Napsal jsi to hezky, ale pulka zde pritomnych to stejne nepochopi.. Tak jak rikas - mam iPhone na praci a jeste nikdy jsem nebyl spokojenejsi. Aneb kdo si opravdu iPhone nevyzkousi, tak to tezko pochopi. Ja po prechodu z WM na Symbian koukal, jak nekdo muze Symbian pouzivat - takovy zkrip...ny system... Nic horsiho jsem nezazil. A kdyz porovnam prechod na MAC OS, tak zjistuji, ze sice neni tak rozsiritelny, jako WM,ale v tom, co umi, je nesrovnatelne lepsi , nez WM.. A umi toho uz opravdu dost. Doufam, ze az Steve spusti AppStore, tak se konecne zavre pusa tem, kteri porad maji vyhrady...
Hlavne si myslim, ze pokud ma byt telefon opravdu pouzitelny, napr. na web , tak uz to proste bez dotykoveho displeje nejde. Tam, kam jsem se se Symbianem dostal za pul minuty, jsem u WM,ci iPhonu za par vterin. Proste pokud telefon na praci, tak jedine WM,MAC OS...
Toto je v rozporu z pravidly???? Reknete mi presne co... Jestli se to majitelu telefonu znacky nelibi, tak co - nemaji tu v tom pripade co delat. Mame demokracii, mohu vyjadrit svuj nazor. Oznacte mi presne cim urazim a koho tim urazim...
A pokud vim, tak stredem vesmiru jsou zdejsi moderatori, kteri mazou prispevky, ktere by neco mohli pro budouci majitele prinest. Proste nazor, ktery je v rozporu se zdejsimi moderatory, je hned urazka apod..

Jsem mistni oblibenec, vyvolavac flejmu vsech kategorii. Kdo si chce zaflejmovat, necht posle SZ a nasmeruje me na diskuzi, kde mam udelat chaos a vyvolat paniku.