BreC píše:Necelý měsíc bez příspěvku
Jak to jde? Pochlubte se nějakými novými telefony
Asi dva měsíce používán tohoto fesaka, nebo spíš fešandu?
http://m.gsmarena.com/motorola_moto_x_(2nd_gen)-6649.php
Hned jsem si od motoroly, nechal poslat unlock code, odemkl BL a nahrál z XDA alternativní CustomROM Nexus Experience s aOS6.0.1 postavenou na CM, maximální spokojenost.
Akorát tyhle custom ROM vyjma CM a možná některé o níž nevím, maji nevýhodu ze v menu nastavení/Info o telefonu, není nahoře dostupná volba aktualizovat, tak že bezpečnostní updaty se musejí udělat po vyjití nové flashnutim klasicky skrze TWRP mode, někdo na xda ale psal ze i kdyzbse to prehrajeba neudělá se wipe, vše by melo zůstat, ale po updatu je vždy lepší ten reset udělat a neplatí to zdaleka jen pro android, ta volba OTA kdy by se stáhl jen bezpečnostní update, ale docela chybí.
Ted mám tuhle verzi, rychlá stabilní se všemi výhodami CM
Jinak nevím jak u pětky ale Google šel s androidem co se týče zálohování a následně obnovy hodně do sebe, po hr jsem dal obnovit a čekal problémy jako dřív a ze budu zase mj. vše sypat do složek, ani náhodou, obnovilo se vše přesně tak jak před HR, rozmístění složek, všechny aplikace se stáhly v pořádku, všechno nastavení jak jsem mel se obnovilo, složky,rozmístění ikon prostě paráda.