Nacitani mobilmanie

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Fido+ 18. 4. 2005 00:01

Tak beru zpet. Po pulnoci se zmenila stranka a opet to tuhne.
Presne jak pise Murmi, casto pomuze jen tvrdy restart PC. Proc to sakra dela z celeho internetu jen mobilmanie. Redakce by se fakt mela zamyslet jestli vsechny ty reklamni ***** nejsou v tomhle pripade kontraproduktivni.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Nokia-Maniak 18. 4. 2005 00:09

Stejný problém jsem měl dvakarát, určitě je něco na stránkách špatně a je to ostuda když stránky Mobilmánie si na mobilu nepřečtete,přestože mám obě verze NetFrontuna dvou telefonech.Vážený webmaster by sebou mohl mrsknout nebo si začneme číst něco jiného...Nokia-Maniak
Nokia-Maniak
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 18. 4. 2005 11:22

Já měl problémy jenom když jsem měl dial-up - hrozně dlouho se načítali a dost po částech, ale teďka už v pohodě, nikdy mi to neskolabovalo!!!
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 18. 4. 2005 14:27

Abych to upresnil. Kazdy tady pise o zpomaleni. Me jde vyslovene o zatuhnuti a to prakticky celeho PC pricemz pricina zatuhnuti je v browseru.
Deje se to asi takto: Do prohlizece zadam http://www.mobilmania.cz/default.asp a cekam. Stranka se zacne nacitat a kolem nactenych 90-100 kB se kousne. A to tak, ze se neda ani pohnout mysi. Kdyz pohnu mysi, nekolik vterin se nedeje nic a pak ukazatel o kus poskoci. Totez kdyz napisu neco na klavesnici. Zobrazeni jednoho napsaneho znaku trva asi 20 sekund. Kdyz se podari prohlizec sestrelit bez restartu PC (coz za daneho stavu neni zrovna sranda), vsechno se zase normalne rozjede.
Takovehle kousnuti prohlizece se nedeje nikde jinde nez na webu mobilmanie. Prosel jem nekolik tisic webu a nikde jinde se mi noc podobneho nestalo.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Fido+ 20. 4. 2005 00:44

Tak jsem se pokusil podivat na mobilmanii a zase marne. Opet tuhy pocitac.
Nedalo mi to a projel jsem web mobilmanie validatorem. A hadejte co se stalo. Vypsalo to neuveritelne dlouhy seznam chyb. Jen pro zajimavost. Na konkurencnim webu nebyla chyba ani jedna.
Opravdu nechcete abych navstevoval stranky mobilmanie?
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 20. 4. 2005 17:12

Dnes mi opět nešla MM načíst. Taky jsem ji zkoušel projet validátorem a zůstal jsem šokován! Je na ní víc chyb, než na mojich stránkách a to už je co říct!

Chtělo by říct programátorům, ať se na to podívají - je to škoda, ne?
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Tlumex 2. 5. 2005 15:27

No ja sem mel problemy jen kdyz se mel dialup protoze se mi nahraly reklamy bylo to pul dňa ale od te doby co mam 2Mbit to vali celkem v pohode :roll: Ale na modemu se tato stranka neda prohlizet je to strasna bida! A pak ze bohate staci velkorysý datový limit 2GB měsíčně" jak pise telekomunista :lol: ! O CDMA ani nemluvim tam tech 30 mega/hodinu staci tak tak na reklamy :lol:
S25->ME45->S65->CX65->M65 ->SE750i -> P1i -> Gigabyte gsmart S1205, Gigabyte 1345, Samsung galaxy duos, Samsung Core
Skoda 125L ->Opel OmegaB 2.0 16V GL-> Toyota Auris 1,6 LUNA
Opel te musi bavit :-)
A me uz nebavi :-D
Tlumex
Junior

Odeslat příspěvekod Špidla 4. 5. 2005 11:28

Tlumex píše:O CDMA ani nemluvim tam tech 30 mega/hodinu staci tak tak na reklamy :lol:

Ten limit se netýká portu 80, takže web jde pořád "rychle".
Špidla
Kolemjdoucí

Předchozí stránka