Pomozte nám při hlídání fóra

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 27. 7. 2005 23:04

hmm to je tim ze mam mely signal na gprs a nekdy se to proste odesle dvakrat... to ovsem nic nemeni na mem vyroku at se to promaze me to vadit nebude...
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 27. 7. 2005 23:05

No jo,sice dvakrat, ale porad je to na ten styl, co jsi kritizoval. Ale to je jedno, nechci vyvolavat flame ;)
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wossik 27. 7. 2005 23:36

Jojo, když na něco takového narazím, tak se přidám k vám.. :o) Tyhle fóra by měly zůstat dobrý a "o něčem".
Jinak na takové ty chatovací diskuse, nebylo by lepší udělat nějakej mobilmania chat? :nenapadne Kde by se takový lidi vyřádili? :D
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí. :)

Alcatel OT Max -> Siemens M35i -> Siem. ME45 -> Siem CF62 -> Samsung E300 -> SE K750i -> Motorola V3 Razr ->N6234 -> Nokia N70 -> Nokia E65 -> HTC Touch 2
wossik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fales 28. 7. 2005 00:01

Rozkaz!!! Provedu!!! :twisted:
fales
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod janah09 28. 7. 2005 07:05

IcemanCZ píše:Ja take
navic me vadi ze z toho stava urcitym zpusobem "chat" jsou tu diskuze co by tu byt nemely, navic na kazdem foru tohoto komplexu jsem stejne diskuze, chtelo by to redukci nebo to premistit na pauzu. veci jako Slabiky, a ruzne chatovaci veci zde nemaji co delat...

no že to řikáš zrovna TY ???!!!- to mi nejde do hlavy... :hm
omlouvám se,ale už tu vůbec není prostor, abych s váma mohla sdílet něco jinýho, než parametry..ale proto, že spoustu z vás mám fakt ráda, tak budu doufat, že se potkáme i někde jinde...nebo to občas zkusím-jestli tu už není lepší vzduch;o))
janah09
Junior

Odeslat příspěvekod janah09 28. 7. 2005 07:21

Iceman..nic ve zlym...fakt!!! :wink: ..já jen, že mě toto prohlášení a následná kritika překvapila..u Tebe!!(taky mě štve spousta detailů, ale to co tu předvedl Imtiergerten..to je něco :oboze ..a myslím, že na to bychom se měli společně zaměřit, protože se obávám, že se to bude opakovat- pokud už tomu tak není, nechci být paranoidní, ale už tu může řádit pod jiným nickem, a získávat si např. naší důvěru!!!?? :hm ..můžeme se snažit přípané nejasnosti nahlásit, ale obávám se, že teď už si dá dotyčný větší pozor, a třeba už nebude vulgární, a prostě to celkově nebude tak zřejmé (vždyť ani na počátku "řádění" ImTiergerten to moderátoři nebrali moc vážně, viz. "užitečné aplikace JIMM 0.4 a další"..- samozřejmě to chápu, že to ze začátku třeba nešlo -zakročit)..těžko říct, co s tím (mohla by se ta IP třeba sledovat, ale jaký je problém prudit tu třeba z kavárny... :hm :(
omlouvám se,ale už tu vůbec není prostor, abych s váma mohla sdílet něco jinýho, než parametry..ale proto, že spoustu z vás mám fakt ráda, tak budu doufat, že se potkáme i někde jinde...nebo to občas zkusím-jestli tu už není lepší vzduch;o))
janah09
Junior

Odeslat příspěvekod lukas26 28. 7. 2005 07:35

I'm in!!!
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 28. 7. 2005 08:09

bonzaci jedni...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 28. 7. 2005 08:40

janah09 prosimte nech si ty tvoje recicky bud tak hodna...
Nedelam to zas tak casto abych si tohle nemohl dovolit napsat.
duvera? Mno nevim jak ty ale par lidi mam na icq (ODSUD) a to me staci nevim jak ty ale tohle neresim nema to cenu.
Navic kdyz uz rikas ze to rikam zrovna ja tak se podivej nekdy co pises ty a neni to moc odlisne....
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tury 28. 7. 2005 08:46

Taky do toho jdu. Uz z principu. Ten kdo se nadtim dokaze bavit, tady nema co delat...
tury
Junior

Odeslat příspěvekod Zelik 28. 7. 2005 16:57

wossik píše:Jojo, když na něco takového narazím, tak se přidám k vám.. :o) Tyhle fóra by měly zůstat dobrý a "o něčem".
Jinak na takové ty chatovací diskuse, nebylo by lepší udělat nějakej mobilmania chat? :nenapadne Kde by se takový lidi vyřádili? :Dr/quote]

Hm,párkrát se tu řešil chat,ale stejně to nemá cenu.Se azčátku se tam všichni nahrnou budou se ptát odkud jsi,jak se máš,kolik ti je apod...pak dojdou témata a bude po sradně :)
TAdy na fóru se dá pokaždý na něco navázat a rozkecat se-úplně vybočit od tématu...mělo by to tak bejt asi jen na smetošti,ale neni.
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod pan14 28. 7. 2005 17:17

jo
Jen žít a nechat žít.
pan14
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 28. 7. 2005 18:02

Hlavně aby se to nepřehánělo :pozor2
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod nupix 30. 7. 2005 20:13

Jak vidím o pomocníky na MM není nouze, jen bych chtěl reagovat na to jak tady píšete, aby moderátoři mazali chat a OT. Jsem pro, ale pokud zavítáte na fórum Živě, můžete si všimnout, že nás tam pak za to velmi často kritizují a někteří si dokonce stěžují, že jde o nesvobodné fórum a že jsme komunisti atd. Vím, že pravda je na naší straně, protože chceme udělat fórum bez zbytečností, prostě odbornou diskuzi, ale to se některým prostě nelíbí a budou prudit za každou cenu.

Osobně si z toho nic nedělám a těch pár individuí přehlížím, ale naštve to, proto jsem rád, že jsou uživatelé, kteří chodí na fórum rádi a chtějí tu mít pořádek.
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz ve výslužbě
nupix
Junior

Odeslat příspěvekod jezevec 30. 7. 2005 20:31

nupix píše:chceme udělat fórum bez zbytečností, prostě odbornou diskuzis/quote]

Tak tohle je ukazka kvality moderatora na Zive.
jezevec
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka