Četl jsem katalog T-M Pro Mě a všiml jsem si změny u nabídky internetu pro mobil. Teď je tam napsána jenom cena, pro koho je tarif určen a na co je určen. Po přečtení můžete nabít dojmu, že se udála nějaká změna, dokonce i po zbežném přečtení malých poznámek. Ve skutečnosti, pokud si to pořádně přečtete, tak z toho zmatku pocjopúíte, že se zřejm+ nic nezměnilo.
T-M má ještě nový tarif Twist Internet Lite, který má max. rychlost 512kbps a FUP 200MB za cenu 249 Kč. Můžete surfovat přes 4G/EDGE/GPRS.
Citace z ceníku píše:Uvedené ceny jsou v Kč včetně DPH. Ceny hlasových hovorů a SMS se u tarifů Twist Internet a Twist Internet
Basic řídí tarifem Twist Standard (nelze však využívat službu NEJ), u tarifu Twist Internet Lite se řídí tarifem Twist
ProSMS. Změna tarifu Twist Internet, Twist Internet Basic nebo Twist Internet Lite na jiný Twist tarif není možná.
Jinde než v ceníku jsem to na stránkách T-M neviděl.
Zajímalo by mě, jestli to bude fungovat i přímo v mobilu nebo ne. Jinak to totiž nemá význam. No a ta cena stejně za moc nestojí.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6
Nějak nemám čas.