Chtěl bych zpátky starou Mobilmanii.

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod krtenek 24. 1. 2007 20:27

Marek L. píše:To je divné. Teď jsem to znovu porovnával. Slideshow se zobrazí hned, stejně jako přímý snímek - čeká se na jeho načtení. Dvoumegabit, Firefox 2.0. /quote]
Dvoumegabit??
Používám vždy aktuální verzi FF, rychlost připojení mám 256kbps a čekat na obrázky? To se na ně radši nepodívám. Takže asi tak. Sice tím nic nezměním, ale alespoň jsem se věcně vyjádřil.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Deleted user 24. 1. 2007 20:44

Mně zase trochu mrzí, že nyní u textové verze chybí obrázky, které jsou nahrazeny odkazy. Nechápu proč? V každém sebehloupějším internetovém prohlížeči lze zobrazování obrázků zakázat, když o ně nebudu stát. Textová verze mi vyhovovala z toho důvodu, že obsahovala vše, co bylo potřeba. Text jsem mohl číst hned a doprovodný obrazový materiál se mi během čtení postupně dotahal. Co teď? Klikat na každý obrázek zvlášť? Tolik času ani trpělivosti nemám.
Jinak souhlasím s Krtenkem - testovat funkčnost stránek na dvoumegabitu? Kolik lidí ho má doma? Mrzí mě, že to tu opakuju už podruhé, ale při pomalém připojení, kterým disponuju kupř. já doma, neexistuje například rozumný kompromis pro zobrazení recenze na telefon.
(Jinak je toto téma zde duplicitní, ale jelikož se diskuze rozběhla, využil jsem prostor).

Odeslat příspěvekod Cream 24. 1. 2007 20:50

Marek L. píše:Až ale zbude čas, tak programátoři mají ve frontě připravit funkci pro zobrazování nových diskuzních příspěvků od poslední návštěvy.l/quote]
To je otazka maximalne minuty ;) :nenapadne
skratky sa mozu pouzivat, ale mali by byt vseobecne zname..!
Cream
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 24. 1. 2007 21:06

Majkl vP.: Nerozumím. V textové verzi si můžete obrázky zapnout. Stačí jedno kliknutí na odkaz a už to takhle zůstane - až do dalšího vypnutí.

Testuju na tom, co mám. Pro srovnání rychlosti otvírání je to přece jedno, důležité jsou hlavně stejné podmínky.

Martin Ď: Programoval jste někdy web, kam chodí každý měsíc 500 tisíc lidí (podle jiné metodiky 969 tisíc)? Věřte, že to, co se zdá být triviální na malých stránkách, je už při této velikosti obrovský problém. Vynásobte to počtem článků, které tady vycházejí a vznikne extrémně tlusté cookie. Navíc počítejte s cachováním stránek. Tohle není sranda.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod morki 24. 1. 2007 21:07

Dobry den kdyz byla stara mobilmania tak na N70 a opere 8.65 sla super. Ted po uprave se mobilmania nacte tim zpusobem ze se ukaze jen sedo oranzove pozadi a nic vic v opere mini vse funguje v poradku opravite to? Dekuji Moravec
City: Praha
morki
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 24. 1. 2007 21:17

Text.mobilmania.cz - tohle je verze pro mobilní prohlížeče.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Deleted user 24. 1. 2007 21:47

Marek L. píše:Majkl vP.: Nerozumím. V textové verzi si můžete obrázky zapnout. Stačí jedno kliknutí na odkaz a už to takhle zůstane - až do dalšího vypnutí.

Odeslat příspěvekod aaaa 24. 1. 2007 22:25

Mě se nelíbí, že když si vyberu určitý mobil z katalogu, tak je tam přes text pruh s reklamou na o2, když kliknu na zavřít, tak reklama zmizí, ale pruh tam zůstane pořád. Nešlo by s tím něco udělat? Děkuji
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Well-being 24. 1. 2007 22:28

S argumenty uživatele Policak souhlasím. Nejvíce mně vadí zoufale pomalé načítání stránek.
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 24. 1. 2007 23:10

Tady se nebudeme bavit o tom, jak odstranit reklamu. Děkuji.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod morki 24. 1. 2007 23:23

Pane L me nezajima textova verze. Kdybych o ni mel zajem tak ji budu pouzivat. Ja chci aby fungovala normalni verze pro N70 a operu 8.65 kdybych chtel vyuzivat text verzi muzu si poridit mobil za par korun tak me prosim nepodsouvejte text verzi ale radsi opravte normal verzi aby fungovala na opere 8.65 nehodlam koukat na oranzosede pozadi dekuji
City: Praha
morki
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 24. 1. 2007 23:25

Ale to, co jste smazal, nebylo o tom, jak odstranit reklamu, ale dotaz, co pouziva za prohlizec, ze se mu korektne nezrusi reklamni pruh po kliknuti na xVypnout. Co se Vam na tom zda tak strasne? :?
P.S. Souhlas s Morkim, opravdu to v Opere nejede. Misto titulky se nacte 76kB oranzovocerne plochy. Co to je?
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 24. 1. 2007 23:45

To je těžké, když vás s mobilním prohlížečem nezajímá verze, která je určena pro mobilní prohlížeče. Nevím, jestli s tím něco budeme dělat. S Operou pro PC MobilMania bez problémů jede.

Poličák: ne, v tom příspěvku bylo konkrétní doporučení. Už to prosím nedělejte.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Ivo M. 24. 1. 2007 23:47

Prave jsem novou MM vyzkousel v Opere 8.65 pro Symbian OS a funguje naprosto bez problemu. Dokonce bych rekl, ze se zobrazuje lepe, nez MM stara. V tomto tedy nejspis problem nebude.
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 24. 1. 2007 23:50

Ivo, díváš se na grafickou verzi? Já to teď bohužel nemám jak vyzkoušet, nemám potřebnou kombinaci hardwaru a softwaru.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka