Mobility 12/07

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Deleted user 14. 12. 2007 16:30

Podle mě musel Vodafone za takovou agitku hodně hodně dobře zaplatit, protože tolik ovcí pohromadě nemají ani na Novém Zélandu. 8-)

Odeslat příspěvekod Snekac 14. 12. 2007 16:41

Však to máte vzadu v seznamu inzerce. Ale mně se to líbí.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kniter 14. 12. 2007 20:27

mimi14 píše:Podla mna su mobility dost dobry casopis, no co si v poslednej dobe vsimam, tak je to trocha divna metodika hodnotenia telefonov, napr ten Eten X800 ma displej 57 na 43mm a rozlisenie VGA a ma len 51% za ten displej, tak mi potom povedzte ze aky musi mat mobil displej aby mal 100%. To by musel byt aspon 120 na 60mm a rozlisenie 1024 na 768 alebo ako je to u displjov na notebookoch. Len toto ma trocha zarazilo.

No je tam iba 65 000 farieb a nie 16mil. Ked to skusali mozno mal nejake zasumene farby a jas? Alebo aj omyl. Ale na to maju nejaky program na pridelenie poctu bodov. Neviem. Myslim si, ze napr. Mp3 vyzvaneni ma viac bodov ako sim a vnitrni seznam najednou hoci su v rovnakej sekcii hodnotenia. Keby to napr.malo len mono zvonenie a ostatne funkcie telefonovani by boli extremne dobre tak by to bolo aj menej ako 50%
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HenryPotter 14. 12. 2007 21:12

Víte v čem je problém. Když má telefon oba dva displeje dostane více než telefon, který má špičkový jeden displej. Podle mě je to chyba toho programu. Když jsou displeje dva máte víc procent než při jednom displeji. Chyba která je v časopise x měsíců a nikdo na to ještě nepřišel. Zbytečně to potom ubírá procenta v celkovém hodnocení.
HenryPotter
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 15. 12. 2007 10:45

Taky jsem si všiml nesmyslných bodových hodnocení, kdy za stejné parametry dostane některý telefon daleko více bodů apod. (teda dříve jsem to občas registroval). Ale hlavně u displeje je matoucí, když N5610 dostane pouze 22%... Chtělo by to trochu upravit.
Naposledy upravil Snekac dne 15. 12. 2007 16:58, celkově upraveno 1
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HenryPotter 15. 12. 2007 13:06

Nějak jim to divně počítá procenta za sekci displej. Měli by to opravit.
HenryPotter
Junior

Odeslat příspěvekod mimi14 15. 12. 2007 16:04

tak to som prvy co som na to prisiel, fiha aka sranda :) dufam ze sa k tomu niekto kompetentny vyjadri
BMW 520i M50 150k. <<-- bohužiaľ ex. Vydržalo 1 deň.
Pamätajte si. Nikdy nepožičiavajte 150k RWD chalanovi čo má 70k FWD.
mimi14
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ally 16. 12. 2007 10:38

Obsah dobrý, obálka a název Style nic moc. Na obálce snad za chvíli nebude žádný mobil :roll:
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 16. 12. 2007 10:55

Ani ta rozkládací obálka není žádná výhra, měl jsem ji hned pokrčenou.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod HenryPotter 16. 12. 2007 14:54

Poslední dobou jde kvalita čísla někdy nahoru někdy dólu, nezdá se vám.
HenryPotter
Junior

Odeslat příspěvekod jannnn 16. 12. 2007 14:55

ne.
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Deleted user 16. 12. 2007 17:18

Taky se mi nezdá, že by kvalita šla někdy nahoru a někdy dolů... ale ještě se nad tím zamyslím. :hm

Odeslat příspěvekod Kniter 16. 12. 2007 18:23

Redaktory za to nemozu. Niekedy daju operatory novu sluzbu. Niekedy vyrobcovia daju na trh nove dobre telefony. A tiez niekoho z fora napadne nejaka otazka. No proste niekedy sa to neda. N95 a podobne nechodi na trh kazdy mesiac. Redakcia vymysla temy ako tie BTS a podobne. A tie su stale dobre. Aj software byva vacsinou dobre. Ale vymyslat stale novy soft.nieje lahke. Inak grafika a rozvrh clankov je v poslednom roku rovnaka. Ale ovela lepsia ako minule roky. Pred cislom 3/2006 bol dobry akurat mobilny servis. I ked aj tam sa vyskytla chyba. Technika bola horsia. Ale bolo tam kopec detailov ktore laikovy malo hovorili. Ja som spokojny.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HenryPotter 16. 12. 2007 21:35

Mě příjde kvalita od záři nějaká kolísavá. Recenze jsou v pohodě. Ale gadgets tam má zbytečně moc stran a dvojstrana style mi příjde zbytečná. Články mobil a ženy ano, ale to ostatní je zbytečné. Radši bych třeba rozšířil počet stran o hrách. Protože stále kupuji MobilHry a tímto by tato zbytečnost odpadla.Zbytečný Gadgets nahradit více recenzemi her a taky třeba rozšířit software.
HenryPotter
Junior

Odeslat příspěvekod jannnn 16. 12. 2007 21:46

ani náhodou. her je všude plno a přitom nemají s mobilem až zas tak společného. v Computeru taky nenajdeš kromě 1-2 výjimek recenze na hry. K tomu slouží samostatné časopisy.

Nynější stav je, podle mě, ideální.
jannnn
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka