Vyzkoušejte nový grafický styl fóra

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 10. 4. 2005 11:42

Připravili jsme nový grafický styl, který vychází z oranžového designu MobilManie.

Pro nové čtenáře je tento styl nastaven jako standardní, všichni ostatní si ho mohou změnit: klepněte na tlačítko Nastavení a v políčku Vzhled fóra vyberte položku alexisOrange.

Tip: můžete se také podívat na obrázek nového grafického stylu:

Obrázek

Upozorňuji ještě na jednu novinku. Do nového fóra jsme přidali pohled bez kategorií, na který jste možná byli zvyklí ze staršího fóra. Odkaz najdete na titulní stránce vpravo nahoře (Zobrazit jako starší Fórum).
Naposledy upravil Marek Lutonský dne 19. 4. 2005 18:45, celkově upraveno 4
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Gloe 10. 4. 2005 13:43

Konecne neco ve stylu MM.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Chytrák 10. 4. 2005 13:49

No jo, pěkná práce.
Chytrák
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 10. 4. 2005 17:05

Proc se ve výpisu nových příspěvků neukazuje i kategorie, do které forum patří? :?
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jajar 10. 4. 2005 17:51

Paráda :tleskani !!! Už jsem začal uvažovat, že bych Vám o něco podobného, jako je více Mobilmaniakovský (sakra, jak to napsat líp :) ) vzhled, napsal, ale je vidět, že už není třeba. Díky :wink:
Jajar
Sony Xperia Z1 Compact
Dell Latitude E6540
Jajar
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 10. 4. 2005 17:57

Kategorie se objeví v okénku, když na odkazu zastavíte myš.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Cyborg 10. 4. 2005 18:01

Hezké, je to víc ve stylu MM a na tohle jsem čekal...
Hasta la Vista, Baby...
Cyborg
Junior

Odeslat příspěvekod Murmi 10. 4. 2005 18:56

Příjemná zněna, je to drobnost, ale potěší.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod aquila 10. 4. 2005 23:04

pekne, este keby aj pozadie nebolo biele, ale podobne bola aj verzia s "mobilmaniovskou" oranzovou :) ten biely podklad dost taha oci :-/
aquila
Junior

Odeslat příspěvekod sAd 10. 4. 2005 23:08

výborný styl... už jsem chtěl navrhnout, jestli by nebyla možná změna designu ve stylu mainpage... jak je vidět, tak už není třeba...

akorát bych ty šedé plochy zkusil vyměnit za světlejší oranžovou, co je na bocích mainpage... možná by to vypadalo líp...
how the time flows... nokia 5100... nokia 3310... nokia 3100...
sAd
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sibstr 10. 4. 2005 23:24

Super vylepšení! Ten pohled bez kategorií se mi moc zamlouvá!!! Hold starýho psa novejm kouskům nenaučíš, pořád jsem si nemohl zvyknout na to nový řazení do kategoryí...
Sibstr
Junior

Odeslat příspěvekod Sibstr 10. 4. 2005 23:28

Tak už jsem si alexisOrange taky nastavil... Tak se mi to líbí!!! Hned má nové fórum opoznání blíž k MobilManii
Sibstr
Junior

Odeslat příspěvekod elipsoid 10. 4. 2005 23:48

Moc pekne, moc pekne. Jenom bych se primlouval za verzi, kterou by slo roztahnout na celou sirku obrazovky. Kdyz uz platime takovy penize za monitor, tak at ho aspon vyuzijeme ;)
elipsoid
Junior

Odeslat příspěvekod 000 11. 4. 2005 00:40

Nenavidim nove forum. Kdyz uz nemate forum udelane primo na miru, ale pouzivate free produkt, ktery je delany pro deset milionu dalsich stranek (cili logicky je to neco co vyhovuje vsem a nikomu zaroven), tak by bylo fajn preprogramovat u toho login tak, aby byl kompatibilni s tim, co je na mobilmania.cz/zive.cz/...
000
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 11. 4. 2005 07:41

Pěkné :-) Možná by nebylo od věci tento styl dát rovnou jako default pro veškeré stávající uživatele..
Radek.Hulan
Junior

Další stránka