Tak já vše mám takže nějaké to oblečení, parfém a tak. Dárky spise raději dávám než dostávám. No ale nadělil jsem si k letošním vanocúm nové auto, 30-31 si jej půjdu vyzvednout a nemohu se už dočkat
Nevim cim jezdis ty ale par lidi co ho mají znam a jsou spokojeni. Chtel jsem puvodne nove clio ale 208 se mi libi zkratka vic a fabie ci ty ohavnsti hnujdaj bych nechtel ani zadarmo
Naposledy upravil Cheetah007 dne 28. 12. 2019 18:14, celkově upraveno 1
Takže jsi si koupil vylepšené Polo. Hmmm. Poznat výhody keyless, tak nebudes chtit jinak, klice už se nepoužívají par let Ta solidní výbava by mě zajímala. Aspoň DAB, nějaký lepší sound systém? 4x4 asi tezko, navigace? No povídej
Nepotřebují auto nadupany xx vecma a s kdovíjakým výkonem,každý má jiné požadavky, tvé jsou patrné někde jinde. Mě 1.2 PureTech atmosféra naprosto vyhovuje auto je živý má odpich a výborně se mi v něm jezdí, dál to rozebírat nebudu
Citah mas pravdu, tříkolku bych si nekoupila. Měl sis připlatit a koupit aspoň normalni auto ale tak když si myslíš, ze ti to vyhovuje. Měl si svézt v necem pořádným. Mluvil bys jinak. Ale tak tehle aut se dealeri aut potrebuji zbavit, tak jsi jim aspoň udelal sluzbu
Cheetah007 nevim co mas proti fabiim, mam TSI-cko (2012) uz tri roky a krome oleje nebylo potreba nic delat, ale kamoska ma 208-ku a furt neco spatne, no jo francouzi.