Co ocekavat od noveho zhledu MM?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 1. 4. 2007 20:00

Nemýlím se, že jsme při těchto výtkách vždy reagovali tím, že pro mobily je určena verze http://www.mobilmania.mobi?

Myslím, že jsme to řekli jasně: Opera Mini nezvládne všechno, je to prohlížeč pro mobilní verze stránek. Nechystáme se s tím proto nic dělat.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Policak 1. 4. 2007 20:09

Já ale nemluvil o Opeře Mini, tu používám bez problémů, protože jsem zvyklý vybírat si články z RSS a v nové MiniOpeře to funguje k mé plné spokojenosti. MM je nefunkční v klasické Opeře v S60 2nd, už se to tu i za vaší asistence řešilo v lednu a tento stav setrvává. K funkčnosti v Opeře Mini mám jen jednu výtku a to je datová náročnost. Mám v RSS zdroje iDnes, Novinky a MM. iDnes a Novinky se s každou stránkou vejdou s přehledem do 30KB, jen MM se nedostane pod 40KB a to nemluvím třeba o linku na Doupě, kde máte problém vejít se s desetiřádkovým článkem pod 60KB. Jestli za to může špatná optimalizace nebo zahlcenost grafickou reklamou, posuďte sami.
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 1. 4. 2007 21:07

V S60 není klasická Opera. Je to prohlížeč v mobilním zařízení určený pro mobilní verze webů. S tím se nechystáme nic dělat.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod esquire 8. 6. 2007 18:29

Pane Lutonský, ve Firefoxu přestalo fungovat označování přečtených příspěvků v diskusích pod články. Dáte to zas do pořádku?? Děkuji.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 8. 6. 2007 19:30

esquire: Není to chyba MM. Vymaž si ve Firefoxu cookies a zkus to znovu ;-)
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Policak 8. 6. 2007 19:30

Ve kterém? V mém 1.5.0.12 to funguje. Nemáš zakázané cookies?
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 8. 6. 2007 19:38

Ano, to bude Firefoxem. Stává se mi to také a pomůže pomocí správce vymazat všechny cookies z domény mobilmania.cz.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod esquire 8. 6. 2007 20:04

Díky moc, už to funguje. :)
esquire
Pokročilý

Předchozí stránka