ivm

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Snekac 27. 6. 2008 12:32

esquire: Ale tak to zas neber že odejdou tisíce, ale rozhodně na tom Vodafone nebude vydělávat, pokud jako jediný takové zvýhodnění nemá.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Thom 27. 6. 2008 12:34

snow.: Však píšu, že se to dá suplovat jen částečně, u toho, kdo moc neprotáhne. Já mám často k dispozici wifi či celého kompa, takže k tomu limitu se ani moc nepřiblížím (i když jsem to měl na zkoušku, tedy neomezené, protáhl jsem kolem 10 MB).
Navíc u O2 bude, krom velkých měst a výjimek pokrytých EDGE, dost žalostná rychlost :( Voda a Téčko má EDGE všude, kde ho potřebuju, O2 na tom tak dobře není.
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 27. 6. 2008 12:43

Snekac: Ono to nebude zase tak horké. O2 prakticky nemá EDGE a pokud nejsi mezi vyvolenými v Praze či Brně, tak pojedeš jen přes GPRS. Koneckonců, O2 ani EDGE nezmiňuje jako jednu z technologií, kterou disponuje - viz katalog O´všem. Takže na nějaké solidní používání internetu v mobilu tu zbývá opět jen T-Mobile a Vodafone, kteří mají EDGE takřka všude.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bart.homer 27. 6. 2008 12:49

Tak nějako jak říká Esquire...O2 nemá EDGE skoro nikde, tak leda se připojovat přes pomalý GPRS a oproti Twist Surf Plus je to zase výstřel do tmy... :-P Surf Plus je výhodnější. A navíc dá se velmi jistě očekávat, že v tom bude nějaký háček, jak to O2 má vždycky ve zvyku. Takže děkuji. Nechci. :mrgreen:
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 27. 6. 2008 13:38

Jen mě trochu zneklidňuje, že se to ještě nikde kromě mobilmanie neobjevilo....jak je u O2 zvykem, tak každou podobnou službu doprovází masivní reklamní kampaň....
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Snekac 27. 6. 2008 14:02

Vzhledem k tomu, že to budou teprve odlaďovat není se co divit.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod andre (novy) 27. 6. 2008 14:22

no ono popravde, pokud je clovek na ICQ nebo stahuje textove maily, tak je jedno jestli jede na EDGE nebo GPRS.

Co se tyce toho , ze o tom ostatni servery nepisi, zrejmy duvod bude nejspise to, ze O2 to zatim nikde oficialne nepredstavil.

Ale oficialni spusteni bude 1.7. prubzene se budou dolnovat dalsi typy telefonu. Ale prozatim to budou telefony z rady N, E, a vyssi tridy telefonu.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 27. 6. 2008 15:05

Docela me prekvapuje ze u tech pausalu uvadeji i wap kdyz u dosavadniho datoveho pausalu byl wap omezeny na 0,5 MB mesicne. A to u pausalu za cca 6x vyssi cenu.
A co takhle kdyby O2 konecne neco udelalo s cenou dat pro pausalni zakazniky. Proc je to o tolik drazsi nez totez u predplacenek?
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Thom 27. 6. 2008 15:16

Ono je to už i dražší než v roamingu :/
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 27. 6. 2008 15:20

Tonda512 píše:Jen mě trochu zneklidňuje, že se to ještě nikde kromě mobilmanie neobjevilo....jak je u O2 zvykem, tak každou podobnou službu doprovází masivní reklamní kampaň....

a proč by mělo? vždyť to ještě není spuštěné, teprve to představí, sem se dostaly pouze zatím tajné informace, které nejsou oficiální :oboze

Fido+ píše:Docela me prekvapuje ze u tech pausalu uvadeji i wap kdyz u dosavadniho datoveho pausalu byl wap omezeny na 0,5 MB mesicne. A to u pausalu za cca 6x vyssi cenu.
A co takhle kdyby O2 konecne neco udelalo s cenou dat pro pausalni zakazniky. Proc je to o tolik drazsi nez totez u predplacenek?

no, i cena v zahraničí už je teď levnější (myslím tím v roamingu) :-) ale údajně s tím mají něco dělat, po neonových tarifech přicházejí postupné úpravy a data v nich mají být také
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tonda512 28. 6. 2008 01:11

S tou cenou je to fatk....nevim proč jíá, který několik let platim paušál plaim 0,238kb/kč a člověk co si nabije kredit platí mnohem méně....
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MSwamp 1. 7. 2008 08:59

tak se zdá že tato služba bude aktivní až od 9.7.2008 http://www.cz.o2.com/osobni/cz/sluzby/cenik/gsm/data_fax-internet_v_mobilu.html
Chceš-li být hodinu šťastný - opij se.
Chceš-li být celý večer šťastný - jdi tančit.
Chceš-li být tři dny šťastný - ožeň se.
Chceš-li být týden šťastný - poraž vepře.
MSwamp
Junior

Odeslat příspěvekod T.I.P 1. 7. 2008 15:02

Áchjo, to snad není možný :( Zrovna když v neděli jedu pryč tak to ještě nebude, pak mě to je teoreticky na nic :-D
T.I.P
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 1. 7. 2008 15:23

Si pořiď Twistku a máš to na 2 tejdny zadara 8-)
Nebo Vodafone a máš to zadara (skoro) 2 měsíce 8-) 8-)
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tonda512 1. 7. 2008 15:51

No tak já to ještě týden se 2 krabičkama vydržim....jsem zvědavej, jak to bude šlapat na jiných founech :) A hlavně bych se už rád dozvěděl jak je to s apliakcemi....
Tonda512
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka