Mobility 2/08

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod banan16 19. 2. 2008 21:15

taky jsem pro to, aby se nazev nemenil...

a chci se zeptat jestli se do toho stojanu (darek v pristim cisle) vejde i moje trochu sirsi Nokia 6630? :D
banan16
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 20. 2. 2008 01:25

MObilu je velka skoda, je to obrovska nostalgie, zrovna nedavno jsem prolistovaval starsi cisla... 6150 - dama vmodrem...ach, to byly casy...ale asi bych nemenil...Mobility postupne svym stoupanim mobil predstihly a ten pomalu zapadl...a dnesni styl uz by mu ani moc nesedel...je to proste klasika

mimochodem, mate ted i k dispozici stara cisla Mobilu? Par mi jich chybi a nektera mam okousana od mysi.. (nerozvaznost nechat to uskladnene u babicky, jelikoz neni misto na vsechny archivy....)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ardeth 20. 2. 2008 02:42

Jednou jsem si sel ke stanku pro mobility a bafly na me lolity...
chudak pani se preslechla a ja byl ztrapnen :mrgreen:
Ardeth
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Beaumont 20. 2. 2008 09:16

K názvu: taky by šlo použít pojmenování "Mobil I TY" :wink:
Beaumont
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Politzer 20. 2. 2008 13:00

starší čísla fyzicky nejsou, co se týče PDF, tak aktuálně připravujeme vydat na DVD loňský ročník Mobilu. Starší ročníky podle zájmu - takže dejte vědět :-)

Jinak ke změně názvu: samozřejmě víme, že Mobil je poslední dobou spojován spíše s neúspěchem. Kvůli tomu jsme samozřejmě práva k vydávání nekupovali. Kupujeme je proto, že Mobil je legenda a byla by škoda, kdyby úplně zaniknul. Teď ale prostě přemýšlíme, jak s tím naložit: Mobility s Mobilem se můžou sloučit v "Mobility, pokračovatele časopisu Mobil", nebo v "Mobil, pokračovatel časopisu Mobility", nebo i v ten zmiňovaný "Mobil i ty" - taky nás to napadlo ;)
Michal Politzer, elektronické časopisy (PDF a iPad)
Michal Politzer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 20. 2. 2008 17:16

Ono ty stary cisla utopila povoden, co? Co si tak vzpominam :( Nojono, PDF neni uplne ono, alelepsi, nez dratem do oka...a posledni rocnik me nezajima, ja prave ty stary :))) O to tu kraci :)

Ale j fakt, ze kdyz uz ten mobil mate, tak nejakou akci by to chtelo...neco nostalgickeho...hm :))
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 20. 2. 2008 20:04

[quote="Tomáš Doseděl"oPrávě řešíme, jestli postupně přejmenujeme Mobility na Mobil. /quote]
Né, to není dobrý nápad. Co takhle nějakou anketu jestli přejmenovat ano / ne ?
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kniter 20. 2. 2008 22:26

S anketou suhlasim ale ja by som nemenil meno mobility.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Caddy 20. 2. 2008 23:54

pirmo menit fakt ne...mylsim, ze by se to nelibilo ani milovnikum mobilit, ani nostalgikum vzpominajicich na mobil...kdy jeste mobility ani nebyly nebo to byla jen priloha--eh, ceho vlastne, uz jsem zapomnel...computeru?
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jiří Kuruc 21. 2. 2008 08:14

Kuci nemente to, mně se to líbí jak to je :wink:
Jiří Kuruc
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 21. 2. 2008 17:25

Neměnit :!: Mi se ten název líbí. Zatím se mi i líbí 2/08, lavně Nokia 8800 Arte a hafo novinek.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Status1 21. 2. 2008 17:57

NEMENIŤ!! :pozor2
lebo budeme bojkotovať prvé číslo s novým názvom :mrgreen:
Kto sa bojí pozrieť do slnka,
orla nikdy neuvidí...
Status1
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 22. 2. 2008 23:14

Na stranke 22 preview je ze SE W200i cena 9 595Kc ale v cisle 4/07 stal 4 043dKc. Na nete som teraz nasiel aj 2690Kc. Tak ta 9 mala byt asi 2.
Nevadi. Mne word v mojom texte najde aj 30 chyb.
Inak taky clanok, kto ake funkcie na mobile vyuziva moze byt este niekedy(rozne skupiny ludi). Ale najlepsie clanky su technicke.(ako uz boli: call centrum,bts, technologia sms, vnutro mobilu, co robit pri kradezi a pod.)
teraz sa casto hovori o pouzivani tel. ziakmi v skole(video ,hovory na vyucovani) neviem ci by sa dal spravit nejaky clanok. Co najradsej vyuzivaju. Ved stretam 8 rocnych ako sa hraju z n73,6288,6230i. V roku 2005 si u nas na jednej zakl.skole posledny ziak v triede zhanal mobil.
A tiez nieco o bateriach,ohybne displaje alebo nabijackach aj externych klavesnici. Alebo na com sa experimentuje( ako to byvalo v starsich cislach) Ako su v technologiach pred nami v japonsku a pod.
A styl casopisu sa nejako zmeni ked sa skombinoval z mobilom? Nemusi.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ProdavacMobilu 23. 2. 2008 11:20

Zajimalo by me co znamena na str. 42 u T-mobile MMP 4462,- to uz dnes neplati, dale ze stavajici zakaznici mohou tri mesice pred koncem prodlouzit o dalsich 24 mesicu (ja mam pocit ze sest mesicu pred vyprsenim). Na strane 98 vam zase nejak utekla dvojka z datumu. Nejvice me prekvapilo, ze na str. 77 nabizite predplatne o 100,- levneji nez o 20 stran dale. Ktere nabidce mam verit? PS: uvazuji o predplatnem
Dal sem se na on-line poker
ProdavacMobilu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 23. 2. 2008 12:44

1) str. 42 - údaj jsem převzal ze stránek T-Mobile http://t-mobile.cz/Web/Residential/Tele ... lneni.aspx , máte však pravdu, při koupi telefonu tato možnost již neplatí, chybka
2) tři měsíce u T-Mobile Extra platí, viz http://t-mobile.cz/Web/Residential/Tele ... fault.aspx
3) správné datum samozřejmě 11. - 14.2.2008
4) předplatné na str. 77 je s akční cenou, viz poznámka dole, platí do 31.5.2008; na str. 97 je cena standardní, takže ve vašem případě určitě využijte levnější variantu :)
Díky za postřehy!
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Předchozí stránkaDalší stránka