Loader píše:@opasino,
v diskuzi o LG G6 jsem četl, že máš negativní zkušenosti s řadou G a V, jen mne zajímá, jaké?
Hoj, mi nějak tento tvůj dotaz utekl. Psal jsem:
Já však za sebe musím říci, že po všech těch peripetiích řady G, potažmo i řady V, u mě LG v důvěryhodnosti kleslo ještě o mnoho níže, než bylo. V současné době bych od nich dražší smartphone nekoupil.Možná to tak mohl někdo pochopit, ale nemyslel jsem to tak, že já osobně jsem měl řadu G i V a s nimi problémy. Myslel jsem zejména problémy s bootloopem, atp. Jestli jsi uživatelem - byl uživatelem, hlavně řady G, nebo alespoň máš lidi v okolí, kteří jej mají, předpokládám, že jsi se s tím setkal.
Celkově bych takový problém chápal u jedné řady při průměrném výskytu, ale když tím modely v řadě trpí ve značné míře a navíc se daný problém projevuje napříč řadami, je to IMHO velmi špatně. Osobně bootloop zejména u řady G považuji za daleko závažnější pro uživatele, než byl např. problém posledního modelu Note. Já osobně jsem si koupil od LG dva smarty a bohužel ani s jedním jsem nebyl spokojen. S géčkovým jsem navíc nebyl natolik spokojený, že jsem jej po měsíci prodal.
To, že se zatím u G6 o tomto problému neví, neznamená, že se neprojeví. Já bych to neriskoval a prostě mobil za 10k, u jehož modelů v řadě přímé či příbuzné je tento problém opakový, nekoupil.
Ale je to čistě můj názor, nikoho od koupi neodrazuji, ale když po mě chtějí radu na koupi telefonu, v dané cenovce se mu raději vyhnu. Ono je jasné, že přes výkon v porovnání s cenou jde o dobrou koupi, hw specifikace jsou také dobré, i tak je trh velký a skoro vždy je alternativa.