Vsevedouci mobilmania

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod SonNy 6. 4. 2005 21:55

Uz dlouho se mi zda, ze nadpis "o mobilech vime vse" je docela chvastavej. Ne ze by byla mobilmania spatna, ale rozhodne se neda rict ze je dokonala, to fakt sry, ale todle se mi zda celkem blby...

rovnou muzu polozit otazku ctenarum, co si o tom mysli....
SonNy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mu.mi 6. 4. 2005 23:57

A co si pod dokonalostí představuješ?
Jsou tady i jiné stránky, které se této problematice věnují a stále je MM nenavštěvovanější.
Pokud vznášíš kritiku, tak zřejmě znáš taky řešení, nebo máš o něm představu. .
Vždyť kritiků je přehršel a těch, kteří umí tak málo.

Pokud není citace nutná, nepoužívejte prosím. Děkuji, Ivo M., moderátor
Mu.mi
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 6. 4. 2005 23:57

No říkají ti něco slova reklamní poutač, konkrétní zapamatovatelná fráze nebo třeba slogan či věta pro zaujmutí čtěnářů? Prostě to ber s nadsázkou a tolik to neřeš.
Třeba fakt vědí vše, akorát nám to někdy nechtějí říct.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SonNy 7. 4. 2005 06:51

tOplOaDer píše:No říkají ti něco slova reklamní poutač, konkrétní zapamatovatelná fráze nebo třeba slogan či věta pro zaujmutí čtěnářů? Prostě to ber s nadsázkou a tolik to neřeš.
Třeba fakt vědí vše, akorát nám to někdy nechtějí říct. /quote]
A videls uz nekdy slogan - vime vse ? nebo jsme nejlepsi ?
SonNy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 7. 4. 2005 07:12

Ano viděl.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Toms(smazano) 7. 4. 2005 22:30

Mobilmania a další jsou komerční projekty. A těžko si koupíš výrobek, na který v telce zhlédneš reklamu se sloganem: Nevypere to úplně dokonale, ale... Cítíš ten rozdíl?
Toms(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Chytrák 7. 4. 2005 22:36

Takovýhle problémy bych chtěl mít.....
Chytrák
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 7. 4. 2005 23:04

2 Mu.mi: Nejnavstevovanejsi servr je Mobil.cz, MM.cz vede v dobe stravene na jejich webu.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 7. 4. 2005 23:06

Kdepak, MM vede ve všech ohledech. Více zde.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Toms(smazano) 7. 4. 2005 23:19

Pane L., jsem samozřejmě rád, že realita je taková, JAKÁ JE, nicméně trocha skromnosti by neškodila.
Toms(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 7. 4. 2005 23:31

K čemu falešná skromnost? Důkazem reaguji na příspěvek, který vychází z hodně starých dat. Na rovinu také přiznám, že v datech za březen, až budou k dispozici, budeme v UV zřejmě horší.

Nestydím se za to, když je někdo lepší než my, nemám ale podobně žádný problém přiznat úspěch.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Toms(smazano) 7. 4. 2005 23:40

Falešná skromnost, alespoň dle mého citu pro náš rodný jazyk, je vcelku nevhodný výraz. Když se řekne "falešná skromnost", vybaví se věta "díky, to si snad ani nezasloužím". Řekněme, že "skrytá skromnost" by se do vaší argumentace hodila lépe.
Ale abych se vrátil k vašemu příspěvku, podotkl bych, že není sporu o kvalitě Mobilmánie.
Toms(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mu.mi 7. 4. 2005 23:48

Skromnost je vlastnost, která možná chybí politikům, ale na druhou stranu, kdo chce uspět tam, kam se hrnou tisíce dalších, tam pro skromnost místa není. To je holá skutečnost.
Mu.mi
Junior

Odeslat příspěvekod huncut 8. 4. 2005 09:16

Na pochlubení se čteností přeci není vůber nic špatného. Velká návštěvnost je asi největší odměna za takto odvedenou práci (no dobrá, peníze jsou peníze, ale...).
huncut
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 8. 4. 2005 09:26

Pokud vam ale nepripada, ze 'o mobilech vedi vse', proc nenavstevujete server, kde vedi 100% uplne vsechno? Chovate se tak trochu detinsky, z marketingoveho hlediska slogan nema chybu, navic neni moc daleko od pravdy.
Naposledy upravil Daft dne 8. 4. 2005 16:18, celkově upraveno 1
Daft
Junior

Další stránka