od Filip Kůžel 4. 6. 2007 15:47
Byl bych rád, kdybyste byli ve své kritice konkrétnější. Napsat, že jde MM ke dnu kvůli dvěma jménům je dost neurčité.
Nevím, proč vám vadí práce pana Režnara. My si jí naopak velmi vážíme, Michal na operátorských stránkách, diskuzích a tomto fóru najde věci, o kterých si jinde, než na MM nepřečtete. Většinou jsou to informace, kterých využijí pouze uživatelé té které služby, drobnosti, které jiné nezajímají, ale rozhodně si nemyslím, že snižují úroveň webu.
Operátorské bleskovky, pod kterými jsem podepsaný já, často pochází přímo od operátorů. Mým úkolem je vytřídit úplné kraviny (viz dnešní „Nové třídění kanálů O2TV“), ze spleti reklamní, vychloubačné a PR vaty vybrat informaci a uveřejnit ji. Někdy možná tématicky přestřelím, ale čtenost těchto zpráv napovídá, že to není špatný systém. Pokud tento úkol dostane někdo jiný, bude pod bleskovkami podepsán právě on.
Je tu zmínka o bleskovce „Speciální slipy chrání muže před zářením z mobilů“. Jejím autorem je šéfredaktor pan Polesný a opět nevím kde je problém. Jde o absurditu ze světa mobilních telefonů, proč bychom o ní neměli psát?
Pan Lutonský se na MM jen tak nevrátí, ve firmě zastává jiné funkce. K MM má však stále blízko, neustále na web dohlíží a udává směr. Pokud vám na MM něco přebývá, nebo naopak chybí analýza nějakého problému, uvítal bych, kdybyste namísto diskuze v zapadlém vláknu napsali přímo mně, nebo někomu jinému v redakci. Komunikačních kanálů je hned několik, buďte však prosím konkrétní, tím, že „Kůžel a Režnar kazí MM“ nikomu neprospějete. Komunikace mezi redakcí a čtenáři vždy fungovala, já se jí nikdy nebráním, kritika tak padá i na vaši hlavu.