Co ocekavat od noveho zhledu MM?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 19. 12. 2006 23:13

Možná bys mohl napsat co ti nejde..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Cream 19. 12. 2006 23:17

novy vzhlad fora
skratky sa mozu pouzivat, ale mali by byt vseobecne zname..!
Cream
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 19. 12. 2006 23:22

Martin Ď.: Fórum vzhled nezměnilo.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 12. 2006 23:24

Koukám, koukám, nový vzhled Mobilmanie je tady a musím říct že se povedl. Mi osobně se líbí.
Anonymni

Odeslat příspěvekod flukes 20. 12. 2006 06:25

Fakt hnus! Neprehledne,rano jsem se lekl ze to nekdo hacknul. Asi se vratim na mobil.cz
flukes
Junior

Odeslat příspěvekod Stripped 20. 12. 2006 06:54

Šok! Pro jistotu jsem zkontroloval adresu a vše OK! Ale časem si člověk zvykne.
Stripped
Junior

Odeslat příspěvekod chalitmon 20. 12. 2006 07:50

Změnou vzhledu nějak přestalo fungovat RSS co jsem měl standardně nastaveno....:-(
chalitmon
Junior

Odeslat příspěvekod traveller 20. 12. 2006 08:19

taky jsem několikrát kliknul až mi došlo, že se opět MM změnila... No nevím... proč furt drbat do něčeho, co celkem funguje.
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod traveller 20. 12. 2006 08:22

Marek L. píše:

Přímé odkazy na výrobce mobilů: co tím přesně myslíte?

.l/quote]

Tam, kde je teď nabídka práce a další inzeráty, byly linky na výrobce mobilů - tedy na seznam jimi vyráběných mobilů - to bylo velmi pohodlné
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 20. 12. 2006 09:36

Tento seznam se objeví v roletce, když najedete myší nahoře na odkaz Mobilní telefony. Nebo myslíte ještě něco jiného?
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod datelw 20. 12. 2006 11:26

Kdyz už je tady tolik hnidopichů :-) tak se taky pridám.Kdyz si chci prohlednout u clanku fotky tak se mi sice otevre okno, ale uz ho musim zavrit klasicky krizkem,nestaci mi na nej pouze klikout,aby se "ztratil".A obrazek se otevira v okne pres cely monitor.Puvodni MM to mela vyreseno lepe.Tot muj poznatek.Doufam,ze se to v ramci finalnich uprav povede doladit.I kdyz clovek si casem zvykne na ledacos :-)
datelw
Junior

Odeslat příspěvekod PEBE 20. 12. 2006 12:06

Proč když zobrazím diskuzi tak není náhled na článek? Tohle mi vadí u mobil.cz a teď je to tu taky :( . To uspořádání je podobné jak u mobil.cz, různé střídání sloupců a řádků. Mimochodem u té konkurence je to už nějakou dobu a nějak si nemohu zvyknout. Prostě jak na tom spočne oko tak první dojem je chaos. Asi další web kde omezím návštevy.
Tož tak.
Spočítané je to dobře, akorát v tom falíruje to násobení.
PEBE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M. 20. 12. 2006 12:21

Jo tak ono tam jsou roletky... Tak to jooo.
Ale je divny, ze na Bleskovky musim klikat dvakrat. Nejde to jak predtim?
A ty nabidky prace? :hm
M.
Expert

Odeslat příspěvekod traveller 20. 12. 2006 13:04

Marek L. píše:Tento seznam se objeví v roletce, když najedete myší nahoře na odkaz Mobilní telefony. Nebo myslíte ještě něco jiného?c/quote]

V roletce se objeví výrobce a co pak? Před tím tam byl seznam všech doposud vyrobených mobilů + jejich obrázky. Teď je tam další roletka... a obrázky nikde.
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 20. 12. 2006 13:11

M. píše:A ty nabidky prace? :hm

Nabídky práce jsou pro interní potřebu redaktorů MM - přijdou jim vhod hned jakmile klesne návštěvnost MM způsobená změnou vzhledu a funkčnosti :mrgreen:

Teď vážně:
To, že v diskuzích chybí náhled článku, mi docela taky vadí. A snad ještě více mi vadí zobrazení pouze 5 příspěvků pod samotným článkem. Tak se o diskuzi nic nedozvím a nemohu zvolit, které příspěvky chci zobrazit. Kdyby byla alespoň možnost volby zobrazení všech příspěvků v uživatelském profilu. Ale my jsme řekli ne! (to Marek L.: všechno jde, když se chce.)

Důvod v obou případech je jasný - uživatelé budou nuceni více klikat = větší počet zobrazení reklam. Myslím, že lidi začnou reklamu filtrovat ještě více. Adblock plus je fajn, už ho mám taky. Neplačte, sami jste si to zavinili.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka