Osobně tohle považuji za lepší soutěž, než tu, co letos předvedl Vodafone, možná si na ni taky vzpomínáte.
Nějak vyhlásili, že když přinesete na prodejnu nějaký starý křáp k recyklaci, tak Vám za něj daji takový ten ***** čínský ZTE. Aspon myslím teda, že to tak bylo. Samozřejmě, ti co tám někde před prodejnou stáli celou noc, tak si asi nějaký ten ZTE i odnesli, ale jinak si to samozřejmě vzali zamestnanci na prodejnách (na každe prodejne měli tak 3 - 4 kusy prý.
Tady u tohohle je lépe zabezpečena spravedlivost, bych řekl, že se telefony vážně většinou dostanou k soutěžícím.
Jinak mám ještě takový dotaz

vzpomínám si, že jako uplně jsem na prvním stupni základky, už nevím v které to bylo třídě, ale asi někdy jak začínal u nás TM, tak jsem před vánocama žral nějaký ten melounový adventní kalendář a to byla tehdy kampan, že se melouny valí, to bylo na každém rohu

:D:D o téhle soutěži jsem zatím nic nepostřehl nikde, možná to je tím že se nedívám na televizi, nebo jsem dlouho nebyl nikde ve větším městě. Jinak jsem se o této soutěži dozvěděl z Týdnu Mobilně. No a v kterém roce to bylo ta melounova soutěž?