SuperPokec

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Sasakr 16. 8. 2024 13:31

Ze starý Xperie a doku mám na stole fotorámeček :-)

Tady je to tedy dobře chcíplý. Nicméně otázka do placu - stává se mi velice často, že vytočím číslo a je tam ticho. Nevím, jestli to na druhé straně vytáčí nebo ne. Prostě ticho. Když to típnu a volám znova, tak už to vytáčí. Děje se vám to taky? Je to telefonem? Operátorem? Nebo mě odposlouchávají a blbne jim to? :-)
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod ze.us 30. 8. 2024 16:48

Expert na retence píše:T-Mobile mě teď dokonce s retencemi začal trošku sr4´t, že musím řešit nějaké nové okliky, což mě sice asi o 5 minut zdrží, ale pohodlnější je Vodafone, tak i díky tomu teď hodně dělám Vodafone

Jestli ono to nebude taky tim, ze dle ceniku sluzeb z toho ma ta neziskovka vetsi vejvar...
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Sasakr 5. 11. 2024 14:13

Končí mi Xiaomi. S23 FE nebo Edge 50 Neo?
https://www.gsmarena.com/compare.php3?& ... hone3=9583

Nemůžu se rozhodnout...
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod Nick Cave 5. 11. 2024 14:54

S23 FE je předražený, když uvidíš Edge 50 Neo někde v akci, tak ber
Marantz 1060, Yamaha AVX-500, Marantz CD67, Harman/Kardon HD750, Kenwood GE- 7030, Cabasse MT32 Alderney, Focal JMLab Chorus 707
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod Sasakr 5. 11. 2024 15:10

Vyřešeno, S23 Fe se u T-mobile doprodal. Co Xiaomi 14T? Výkonem úplně jinde, ale zase nemá bezdrátový nabíjení :-(
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod Nick Cave 5. 11. 2024 17:30

budeš hrát imrvere náročné gamesky?
tahle Motorola má bezdrátový nabíjení a slušný procesor
https://mobilmania.zive.cz/clanky/prich ... fault.aspx
Marantz 1060, Yamaha AVX-500, Marantz CD67, Harman/Kardon HD750, Kenwood GE- 7030, Cabasse MT32 Alderney, Focal JMLab Chorus 707
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod Sasakr 5. 11. 2024 23:13

IPS displej určitě ne. Navíc nevím, jestli tahle Motorola bude u T-Mobile, což potřebuji.

S těmi hrami... na té současné Mi 9 SE si dost emuluju PSP (dohrál jsem několik Need for speed, Test Drive Unlimited a třeba Split/Second), ale samozřejmě s novějším strojem bych rád zkusil i pokročilejší konzole (GameCube, PS2, případně Switch), případně Windows. No ale i když toho výkonu třeba nebude dost, tak to PSP to jistí.
Sasakr
Maniak

Předchozí stránka