iPhone - pokec & flame

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tonda512 6. 7. 2008 14:37

seterwohipikule píše:mcmichal: mám dojem, že iphone by jsi poradil i staré babce.

Jako všichni co mají iPhone......kdokoliv shání jakejkoliv mobil, tak je nejvhodnější iPhone
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mcmichal 6. 7. 2008 14:42

Tonda512: "kdybych dal vedle sebe dva telefony. dva úplně stejný telefony a o jednom vám řekl, že je iPhone. kterej byste si vybrali?"
"Jasně že iPhone!"
 Macbook Pro Retina 13" mid-2014

Intel Core i5 4440 + Noctua U14S / ASUS B85M-E / 8 GB DDR3 / Corsair RM 650x / MSI GTX 970 GAMING / Intel 530 120 GB / FD Define R4 + 6× Noctua NF-P14s redux-900
mcmichal
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 6. 7. 2008 14:44

Já bych iPhone nebral.....ať už kvůli BT, nebo absenci klávesnice....
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod frantysek 6. 7. 2008 15:28

Tak priznivci Applu neumi argumentovat. Mam pocit, ze Nokiari neargumentuji a i ostatni, nerekli totiz v cem je jejich telefon podstatne lepsi, nic takoveho jsem neslysel. Jen BT a pak absence klavesnice, coz mne na skodu vubec neni. Jinak posilani pres wifi, umi zrejme kazda nokia, stejne tak adhoc, a dalsi kopu certifikatu na wifi, ze? :-) Nikdo z Vas mne nepresvedci, ze pro mne existuje nejaky lepsi mobil.. Bohuzel mam svuj nazor a sve pozadavky a ty iPhone plni na stoprocent, a pokud se chcete sami obirat o cas s Nokiemi a jinymi telefony prosim, ale cas jsou penize. Nehodlam se tady hadat s temi lidmi, co si na mobilmanii prectou charakteristiku telefonu a tim to konci, je to smesne. A divat se na parametry a pouzivat telefon je absolutne jina vec.

Jinak abych pravdu rekl a uz jsem to tady rekl, mel jsem nazor na iPhone stejny jako vy, take jsem Apple neznal a teprve ho poznavam.

A pouzivam stejne vyrazy, blbecek a debil jako vy, totiz, vlastne je po vas jen opakuji..

no jeste modi si vyskakujou, ja nemam argumenty? oni nemaji argumenty a ostatni se jen navazi, byly to prvni, co pouzily vulgaritu...

aspon si to prectete, kdyz neco konstatujete, vyrezavate to z diskuzi, tak se nedivim, ze nevite o co jde. jinak takovy amateri, co si koupi Touch, to je fakt sila 8 litru za tu kravinu. :-) jiz sem nevkrocim, jelikoz ostatni o iPhone nic nevi a nepodali mi zadne podklady, ktery by iPhone omezovali ve fungovani jako bezny telefon.. jedine co udelali je, ze mne oznacili za fanatika, kdyz sam iPhone nevlastnim..
Naposledy upravil seterwohipikule dne 6. 7. 2008 16:30, celkově upraveno 1
Důvod: 3 příspěvky sloučeny
frantysek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sandra 6. 7. 2008 15:36

Je blbý, když někdo ani neumí používat tlačítko editovat, že.
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod mareq0 6. 7. 2008 16:09

Jenom vám tu něco hodím a už radši mažu pryč :D

Davové šílenství alá iPhone:
http://mobil.idnes.cz/na-iphone-3g-se-uz-stoji-fronty-do-prodeje-pritom-jde-az-za-pet-dni-ph0-/iphone.asp?c=A080705_200230_iphone_apo
Obešel já polí pět!
mareq0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 6. 7. 2008 16:35

mcmichal píše:"kdybych dal vedle sebe dva telefony. dva úplně stejný telefony a o jednom vám řekl, že je iPhone. kterej byste si vybrali?"
"Jasně že iPhone!"

hocico ine, len nie iPhone :mrgreen:
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 6. 7. 2008 16:39

Tonda512 píše:
Jako všichni co mají iPhone......kdokoliv shání jakejkoliv mobil, tak je nejvhodnější iPhone

EDIT: smazané, špatně jsem si to přečetl :shock:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jannnn 6. 7. 2008 16:46

podle mě to ale Tonda myslel právě ironicky :-)
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tomopk 6. 7. 2008 17:38

EOSCompany píše:tomopk: Vubec nechapu, kam tim miris, co tim chces dokazat...

Hovorilo sa o rýchlosti, skúste dokázať že je iPhone v tejto obyčajnej veci rýchlejší ako 6120c.
EOSCompany píše:A ted neco i pro ty nenormalni: http://www.youtube.com/watch?v=xGj7HdPxvaA
http://www.youtube.com/watch?v=vHIKyrJP ... re=related
Aneb navod, jak vas uvolnit od hracek, co nosite po kapsach.

Vubec nechapu, kam tim miris, co tim chces dokazat...
HD2
tomopk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Martas06 6. 7. 2008 21:10

TO frantysek
Napsal jsi:
A pouzivam stejne vyrazy, blbecek a debil jako vy, totiz, vlastne je po vas jen opakuji..

ABY BYLO JASNO: :pozor :arrow: Vyrazy "Debil" a "Blbecek" si zde jako prvni zacal uzivat TY tak se LASKAVE UKLIDNI nehraj si ze jsi "sezral vsechno moudro sveta" a kdyz se ti nelibi zdejsi diskuze,nikdo te nenuti SEM CHODIT. :!: :!: :!:

:!: Opravdu uz me ty tve kecy zacinaji S :!:
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Domca 6. 7. 2008 21:14

Neříkám že je iPhone šrot( :) )Ale !Nemůžete jej pořád srovnávat s WM!
iPhone vede a dlouho bude vést v hudbě tečka nic víc.a možná ještě to ovládání pravda Ale WM budou !Vždy!Lepší..Pokud se nezačne Apple chovat jinak k zakazníkům
Domca
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 7. 7. 2008 14:16

jannnn píše:podle mě to ale Tonda myslel právě ironicky :-)

Ano. Mám antipatie k iPhonu. Jediné co se mi na něm zamlouvá jso ikonky uzpůsobené pro prst. Sám je používám. Toť vše....je to hračka pro děti...takový kecy jako kdo něco posílá přes BT atd. jim nežeru....BT využívám několikrát denně a doma skoro furt...myslím, že zde jsem četl, že něko dokáže psát rychleji na iPhonu než uživatel na qwerty klávesnici :oboze ten mě fakt pobavil....když kritizujete fotoaparát, tak vám oponují tím, že fot. v mobilech stojí za hov*o....to mi připomíná argumentaci z jiného fóra: Chci tu radar, protože ho nehce Paroubek!
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod EOSCompany 7. 7. 2008 19:31

Doufam, ze od koupe iPhonu odradim jeste vic lidi... :mrgreen:
jinak ta domobrana, o ktere se tady psalo - v zamcenem threadu... za coz dekuji moderatori :tleskani .... nevznikla od toho, aby se fanaticky obhajovala nepravda apod... Kdo si precetl uvodni tezi, tak jiste vi..
Vznikla proto, aby tady suldove, jako jsou nekteri zde, nesirili bludy...
Jeste zareaguji na ty dorucenky... Opravdu je iPhone neumi :mrgreen: A to tak ze vubec, ani nejde nic nainstalovat, aby je umel :mrgreen: Proste kdo chce dorucenky, ruce pryc... ;-)
Holt Steeve Jobs si uvedomil, ze tato vysoce pokrocila funkce nejde implementovat do takoveho kusu srotu :-P
Uz me ty pubertalni plky zmahaji.. Radeji se presunu na stranky Radka Hulana, ktery zase pise, jak je nVidia skvela a jak jeho Kaiser umi vsechno (dokonce mu nahradit i zenu, ktera kdyz zjistila, co si to vzala .......... nebudem to rozvadet... pac jinak je Radek docela fajn clovek.. mit ho doma, nenudim se :mrgreen: )

sandra píše:Je blbý, když někdo ani neumí používat tlačítko editovat, že.

Jak se to dela, Sandro....? Naucis nas to?
Naposledy upravil snowboarder dne 7. 7. 2008 19:33, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny, používejte tlačítko UPRAVIT
Jsem mistni oblibenec, vyvolavac flejmu vsech kategorii. Kdo si chce zaflejmovat, necht posle SZ a nasmeruje me na diskuzi, kde mam udelat chaos a vyvolat paniku.
EOSCompany
Junior

Odeslat příspěvekod tomopk 7. 7. 2008 19:34

EOS, si trápny, keď človek uvedie argumenty tak radšej neodpíšeš, skoro na nič si mi neodpovedal. Aspoň som si o tebe urobil mienku.
A tá domobrana pôvodne mala slúžiť na ten účel ale zvrhlo sa to... Bohužiaľ.
HD2
tomopk
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka