Používáte EMS?

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Deleted user 8. 9. 2008 22:14

Brutální nevýhodu bych v tom neviděl. Dnes už na barevných telefonech nejspíš nikdo moc nepoužívá ani jeden ze systémů, většina lidí podle mého v textovkách víc ocení a využívá obyčejné grafické smajlíky. V době monochromatických displejů, kdy SMSky s černobílými obrázky byly aktuální, bylo zase mezi běžně rozšířenými mobily mnohem víc Nokií se Smart Messagingem, než telefonů ostatních výrobců, co zvládaly EMS - to hlavně proto, že Finové měli výrazný časový i množstevní náskok. V neposlední řadě třeba podotknout, že podpora Smart messagingu je pro všechny Nokie jednotná, zatímco k EMS si přistupuje každý výrobce tak nějak podle svého.

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 8. 9. 2008 22:32

Těžko říct, pravda ale že EMS předdefinované animace posílám jen na SE, tam to používám často. Na přístroj jiné značky to posílat nebudu, protože nikdy nevím, jak se to zobrazí příjemci.
mobily: T2288R > OT311 > T192 > S25 > MT50 > M55 > MC60 > CT65 > OT303 > K300i > ME75 > K750i
Internet: garantovaná linka 4 Mbps
Disky: 200 GB Seagate, 250 GB Seagate, 640 GB Western Digital
(CZ)Mirek
Junior

Odeslat příspěvekod teplice 17. 9. 2008 18:39

EMS určitě - dneska podáte, zítra dodáme :-P
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 17. 9. 2008 18:59

jo, to je jediný co u český pošty funguje :mrgreen:
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod snowboarder 17. 9. 2008 19:01

a obchodní balíky 8-)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod teplice 18. 9. 2008 18:44

snowboarder píše:a obchodní balíky 8-)

ani zdaleka ne ;-)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Předchozí stránka