Taky to nějak nepobírám Nortona mám legálně To v jaké pozici je s ohledem na naše zákony stahování filmů je snad jasné, stahování filmů a muziky je legální, sdílení ovšem nikoliv. U softwaru je to ovšem jiné. dejv
Je dobře, že tohle není warezové fórum. Tohle mi došlo v mailu, nebudu říkat od koho, ani z jakého fóra. Pokud máte na mysli to, že si uživatelé vyměňují odkazy na to, co naleznou na internetu ke stažení, pak to nelze považovat za warez a není to z pohledu českého práva ani nelegální. Takové odkazy naleznete na všech světových fórech.
Stát nechává sociálně slabé ve štychu, snižuje jim dávky, zmenšuje jim prostor pro život," dodal. Podle něj je tak zcela logické, že jsou tito lidé frustrovaní a uchylují se k násilí.
Situace v Rumburku. Tak opět poslední věta, dnes to říkám už podruhé. Každý asi ví, že sociální slabí jsou naši barevní spoluobčané, že ano. Tak logické. Hm.
Jsou to lůzy co nechtěj makat a je jedno jestli je černej nebo zelenej. Všechny tyhle šmejdy živíme z daní. Každýmu lopatu a koště a dokud se nebude moct jíst z chodníku na ulici, tak nebudou dřepět doma a čumět na krávoviny v televizi. dejv
Tak samoška vodoucha zase perlí, prej mám vodafone data passport zrušený k 23.06.2011, ale účtujou mi to do teď, ***** červený. dejv EDIT: Tak úplně ***** to nejsou, přijde dobropis Ještě že nikam nemusim jít, bych střílel