od (CZ)Mirek 5. 9. 2008 20:48
Když řeším problém s operátorem, tak samozřejmě, ve vší slušnosti. Když mi furt nabízeli tarif Bav se, taky jsem byl slušný, ochotný a milý.
Ale zavolat mi nějaká cizí ženská od jiného operátora asi se neudržím.
Jak mi vůbec může něco nabízet? Já snad vím kam volám a co je pro mě výhodné, a jak budu chtít tarif od O2 tak si zajdu do prodejny a rozhodně ho nezřídím u nějaké potulnice, to ani náhodou.
Jinak tarif Bavse bych nechtěl ani omylem, nabízela mi, počítali jsme, ušetřil bych za měsíc cca 280 Kč, ale říkal jsem Nechci. A to kvůli časovému závazku, jak já můžu vědět kde a jak často budu volat za 3 měsíce nebo nedejbože za rok?
Proto časový závazek nikdy. Ale vysvětlit to operátorce bylo peklo, než to pochopila. Kdoví co se může všechno stát. Stane se nějaké neštěstí, nebudu volat vůbec, a na co pak budu ty volné minuty platit?
Jinak měl jsem tarif T1, měsíčně provolal 98 minut, 180 SMS ale pro mě to bylo nejvýhodnější.
Cena minuty mi vycházela na zhruba 4,50 kč což je docela slušné, měl jsem balík 50 volných minut nějak za 230 kč nebo kolik to bylo, nevím.
mobily: T2288R > OT311 > T192 > S25 > MT50 > M55 > MC60 > CT65 > OT303 > K300i > ME75 > K750i
Internet: garantovaná linka 4 Mbps
Disky: 200 GB Seagate, 250 GB Seagate, 640 GB Western Digital