Spustili jsme nový katalog mobilů

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod miho 5. 7. 2005 11:53

Podivam se cim by to mohlo byt (JS mate predpokladam povoleny). Jinak rychly vyber neni pro pouziti tohoto systemu kriticky, produkt se da zvolit i z hlavni stranky katalogu ( http://www.mobilmania.cz/mobily/Default.asp )
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod matho83 5. 7. 2005 21:19

no je to bomba, každy aj večný nespokojenec ako ja musí povedať klobuk dole, je to super, skutočne dobré, oproti starému je to neporovnateľné
ale vylepšenia sa samozrejme vždy nájdu, to je normálna bežná vec, takže
1.)dobrá vec by bola "vyhladanie xy vo fore" a "vyhladanie xy v poradni" teda po stlaceni by sa automaticky vyhladal telefon napr. cx65
2.)do vyhladavacich parametrov doplniť, napr.
obmedzenie pri nahrávaní videa (ano, iba pamatou alebo kartou),
výmena pamatových kariet (za chodu, nutné vypnúť, nerozhoduje) ,
možnosť poslať fotku mailom (ano, nie., nerozh),
prijatie fotky vstavaným klientom (ano, nie, nerozhoduje)
standardný operačný systém (Symbian,WM, nie,nerozhodzuje)
USB mass storage (ano, nie, nerozhoduje)
3.)dať tam niekde odkaz na všetky telefóny ktoré boli nedavno predstavené a nie su v katalógu (význam: sledovanie vývoja v oblasti MT) stačil by len názov MT a datum vydania pripadne odkazy v mm.cz
skutočne to je dobre odvedená praca, je radosť teraz v ňom vyhladávať

co poviete na tieto navrhy?
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Daft 6. 7. 2005 00:45

MiHO: Výběr ale nefunguje nikde, ani na hlavní stránce katalogu :(
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 6. 7. 2005 07:29

Designově to vypadá lépe a jinak je to hodně pěkné. Ve Firefoxu 1.0.4 to jelo v pohodě.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tom-cz 6. 7. 2005 20:32

pěkný katalog, moc se mi líbí, ale ještě to chce vychytat mouchy:

SE K750i 99g lehký telefon
N 6230i 99g středně těžký telefon
Samsung D500 99g středně těžký telefon

asi je chyba u toho SE.
tom-cz
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 7. 7. 2005 10:40

napad s uzivatelskou recenziou je dobry, len skoda ze sa tam vacsinou pisu udaje co su v katalogu alebo v recenziach,

tam by stacilo velmi strucne ale to co vobec nebolo povedane v recenziach alebo v katalogu to nie je celkom presne uvedene (tazko zistit) a tiez rozne specifika, vychytavky

velmi dobry napad by ale bol tam pisat to co by malo potencialneho zaujemcu odradit, teda len negativa

ako klady su vsade ale skutocne uvedene nedostatky sa tazko hladaju a treba velmi dlho citat rozne clanky
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dave84 7. 7. 2005 21:18

Měl bych takový návrh, jestli by nešlo ještě při uživatelské recenzi přidat pár fotek udělaných samotným recenzovaným telefonem.Zajímalo by mě totiž, jaké ten či onen telefon, který se už nějakou dobu prodává, produkuje fotky?Bylo by zajímavé, porovnat i foťáky stejných telefonů.
dave84
Junior

Odeslat příspěvekod Ivo M. 7. 7. 2005 23:06

Fotoaparáty stejných telefonů by měly fotit stejně. Ukázkové fotografie najdete v našem Katalogu fotomobilů.
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod Tlumex 8. 7. 2005 06:39

Moc se vam povedl! :tleskani :tleskani :tleskani
I vecny nespokojenec Tlumik je spokojeny jako bleska :D
S25->ME45->S65->CX65->M65 ->SE750i -> P1i -> Gigabyte gsmart S1205, Gigabyte 1345, Samsung galaxy duos, Samsung Core
Skoda 125L ->Opel OmegaB 2.0 16V GL-> Toyota Auris 1,6 LUNA
Opel te musi bavit :-)
A me uz nebavi :-D
Tlumex
Junior

Odeslat příspěvekod Pavel Harry 04 10. 7. 2005 22:14

Je to supr :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :lol: :D
Pavel Harry 04
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 14. 7. 2005 14:05

http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=110473

doslo na moje slova, ze klady budu prevysovat nedostatky, ako som pisal 1link navyse "napiste nejvetsi nedostatky",alebo "napiste co vam vadi"a bolo by (samozrejme obmedzeny pocet slov)staci si precitat stare forum a poradnu a tam je toho kopu, keby to bolo pokope, tak absolutna spica

ako som uz niekde pisal kladne stranky telefonu nie je problem (aj vyrobca vytahuje len co telefon ma,ake funkcie) ale co nema, co nema dotiahnute, co by v takej cenovej relacii mal mat,co je trestuhodne a neodpustitelne to uz je ina vec

dokaz je, ze to tak nie je napr. http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtop ... highlight=

tam sa kazdy radsej rozpise teda kazdy vytiahne karty, ako by mal pisat recenziu, zvlastne hm

taktiez dobry priklad je "co je lepsi xy nebo xz" a kazdy si obhajuje svoj a pise nedostatky toho druheho, cize ten druhy pise nedostatky na predmet zaujmu teda xy

je dobre sa nad tym zamysliet ze je to tak

mal by som 2 dotazy na kompetentnych:

1.)preco nie je mozne vyhladavat telefony bez OS,teda preco tam nie je "ne" ,clovek potom musi naotvarat minimalne 3 okna a prehrabavat sa a odcitat od vsetkych iba tie s OS :hm

2.)ci to bol zamer pouzit zelene a cervene ikonky u parametrov,ale myslim si ze nie. Ide o to ze v systeme, ano,ne som si importoval zrovnavne telefony do excelu a pomocou "IF" napr. =,0 nerovnasa1 a vyfiltrovanim jednotiek som dostal krasne v com sa odlisuju a tieto odlisnosti boli zaklad pre dalsie clanky alebo forum a poradna, teraz sa to uz tak neda a to je skoda, lebo to treba rucne sledovat a je to neprehladne, takze aj ked ti ikonky boli dobre myslene, je to taky maly krok spat, tip:spolu s ikonkami tam dat malym pismom "ano" a "ne"

ale napriek vsetkemu je to vydareny katalog
ja len tolko
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 14. 7. 2005 15:44

1) Možná to přidáme

2) Ikonky jsou v katalogu záměrně a necháme je tam.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Nulda (novy) 7. 8. 2005 12:52

Pěkné :tleskani :lol:
Do ženský a do melounu nevidíš...
Nulda (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 19. 8. 2005 09:55

Omlouvam se, ze to pisi do tohoto tematum, ale v tech pripominkach jsem nemohl odpovidat ani reagovat.
Mam par veci:
1) Zda se mi, ze nektera tlacitka dost matou - "Citovat" je mi jasne, objevi se zde text z prispevku, na ktery chci odpovidat, "Odpovedet" uz by se ale melo nazvat Novy prispevek, protoze to neni odpoved na neci prispevek, aspon se tak nechova
2) "Ačkoliv nové forum neumožňuje nastavit standardně zobrazování příspěvků od nejmladších..."

To je snad otazka naprogramovani ne ?

3) Mel bych jednu zadost ... neslo by upravit ci doprogramovat, aby byla moznost jednotliva temata moci stahnout pro offline prohlizeni ?
Sentry
Junior

Předchozí stránka