O2: Výměna provozních systémů, nedostupnost některých služeb

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod KubbY 7. 6. 2009 19:56

snowboarder: žádný počty na intranetu nejsou a nikdy nebyli ;-) Maximálně tam jsou hodně obecná čísla. Protože skutečnost je tak citlivá informace, že jí má k dispozici pouze omezený počet lidí a rozhodně ne prodejci a lidi z péče.
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod andre (novy) 7. 6. 2009 20:25

čísla, která se ke mě dostali jsou od ASM pro Business a rezident segment.

Jinak CDMA stále není možno aktivovat, snad zítra..
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dexter89 7. 6. 2009 20:29

KubbY píše:snowboarder: žádný počty na intranetu nejsou a nikdy nebyli ;-) Maximálně tam jsou hodně obecná čísla. Protože skutečnost je tak citlivá informace, že jí má k dispozici pouze omezený počet lidí a rozhodně ne prodejci a lidi z péče.

KubbY proc mi prijde ze lidi na prodejne a na CC jsou por tebe nejvetsi povl kterej nicemu nerozumi a do niceho by nemeli co kecat...promin ale mne to urazi a stve mne, kdyz potom kryju zadky takovym arogantnim lidem jako, mi proste prijdes, ty...vis vse nejlip vis o vsem co se v telefonice sustne stojis za claudii...a stejne si mi nerekl jakou pozici hajis a je mi jedno v jakym segmentu
dexter89
Junior

Odeslat příspěvekod John2 7. 6. 2009 23:33

KuBBY: ... žádný počty nebylY, nikoliv nebyli ! :-[
John2
Junior

Odeslat příspěvekod Petrkiller 8. 6. 2009 15:07

Ahoj poradi nekdo? Zjistil jsem ze O2 nabizi konferencni hovor..treba se 3mi ucastniky naraz. Zajimalo by me teda kdybych telefonoval pomoci konference se vsemi tremi ucastniky naraz treba 10 minut .. takze bych platil misto 40kč 120kč? Je to tak? Prosim o odpoved :)

A jeste neco .. kdyz uz mam aktivovane CDMA pripojeni funguje porad ikdyz nove aktivovat nejdou ne?
Petrkiller
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 8. 6. 2009 15:10

Ne, platil bys za každé číslo, na které bys volal, takže pokud budeš volat pěti lidem a pak je spojíš do jednoho, budeš i tak platit 5 hovorů. Platíš prostě každý odchozí směr.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod andre (novy) 8. 6. 2009 23:22

to Petrkiller: Pokud jiz mas CDMA aktivovane, tak ti samozrejme funguje, ale to asi vis pokud zapne smodem a pripojis se.

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Helena1 16. 6. 2009 12:20

Od 21.5. mám objednávku mobilního Internetu na cesty. Od té doby až do včerejška jsem měla každý den stejnu zábavu. Připojit modem k notebooku, zjistit, že služba ještě nefunguje, zavolat zákaznickou linku, poslechnout si od operátora pohádku proč nefunguje, zavěsit, uklidit modem. Dnes jsem šla s krabicí s modemem do prodejny, že ho vrátím a zapomenu rychle na O2. Nevzali ho, i když se divili (možná že jsou dobří herci) proč služba nefunguje, ale dali mi za pravdu, žeo pravdu není zapojena. Tak dnes asi jako poslední krok modem rozšlapu.
Helena1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zivan 16. 6. 2009 12:30

Tak postup s prenesenim cisla. Cislo od O2 k Vodafonu preneseno, ted jen drobny problem. Nikdo z O2 se na to cislo nedovola (neni to moje cislo, mam jen zprostredkovane info, ze to hlasi "volane cislo neexistuje"), z Vodafonu nebo T-Mobilu neni problem :(
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod andre (novy) 18. 6. 2009 16:59

Tak z Claudie se nam neprolevaji dotace do puvodniho systemu, takze taky dobra vec. MOBIL PLUS CDMA nejde, neprepisuji se vyrobni cisla modemu.

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Snekac 18. 6. 2009 22:53

Helena1 píše:Dnes jsem šla s krabicí s modemem do prodejny, že ho vrátím a zapomenu rychle na O2. Nevzali ho, i když se divili (možná že jsou dobří herci) proč služba nefunguje, ale dali mi za pravdu, žeo pravdu není zapojena. Tak dnes asi jako poslední krok modem rozšlapu.

Dnes už by ti peníze vrátili, jak ti radíme i zde. Zkus zajít znovu ;)
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod fikyyy 24. 6. 2009 19:01

je to jiz 17 dni, co mi prisla postou sim od O2, kterou sem si obednaval na prodejni lince O2 ,tarif neon xxl. bohuzel i pres ujistovani operatoru, ze k aktivaci dojde do 5 pracovnich dni, se tak dosud nestalo i pres urgence, pry to zalezi na systemu. prijde vam toto v d nesni dobe noramlni? kdybych nemel predplacenku, tak jako nebudu treba mesic volat?
:grr: stalo se to nekomu taky?
Naposledy upravil Michal P dne 24. 6. 2009 19:07, celkově upraveno 1
Důvod: Připojeno ke stávajícímu tématu, ono zde máš částečně i odpověď na tvoji otázku.
fikyyy
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 24. 6. 2009 19:08

No nyní to není nic až tak neobvyklého no :( 5 pracovních dní často nedodrželi ani před změnami.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snowboarder 24. 6. 2009 19:40

Já se divím, že lidi tohle O2 žerou. Bych se na to zvysoka vybodl. A ten přístup operátorů? No počkejte si, vy chcete být naším zákazníkem - váš problém. Tohle jsem ve společnosti, které by mělo záležet na zisku zákazníků - nezažil.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod fikyyy 24. 6. 2009 19:45

no vsak taky hned jak mi to aktivujou, tak pozadam o zruseni smlouvy, driv to bohuzel nejde :-/
zlatej vodafone a jeho vstricnost, zatim vzdy bez problemu a na slevach a i treba odpusteni pausalu u netu se dalo domluvit, Tmobile nevim, zatim sem s nima nemel tu cest
fikyyy
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka