenu Go karty, ktera nejde s N 6230, pritom staci zmenit uctovani. V cisle 6/2005 ve srovnani predplacenych karet, redaktor zapomel u Et na tarif Special Go, pritom u TMO pise o tarifu HOME, kt. je prakticky stejny a take se nabizi jen prilezitostne. At zije nezaujatost!?!?!? :tleskani :oboze
X_men
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 13. 6. 2005 12:37

dejv: a stroje :)..ale tech chybek je tam víc, než by bylo zdrávo na tak prestizni casopis..
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Filda 13. 6. 2005 13:59

Není chyba třeba že CX75 je lepší než K700i? :D (Vítěz a poražený). Ale ted vážně. Našel jsem ještě jednu reklamní chybu (Tedy nemůže za to redakce Mobilit) na str. 77 je špatný obrázek u K500i. Doopravdy je to K508i ne?
Ericsson A1018S, Siemens C35i, Siemens C60, Siemens CX65 ,Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W580i
Filda
Junior

Odeslat příspěvekod J2 3. 7. 2005 21:19

U nového čísla je zase u "Vítězové a poražení" špatný obrázek u 6230i, je tam totiž klasická 6230..., ale to je opravdu jenom maličkost, časopis je super...:-)
externí redaktor nokiamania.cz
Stand up, speak up!
J2
Junior

Odeslat příspěvekod xcookx 3. 7. 2005 22:06

Taky jsem si vsiml par chyb ale mel jsem posledni vydani chili od oskara a to je uplne plne chyb chybi tam pismena s hacky a misto nich je tam nejaky blby znak.Vsimli jste si toho taky???
E51 neni,N79 neni,SE W200i,zaloha 6210,Samsung s5230,HTC Desire,iPhone 4s
xcookx
Junior

Odeslat příspěvekod Nesa 3. 7. 2005 23:08

X_men píše:V cisle 6/2005 ve srovnani predplacenych karet, redaktor zapomel u Et na tarif Special Go, pritom u TMO pise o tarifu HOME, kt. je prakticky stejny a take se nabizi jen prilezitostne. At zije nezaujatost!?!?!? :tleskani :oboze-/quote]

Častá otázka a častá odpověď je ta, že special se už nedá sehnat, home se dá koupit. Ale kdo má special ví své 8)
Nesa
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 8. 7. 2005 20:57

V posledních mobilitách mají v srovnávání dvou mobilů taky souboj roku, Nokia 6230i kontra SE K750i... To je sice pěkný, akorát že tam maj na obrázku nokii 6230 :wink:
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 8. 7. 2005 22:42

Docela postřeh. Škoda, že sis nevšiml, že už to tady psal J2 :)
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod X_men 15. 7. 2005 09:11

A v posledním duelu srovnávají novou N 6101 se starší M V600. Proč tam nedají třeba 620 nebo 635? Není autor Nokiář?!?!??
X_men
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Driver 15. 7. 2005 09:32

X_men píše:A v posledním duelu srovnávají novou N 6101 se starší M V600. Proč tam nedají třeba 620 nebo 635? Není autor Nokiář?!?!??i/quote]

Asi kvůli ceně, mohl tam dát V620, ale V635 už je někde jinde jak cenově, tak funkčně oproti tý nokii, která se teda podle mě moc nepovedla a vypadá dost plastově
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tlumex 15. 7. 2005 10:09

:shock: a to sem si myslel jakej su hnidopich na vas nemam panove :nenapadne
S25->ME45->S65->CX65->M65 ->SE750i -> P1i -> Gigabyte gsmart S1205, Gigabyte 1345, Samsung galaxy duos, Samsung Core
Skoda 125L ->Opel OmegaB 2.0 16V GL-> Toyota Auris 1,6 LUNA
Opel te musi bavit :-)
A me uz nebavi :-D
Tlumex
Junior

Odeslat příspěvekod janah09 16. 7. 2005 18:21

"těchle" je zaky chyba..nikdo není bez chyb, ale pořád lepší pár překlepů, nebo drobných chybiček ve vyobrazení MT, než faktický chyby, které jsou hojně a pravidelně v čas. "Mobil" (a i u ost. čas. o MT -nebudu už jmenovat -všichni známe čas. plný reklamních log, orázků a her.)..."Mobil" sice momentálně už moc nekupuji, ale jěště nedávno to byla katastrofa..recenze (textový ještě jakžtakž šly :roll: ) -ale ty ikonky, co zobrazují funkce MT jsou totálně mimo mísu!!!(zakázníkům jsem vždy ukazovala MOBILITY- hlavně katalog, a nebo jsem z MOBILIT opisovala parametry k MT..-rozhodně jim důvěřuju nejvíc..ale už tolik nedůvěřuju katalogu na MM- tam bohužel chyby jsou!!! -což moc nechápu, když ho lze editovat -narozdíl od mobilit, který vyjdou a šmitec... :hm
omlouvám se,ale už tu vůbec není prostor, abych s váma mohla sdílet něco jinýho, než parametry..ale proto, že spoustu z vás mám fakt ráda, tak budu doufat, že se potkáme i někde jinde...nebo to občas zkusím-jestli tu už není lepší vzduch;o))
janah09
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 16. 7. 2005 18:35

V Mobilitách jsou naprosto stejné údaje jako v katalogu na webu - používá se stejná databáze.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod janah09 16. 7. 2005 19:39

Marek L. píše:V Mobilitách jsou naprosto stejné údaje jako v katalogu na webu - používá se stejná databáze.t/quote]

-ale v katalogu Mobilmanie je stejně podle mě víc chyb, než v katalogu Mobilit (možná proto, že je webová verze rozsáhlejší)- a je tam hrozně moc otazníků...Můžu zkusit ověřit jestli krom těch otazníku se tyto dva ještě nějak liší..ale nepopírám, že vycházíte ze stejné databáze, ale můj subj.dojem ,že katalog mobilmánie je rozhodně lépe zpracován (což mi nejde do hlavy s tím, že se webová verze dá editovat..např. viz můje recenze k SAG.C-4, kde jsem uvedla chyby, které jsou na MM (např.,že T9 nezkracuje!! -co mám tedy jěště udělat, aby to bylo uvedeno správně, a uznáte to ?
omlouvám se,ale už tu vůbec není prostor, abych s váma mohla sdílet něco jinýho, než parametry..ale proto, že spoustu z vás mám fakt ráda, tak budu doufat, že se potkáme i někde jinde...nebo to občas zkusím-jestli tu už není lepší vzduch;o))
janah09
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka