SuperPokec

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MgX 30. 10. 2019 07:37

dejvidek píše:Toleruješ chlív na fóru, ke kterému se neumíte postavit čelem, tak si chodíte hladit funkce na smeťák? Super! Jste fakt dobří, co dobří, nejlepší!
A to slohové něco je třeba ignorovat. A že na smetišti se za ty léta neignoroval nikdo, ani ten Luke s milionama sedmičkama co se banoval na 150x :-D
dejv

Arogantní, neobjektivní, útočné a často i vulgární něco by se naopak ignorovat nemělo.
S pozdravem MgX
MgX
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod uiqjirka 30. 10. 2019 07:53

mople71 píše:Jaky chliv? :O Jestli myslis tady tu "diskuzi" uiqjirky, sandry a MgX, tak varovani padlo, pokracovalo-li by se ve stejnem duchu, jiz by se to neobeslo bez zasahu. :)

Dejv jasne myslel chliv na foru, ktery se tu nescetnekrat resil, ne na smetisti. ;-)

sandra píše:Jirka musíme se nějak domluvit. Já se taky rada projedu, i když o víkendu to bylo 500 km, ale šestiválec brumlal krasne :-)

6 valců a jeste lepe 8 valcu se poslouchá moc pekne. Taky ten zvuk mam rad. :-))
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MgX 30. 10. 2019 07:59

Kdyby si každý zametl před vlastním prahem, žádný (skoro žádný) chlív by nebyl.
S pozdravem MgX
MgX
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sandra 30. 10. 2019 09:22

Dejv mohl bys za nama dojet na pokec :-))

Jirka, přesně, je radost to poslouchat, někdy vypinam i rádio :D Skoda, ze v dnešní době už je to poměrně rarita. Motory s obsahem 1 v tom se vůbec neda jet, teda já už to neumim :D Ale ty mas asi možnost těch válců poslouchat vic, já mám jen jednoho :-)) Všichni v okolí max 2.5 TDI :D a to je moc, spíše těch 1.2 :D

Jirka, Dejv: myslíte, ze je ještě mozny aktualizovat na poslední fw na Nokii E52? Mám dve :-)) ale brand operator, toho bych se potřebovala taky zbavit a rada bych, aby byly čisté. Seter mi rikal, ze už vsechno Nokia vypla. To PC Suite už mi fungovat teda nebude? Mám fw z roku 09 :D
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod uiqjirka 30. 10. 2019 13:16

Ne, PC Suite uz pekne dlouho nefunguje, mozna jeste nekde fw mam, ale neslibuji. Flashnout bych to jeste mel umet.

Jj, taky si vypinam radio, kdyz jedu v takovem bezninovem voze s peknym projevem.
Vysavace ala 1.0. 1.2, 1.4 apod, des..
Jeste horsi je, ze dnes se dela zvuk motoru pres repro.. :roll:
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dejvidek 2. 11. 2019 19:04

mople71 píše:Jaky chliv? :O Jestli myslis tady tu "diskuzi" uiqjirky, sandry a MgX, tak varovani padlo, pokracovalo-li by se ve stejnem duchu, jiz by se to neobeslo bez zasahu. :)

Jo aha, ty si to ke všemu nepochopil, výborně :-D
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sandra 2. 11. 2019 19:15

Dejv to je cele marne, co chces od fora, co vedou tito :D
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod opasino 2. 11. 2019 21:52

Snad nejhorší pivo, co jsem pil.
Obrázek
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ze.us 3. 11. 2019 11:25

Vzdyt tam pisou 'letni pivo'. A ty si ho das v listopadu!
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 3. 11. 2019 13:46

sandra píše:Dejv to je cele marne, co chces od fora, co vedou tito :D

Moc sem neočekával, to je fakt :-D dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Loader 5. 11. 2019 21:42

Dejvidek, sandra:

Mrzí mne, že tohle čtu. Pokud máte konstruktivní a realizovatelný nápad, jak to zlepšit, pošlete mi SZ. Můžete se mi tam i vyplakat. A nebo se můžete podílet na chodu fóra, pokud Vám na něm opravdu tak záleží (kromě Dejvidka).

Ale tohle:
sandra píše:Dejv to je cele marne, co chces od fora, co vedou tito :D

bych rád už nikdy neviděl. Uvádějte konkrétní případy, jména. Tyhle zprávy umí psát každý kdo má přístup na internet. ;-)
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Moderátor

Odeslat příspěvekod dejvidek 6. 11. 2019 19:57

Sandro už si se vyplakala? :-D A hlavně nepiš "tito" to rádi nečtou, ju? :-D A nebo rovnou se můžeš podílet na chodu fóra, to se přece jen tak neodmítá :D Moderátorka sandra, ty vago :D dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sandra 6. 11. 2019 21:13

Dejv jasne, pláču smíchy :D pro ty oranžové asi takhle: jdete přímo tam, ono už tam vlastně jste a dost dlouho :DTo nema chybu, ještě k tomu takový žvásty. Díky, fakt jsem se pobavila :-))

Dejve k...a uveď jména! :D
Naposledy upravil sandra dne 6. 11. 2019 21:15, celkově upraveno 1
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod dejvidek 6. 11. 2019 21:14

A já myslel, že se budeš podílet na chodu fóra, taková modla by si byla :-D dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod uiqjirka 6. 11. 2019 21:15

:D :D :mrgreen: :mrgreen:
Naposledy upravil uiqjirka dne 6. 11. 2019 23:27, celkově upraveno 1
uiqjirka
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka