od Loader 30. 11. 2018 10:43
Pánové, nerad opět čeřím vodu, ale napsal jsem p. Lutonskému ohledně mých obav, že uživatel zumzumzum sem postuje odkazy, které trackuje, analyzuje a možná i monetizuje. (bit.ly, goo.gl) - pro neznalé, jakmile kliknete na tento odkaz od zumzuma, ví o vás, na co klikáte, jak dlouho jste na stránce atd, s tím že sesbíraná data může prodat či na nich přímo vydělává tím, že službu užívá. Rád bych, abyste to věděli.
Navrhl jsem trvalý BAN a opatření do budoucna.
Co se týče uživatele Nick Cave, navrhl jsem pouze napomenutí s tím, že Nick nejspíš nepoužívá žádné nekalé techniky (Myšpulíne, tvůj s.click odkaz na Aliexpress mne taky nepotěšil), ale pro mnoho z nás nepochopitelně postuje odkaz na každou kravinu, která je na internetu dostupná - tedy obyčejný posthunter, jak již bylo zmíněno.
Všem takovým uživatelům bych rád sdělil, že tohle je fórum, kde se diskutuje. Vaše odkazy ničí podstatu fóra. Vaše motivace je mi neznámá a rád bych, kdybyste se k tomu vyjádřili - ať už mě do SZ či veřejně.
Budu rád, pokud budete odkazovat pouze nějaké užitečné odkazy, nikoliv titulek článku a jeho URL. To je nesmysl.
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.