Vyzkoušejte betaverzi nového Bazaru mobilů

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Smikee 26. 2. 2007 17:57

Marek L. píše:Ne, tohle necháme tak - a pokud by to chtěl někdo řešit duplicitami inzerátů, tak mu smažeme všechny. Každý bude mít stejné podmínky.n/quote]

Smažete? Aby to nedopadlo jako na dosavadním bazaru. V pravidlech je napsané to samé, ale někdo si tam dnes dal 10 inzerátů na notebook :shock: . V tom případě by se o bazar měl někdo starat- mazat duplicitní inzeráty, špatně napsané popisky či zbytečně inzeráty(někdo si dělá z bazaru fórum).
Smikee
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 26. 2. 2007 17:58

Stará se. Jen to není taková legrace - člověka, který bude na plný úvazek a na tři směny sedět nad bazarem tomu nevyčleníme.

To mě ale přivedlo na myšlenku bonzovacího odkazu. Když nás na problematický inzerát někdo upozorní, bude pryč možná dřív, než si ho všimneme sami.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod pan Y. 26. 2. 2007 18:06

Marek L. píše:Myslím, že je třeba hledat logická zdůvodnění. Resp. my jsme je našli: diskuze na titulce nejsou záměrně, protože tohle je bazar a nikoli diskuzní fórum.k/quote]
Marek L. píše:Počet příspěvků v diskuzi na titulku nějak přidáme.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 26. 2. 2007 18:32

Logické zdůvodnění: „snad potom přestanou prudit...“ :)

Roletky opravdu neuděláme.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod pan Y. 26. 2. 2007 18:40

Logické zdůvodnění: ;-)
Upřímně řečeno, mně je to vcelku jedno. Psal jsem vám sem jen své tipy z pohledu nezávislého pozorovatele.
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 27. 2. 2007 12:39

Na titulce bazaru je už vidět počet příspěvků v diskuzi. Ještě váhám, jestli to takhle není moc dlouhé a jestli nepoužít třeba jen číslo v závorce. A taky jestli červený odkaz ze stránky moc nerazí. Případné změny proto nejsou vyloučeny.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod pan Y. 27. 2. 2007 14:23

Já bych preferoval sloupeček o šíři pár pixelů. A počet příspěvků by ani nemusel být linkem (docela se divím, že s antidiskuzním přístupem, který razíte, jste dali počet příspěvků jako kliknutelný odkaz zářící červeně - jaké je logické zdůvodnění toho, aby návštěník přešel bez čtení inzerátu rovnou na příspěvky k diskuzi? ;-)).
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod czhunter 28. 2. 2007 18:05

Mám jednu naprosto kacířskou myšlenku - zaintegrovat do sebe Bazar a Katalog mobilů.

Představte si, že chcete třeba koupit smartphone/komunikátor s Wi-Fi ... víte jakej je porod procházet inzeráty? To si nejdřív prolezete rubriku Nokia (kde vás 97% inzerátů nezájímá), potom rubriku SE (kde vás nezajímá 99,9%), potom rubriku Ostatní a pro jistotu ještě mrknout do Samsungu, co kdyby ...

Jenže proč to, když máte velmi dobrej Katalog mobilů s rozsáhlou databází a možnostmi hledání a třídění podle všeho možnýho i nemožnýho? Stačilo by to jen integrovat do Bazaru. Já vím, žádná lehká a zábavná práce, ale ... budoucnost.
czhunter
Junior

Odeslat příspěvekod osobne 28. 2. 2007 18:27

czhunter: To je právě účel, to procházení rubrikama a hledání správného inzerátu, otevírání nových a nových stránek. Mobilmanii se tak zvyšuje rating a má větší příjmy za reklamy. Musíš se na to také podívat z té druhé strany, každá činnost se musí totiž nějak vyplatit.
:wink: :wink: :wink:
"osobne" je o5 z5 ... a s ním přichází i zákon !!!
osobne
Junior

Odeslat příspěvekod czhunter 1. 3. 2007 14:47

osobne> Je možný, že jsou pro to různý motivy, ale minimálně sem to musel nadnést do diskuze, aby o tom začali někteří uvažovat a jiní se vykrucovat, proč to nejde :)

Mimochodem - zrušil bych položku "cena dohodou", je to "neslušné". Cenu (prvotní) určuje vždy prodávající, to je pravidlo bazaru (jakéhokoliv).
czhunter
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 2. 3. 2007 15:20

Integrace bazaru a katalogu: Funkčně by to bylo dobré, ale nejsem si jistý, jestli by potom už bazar nebyl zbytečně složitý.

Osobně: to je nesmysl.

Cena dohodou: je to velmi využívané, takže rušit asi nebudeme. Kdo chce, může cenu rovnou zadat. Kdo nechce, je to na něm.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 2. 3. 2007 15:24

Dnes jsme bazar oficiálně spustili a vypnuli starší stránky. Od minulého týdne tam přibylo několik novinek:

- globální RSS

- RSS nastaveného filtru: nakonec jsme to neudělali pro všcehny podmínky rozšířeného vyhledávání. Ale myslím, že tři základní budou ve většině případů stačit.

- box bazaru na titulní straně MM

- odkaz na moje inzeráty v přihlašovacím boxu

- různé detaily týkající se grafiky
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod panda007 2. 3. 2007 18:13

nevite proc mi nejdou otvirat temata v tom novym bazaru.muzu to otevrit jen kdyz tam je prispevek a vubec se mi tam nezobrazuje nazev telefonu kterej se prodava.
panda007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod osobne 2. 3. 2007 19:39

Marek L. píše:Osobně: to je nesmysl../quote]

Snad nám tu nechceš tvrdit, že Mobilmania žije z něčeno jiného než z reklamy?
:wink: :wink: :wink:
"osobne" je o5 z5 ... a s ním přichází i zákon !!!
osobne
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 2. 3. 2007 20:03

Ne. Pouze to, že vaše představa o trhu s internetovou reklamou je přinejmenším úsměvná. V každém případě je to mimo téma této diskuze, takže se prosím zdržte dalších reakcí.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka