Viděli ste už na stánku MOBILMANII? Je cool!

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hotspot 22. 7. 2005 15:40

Dej si tam tag IMG a mezi něj dej odkaz na obrázek...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fikky 22. 7. 2005 15:51

hot_spot píše:Dej si tam tag IMG a mezi něj dej odkaz na obrázek..../quote]

sakra to je hrozný, mi to nejde. Nechce mi to sem vložit, pouze se tu zobrazí ten tag. Jak to mám vložit když obrázek se jmenuje mobilmania.jpg a je na C: ?
Fikky
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 22. 7. 2005 15:53

Musíš to hodit na web... odkaz odkazuje na místo v internetu...

http://imageshack.us/ -> tady si tu fotku nahraj
Naposledy upravil hotspot dne 22. 7. 2005 15:55, celkově upraveno 1
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fikky 22. 7. 2005 15:54

hot_spot píše:Musíš to hodit na web... odkaz odkazuje na místo v internetu..../quote]

no to potom jo, ježiš to je *** forum, jinde to maj parádně vychytaný:-) To sem potom můžu rovnou dát link..Tak moment...
Naposledy upravil Fikky dne 22. 7. 2005 16:01, celkově upraveno 1
Fikky
Junior

Odeslat příspěvekod Fikky 22. 7. 2005 15:58

http://sweb.cz/NRC/mobilmania.jpg

tak na tohle fakt nemám nervy, tady by to mělo být, snad se kámoš nebude zlobit za trochu hostingu :D Je to focený N7610.
Přejete si ještě jiné stránky...humus.
Naposledy upravil Fikky dne 22. 7. 2005 16:02, celkově upraveno 1
Fikky
Junior

Odeslat příspěvekod Fikky 22. 7. 2005 16:01

hot_spot píše:Musíš to hodit na web... odkaz odkazuje na místo v internetu...

http://imageshack.us/ -> tady si tu fotku nahrajr/quote]

v poho, půjčil jsem si web kámoše
Fikky
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 22. 7. 2005 16:03

Ten design vypadá dost zastarale:)... ale zase tyhle časáky o mobilech kerý stojí okolo deseti korun, těch je sice dost ale myslím že jsou všechny od jednoho vydavatele - takhle aspoň má něco levnějšího i mediapress :)

Viděli jsme ji jako první, heč!
Ten časák asi nebude určenej pro manažery :D
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fikky 22. 7. 2005 16:06

hot_spot píše:Ten design vypadá dost zastarale:)... ale zase tyhle časáky o mobilech kerý stojí okolo deseti korun, těch je sice dost ale myslím že jsou všechny od jednoho vydavatele - takhle aspoň má něco levnějšího i mediapress :) /quote]

Jen trošku nechápu konkurenci k časopisu Mobility. Tady v tom je spousta reklam, hlasování za prachy a fotečky z mobilit (např. fotky z crash testu véček). Ale co chtít víc za 9,50, že?
Fikky
Junior

Odeslat příspěvekod Fikky 22. 7. 2005 16:09

hot_spot píše:[i]Viděli jsme ji jako první, heč!
Fikky
Junior

Odeslat příspěvekod Agent 22. 7. 2005 16:24

Mobilmánia by je měla žalovat. Určitě má registrovanou obchodní známku a vůbec to kopírování fotek už je asi nezákonné.
Motorola T180, Siemens C35i, A35, A50, Nokia 3330, 6300, N73, E52, Sony Ericsson T630, K700i, Samsung Z300
Agent
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Agent 22. 7. 2005 16:28

Agent píše:Mobilmánia by je měla žalovat. Určitě má registrovanou obchodní známku a vůbec to kopírování fotek už je asi nezákonné.s/quote]

Jo, jak si někdo může stahovat hru (nebo obrázky, melodie, videa, schémata, hlášky) za peníze. Já když něco chvi, tak si to vždy najdu za 10 minut na internetu. Ale mě to už moc nebaví. Doby, kdy jsem stahoval 5 obrázků denně už jsou pryč.
Motorola T180, Siemens C35i, A35, A50, Nokia 3330, 6300, N73, E52, Sony Ericsson T630, K700i, Samsung Z300
Agent
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 22. 7. 2005 16:43

Toto na svědomí CPress nemá. Dost bych se tedy divil, kdyby ano. Spíše si myslím, že se někdo snaží parazitovat na MM.cz.
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Agent 22. 7. 2005 16:47

To je možné, ale tyhle levné časopisy se stejně podle mého názoru moc neprodávají.
Agent
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dolik 22. 7. 2005 17:14

Nesrovnavejte to s Mobilitama ktery stojijou ctyrikrat tolik. Kdyz to srovnam s Playmobilem, Yopem, Mobilnim radcem a podobnyma srackama, tak je to super casak.
Dolik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hotspot 22. 7. 2005 17:15

Agent píše:To je možné, ale tyhle levné časopisy se stejně podle mého názoru moc neprodávají.d/quote]

Jeden z levnejch je třeba Yop ale ten mě moc nezaujal protože do toho časopisu někdo píše takový strašný kydy, že se to fakt nedá číst... (třeba u posledního čísla ten popis nejstahovanějších obrázků) a taky v tom posledním čísle naprosto strhali Siemense M75 jenom proto, že se někomu nelíbil jeho vzhled - ale Svět mobilů (11 kč) mně celkem překvapil, tam jsou ty články na vysoký úrovni...
hotspot
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka