Obyčejně takové věci nedělám, ale chci tímto důrazně varovat před jednáním T-Mobilu.
Přítelkyně se před dvěma lety nechala ukecat pro změnu z twistu na paušál (kredit 250). Samozřejmě to bylo vzhledem k malému používání velmi nevýhodné, ale měli jsme si to spočítat a ne věřit lžím operátorky o tom, jak je to v tomto konkrétním případě výhodné, naše blbost

.
Za 2 roky se tam tím pádem nastřádala téměř tisícová částka neprovolaných korun které nejdou převést zpět na twist. Na zákaznické lince nám nabídli přechod na nižší tarif 150. Přítelkyně souhlasila, ovšem s několikrát zdůrazňovanou podmínkou, že tarif bude na dobu neurčitou

, neboť hodlá přejít na Twist jakmile se podaří vyčerpat volné minuty.
Pak už jsme se jen nestačili divit:
- Po návratu z dovolené přišel dopis s gratulací ke smlouvě na 2 roky.
- Voláme na infolinku: Arogantní operátorka řekla přítelkyni, že má smůlu a nic s tím už nejde dělat.
- Zavolal jsem tam já, sdělil, že udělali chybu a ať jí napraví. Operátor si vyžádal několik minut na poslech záznamů a pak mi řekl, že operátorka udělala při objednávání chybu a tudíž záležitost odešlou na reklamace - vyjádření máme čekat do 3 dnů.
- Zavolali jsme třetí den a bylo nám řečeno že ty 3 dny byly myšleny pracovní
- zavolali jsme 3 pracovní den a dozvěděli jsme se, že reklamace se vyřizují měsíc
- pak se dlouho nic nedělo, pouze jsem v mezičase zjistil, že na vyúčtování přibyl poplatek za zaslání výpisu, který se u tarifu 150 platí, což nám operátorka "zapomněla" sdělit.
- No, a protože měsíc už byl dávno pryč, se přítelkyně rozhodla opět přeptat jak si stojí naše záležitost, nebo jestli opět neprodloužili lhůtu na reklamace. A světe div se, po přezkoumání soudruzi z T-Mobile najednou obrátili, slečna na co sjednávala smlouvu prý chybu neudělala a mají prý od přítelkyně nahraný souhlas se smlouvou na 2 roky. Nahrávku s údajným souhlasem nám prý nepošlou, můžeme si prý stěžovat písemně a pak se možná dočkáme.
Nikdy jsem si o našich operátorech nedělal, žádné iluze ale jsem opravdu zhnusen. S takovou arogancí a lhaním jsem se ještě nesetkal.
Teď zvažuji co dál, a jestli má vůbec smysl něco dělat, když všechny nahrávky jsou u T-Mobile, který je může zničit, nebo upravit dle libosti - času si na to získal dost.
![]:-< ]:-<](./images/smilies/16.gif)