Co ocekavat od noveho zhledu MM?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod honzapm 20. 12. 2006 23:26

Lidi, mám prosím jeden dotaz. Nevíte, kde v novém vzhledu MM hledat srovnání mobilů, které bývalo v katalogu? Nikde jsem to nenašel... Dík za odpověď!
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (Albert Einstein)
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod honzapm 20. 12. 2006 23:27

tak už jsem to našel... tak nic :tleskani
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (Albert Einstein)
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 20. 12. 2006 23:33

Majkl: verze pro tisk je ale určena k tisku. To, že se v minulé verzi chovala jinak, byla spíš náhoda.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Deleted user 20. 12. 2006 23:44

Předpokládal jsem to - nicméně mezi rychlými odkazy v recenzích je stále k dispozici i "nerozdělená verze v textové verzi", která momentálně nefunguje. Zajímalo by mě, jak bude s touto možností naloženo? O tisku už tu není ani slovo.

Odeslat příspěvekod goodoldalex 21. 12. 2006 03:15

Najprv Digiarena, a teraz ma aj Mobilmania kvoli nedobremu dizajnu a nepodarenemu layoutu o jedneho citatela menej. Este ze tu mame konkurencne servery a o fotaky aj mobily mam na par rokov vystarene, takze sem nemusim lozit :)

Njn, ked si niekto neda povedat.

BTW zabudli ste na fore zmenit stare elegantne logo za to nove hnusne :)
goodoldalex
Junior

Odeslat příspěvekod Banny 21. 12. 2006 11:03

Majkl vP. píše:Popíšu to názorně:
Kupř. megarecenze SE K750 pod tímto odkazem:
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?article=1110308
Bývalo zvykem, že po kliknutí na odkaz Formát pro tisk se recenze otevřela v textové verzi a nerozdělená, což byly dvě stěžejní vlastnosti. Místo toho se teď otevírá ve speciálním okně a navíc mi vyskočí nabídka k tisku. Nejen že kvůli recenzi v textové verzi potřebuju zvláštní okno a panely prohlížeče k tomu nevyužiju, ale navíc nemůžu mít takových oken otevřených víc, vždy pouze jedno.
Jsem sice rád, že text.mobilmania.cz funguje, ale přes něj se zase nedostanu rychle k požadovanému článku. Při pomalém připojení je nejjednodušší články hledat pŕes Google a články poté otvírat v jejich textových verzích. Často se k recenzím a podobným článkům vracím zpětně a takováto zvyklost umožňovala pohodlnou práci, i když jsem zrovna neseděl na megabitu. Teď už to nejde - buď se mohu bezhlavě proklikávat textovou verzí, nebo musím čekat na nekonečné načítání standardní verze, popř. otvírat nerozdělené články v jednom jediném okně.
Nejsem proti inovacím po stránce vzhledu, ale jakmile jde o zásah do struktury, dá se asi i dost pokazit, nebo aspoň nabourat.n/quote]

mě to tak dělalo pořád, že se to otevřelo v novým okně a naskočila tabulka s tiskem.
Banny
Junior

Odeslat příspěvekod qmira 21. 12. 2006 11:27

Hruza,kdo jste zaznamenal ze treba v prispevku v bazaru jsou na titulni strane 4 ale vevnitr jen 1!Kliknete na neco a hodi to uplne nekam jinam,k steku :pozor2
Samsung s7
qmira
Junior

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 21. 12. 2006 11:44

Libi se mi ale, ze na titulce vidim vice aktivnich temat v diskusi.
oneill_sx1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod qmira 21. 12. 2006 12:29

A nejde ani nacitat v mini opre(myslim bazar)
Samsung s7
qmira
Junior

Odeslat příspěvekod Ivo M. 21. 12. 2006 12:51

Jeste jsem si ted vsimnul drobne chybky. Kdyz si chci nechat primo z clanku kliknutim na jmeno autora nechat zobrazit prehled jeho clanku, objevi se mi seznam clanku ze sekce Operatori.
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 21. 12. 2006 13:09

Majkl vP. píše:Popíšu to názorně:
Kupř. megarecenze SE K750 pod tímto odkazem:
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?article=1110308
Bývalo zvykem, že po kliknutí na odkaz Formát pro tisk se recenze otevřela v textové verzi a nerozdělená, což byly dvě stěžejní vlastnosti. Místo toho se teď otevírá ve speciálním okně a navíc mi vyskočí nabídka k tisku.m/quote]

Mně se prostě otevře titulní stránka textové MM. Je vidět, že to ještě není tak úplně kompatibilní. Měli byste tam dát fungující odkazy na textové verze recenzí.

Jinak co bych řekl k novému vzhledu - při čtení dnešního článku na HTC Excalibur jsem si už říkal, že je super. Teď se mi fakt moc líbí.

Jinak mi ale taky chybí ta vlastnost, když jsem kliknul tehdy ve sloupci "Mobilní telefony" (teď otevře roletku) na jakéhokoli výrobce, zobrazily se mi zmenšené obrázky všech modelů, které pak odkazovaly na daný telefon v katalogu. To je vlastnost, která by se určitě nejen mi líbila vrátit zpátky.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 21. 12. 2006 13:13

Odkaz na autorovi: opravíme.

Náhledy telefonů u značky: přidáme.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod r34ktor 21. 12. 2006 13:16

Zkoušel jste to někdo otevřít v IE6? Ve Firefoxu 2 a Opere 9 OK, ale v IE je pravý dolní slopec umístěn nesprávně vlevo na konec stránky, čímž se tato o cca 1/3 prodlouží. Testovano na dvou PC s jinou verzí OS a IE. Setkali jste se také s touto chybou?
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 21. 12. 2006 13:22

Podívám se na to.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod r34ktor 21. 12. 2006 13:37

Tady je pro ilustraci zmíněné chyby její screenshot:
Obrázek
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka